2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

:roflol:
ohh beee bir sürü uçla emen varmış yalnız değiliz
bakalım hangisi önnce vazgeçecek ben arada veryorum alıyo ama tekrar almaya çalıırken deli oluyo

ah rüzgarcım insan kendine arkadaş arıyo demi ben hem vicdan azabı çekiyorum hemde ne yapayım yeterki emsin diyorum bakalım ne zaman alacaklar gerçek gögüsleri
eşim dalga geçiyo emzireceğim zman getir takma memeleri diye :roflol::roflol::roflol:

kızalr tedarik suresi bir kac gun aldi.yorumlarinizi bekliyorum ben de:))

gule gule kullanin.insallah memnun kalirsiniz.benim bekledigimden daha iyi cikti

askitom canim saol:))

esra demircigimize masallahhhhh

valla cnm maşallah bebişine...
biz geçen hafta 4.750gr geldik boyumuzda 56.cmdi..(1;5aylıktık daha)
24 şubatta 2.ayımızı bitirecez bakalm kaç kilo gelecez çok merak ediyorum?
hapatit aşısı mı oldunuz...o bişe yapmıyor ateş falan...
biz 24 şubatta sağlık ocağına gidecez 3 tane aşı olacaz...inşallah ateş falan yapmaz kızımda rahat geçiririz...:Saruboceq::Saruboceq:

3.ayımız bitiyor yarın.
bugün konrolümüz vardı zeynep kamilde, ananesi götürdü.
ciğerlerimiz temizmiş, öksürüğün geçmesi daha 10 gün sürermiş.
48 cm ve 2900 gr olmuşuz. akannehir
boya gitmiş benim bebecik, hala kuş gibi.. kusmaktan midesinde tutamadı ki mamaları kilo alsın
aslında boyu da az olduğu için bana normal geliyor kilosu. biraz çöp adam kıvamında ama olsun hihoyyyt

siz hep resimlerden bakınca Ayaz'a büyük görünüyor. aslında minimini daha kaydirigubbakcemile3

öğretmenim sen bu babysling işinden komisyon al bence.
bak kaç tane müşteri buldun.
bakarsın bende bikaç güne sipariş veririm kaydirigubbakcemile3

evet esracim ya acaip vicdan azabi cekiyorum bir de silikonlarla az emer falan deniyor ya ama bak senin oglus en guzel kilo almis demek alakasi yok onunla evet bzi de cok komigiz her emzirme sonrasi silikolari kaynamis suya koy temizle emzirmeden once ilk once onlari kap gel mutfaktan sonra basla emzirmeye bir de agzindan cikarinca silikonlarin ucu sut dolu oluyor aradan her yere siziyor o sut oglusun ytuzune benim ustume komik gorunuyoruz umarim birakir bebislerimiz bir an once de rahat ederiz

esracım maşallah oğluusna tosuncuk olmuş

bizimde yarın kontolü var hemde asılar olcak
2. ay asılarını yaptıranlar cok ates oldumu
birde kaç gün banyo edilmiyo

esmer,aman maan minik adamimiz o bizim simdilik tabi)
cigerleride temizmiş ohhh masallahhh.buyuyecek annesi hem de ne kadar ccabuk

komşsyon aliyorum dermişim:))
eger istersen fotosunu ceker yollarim sana maille teyzen dikişten anlıyorsa belki rahat yapar

julicim ben saglık ocaginda yaptirdim beki ondan olmustur ates.sormadim ne zman yıkamam lazim diye ama bacagi aciyordu sanirim 3-4 gun falan gecti oyle yıkadim.

öğretmenim benim teyzem konfeksyoncu. zamanında atölyesi falan da vardı. anlar dikişten.
ama ben zaten nette detaylı resimlerine ulaştım. sağol gene de.
bakalım tamam derse diker yoksa sana komisyon veririrm bende artık kaydirigubbakcemile3

esracım maşallah oğluusna tosuncuk olmuş

bizimde yarın kontolü var hemde asılar olcak
2. ay asılarını yaptıranlar cok ates oldumu
birde kaç gün banyo edilmiyo

sağol julicim
bizde ilk aşıyı atlattık bu ateş yapmazmış ama diğerleri yapacakmış ne yazıkki
bana bugün yıkama aşı yeri acır dedi hemşire

culi hoşgeldin gece yoktun çok beklettin benibayanssulusmile
bebeylen uğrastım
uyumadı ama bizde hiç ısık açmadıl öğrensin gece olduğunu die
en son kundak yapmısım kafam dumanlıydı herhal
dönmüşüm arkamı uyumusum :roflol:

sağol julicim
bizde ilk aşıyı atlattık bu ateş yapmazmış ama diğerleri yapacakmış ne yazıkki
bana bugün yıkama aşı yeri acır dedi hemşire
biizmde ilk yapmadı
yarında olmaz insallah

julicim ben saglık ocaginda yaptirdim beki ondan olmustur ates.sormadim ne zman yıkamam lazim diye ama bacagi aciyordu sanirim 3-4 gun falan gecti oyle yıkadim.
hangi asılar olcak peki
bide rota yaptırdın mı

bide bişey soraağım siz 3 numara beze ne zaman geçtiniz geçen gün 2 numara bitti evde 3 vardı onu bağladım kakasını dışarı çıkardı tekrar 66 lı 2 numara aldık ama oda bacaklarında iz yapıyo ne yapayım ben şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…