- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
Merhaba biz bugün 1. ay kontrolümüzü olduk
Oglum 4.420 gram olmus, kilosu iyiymis bu doydugu anlamina geliyormus mama vermeme gerek yokmus. Herseysi iyi cikti ins. böyle de devam eder.
Bir de Yusufun boyu da 52 cm olmus. Taksit taksit yazdim ama olsun
biberon kitap yorumlarinin bulundugu blog cok hosuama gitti
o kadar işin gücün arasinda boyle paylaşımlarda bulunabilmek gercekten cok guzel imrenmemek elde degil:))
uzun suredir sadece bebek ile ilgili okudugumu farkettim aslinda blogundaki kitap eleştirilerini gorunce:))
biberon bende çok beğendim. devam etmelisin bence..
Merhaba biz bugün 1. ay kontrolümüzü olduk
Oglum 4.420 gram olmus, kilosu iyiymis bu doydugu anlamina geliyormus mama vermeme gerek yokmus. Herseysi iyi cikti ins. böyle de devam eder.
Bir de Yusufun boyu da 52 cm olmus. Taksit taksit yazdim ama olsun
-evet canım bizim dr.da sıcaktan demişti bizim ev merkezi sistem baya sıcak oluyor arada camı açıp havalandırıyodum ama demekki ayarlıyamadım yinedeyusufda da var sanki biraz sicaktan mi oluyor onlar? birisi öyle demisti
çok teşekkğür ederim bende artık hergün ılık banyo yaptırmaya çalışıyorum ama korkuyorum hasta etmekten...kullancıı panelinden profil düzenleye giriyosun aşağıda cetvel bölümü vardı oaraya linki kopyalıyorsunisilikler için ev ısınız müsaitse bebeği her gün yıkayın yağlayın.tüm vücudu gezmeden geçmiyo.insan üzülüyor tabi ama anne karnından sonra dış ortama alışmaya çalışan cildin tepkisiymiş.temiz tut ve zamana bırak.sefa uras'a sevgiler....bu arada aşağıda bebişlerinizin ayına gösteren cetveli nasıl ekliyorsunuz?
posii kocaman olmuşunuz anacım maşallah size..
poseidon masallah bak yusufa
doyoyormus demek.rahatlamişsindir sende.
maşallah canım yusuf bebeğe
maşşallah posiicm bak doymuyo diye düşünüyodun herşeyyolundaymış işte ne güzel :))
Canım dönenceyi mi yoksa oyun halısını mı soruyorsun? Dönenceyi soruyorsan, biz 3 ay kadar kullanabildik, gerçekten ilk başta çok işe yarıyor, dönen oyuncaklar, müzik ilgisini çekiyor ama sonrasında ilgileri kayboluyor. Biz hem dönence aldık, hem de bu dediğim müzikli oyuncak ama uyku arkadaşı değil, onu hiç kullanmadım. Resmini bulup ekliyorum hemen.
Bizimki dönenceden soğuyunca, ama gece de uyurken bir şeyler isteyince uyumaya yardımcı, biz de bu müzikli yatağa monte edileni aldık. Onu bayağı bir kullandık, yaklaşık 7-8 ay. Dönence yararsız demek istemiyorum ben, ama süre olarak daha kısa kullanabileceğiniz bir oyuncak olduğu için, benim ikinci kullandığım hem maliyet hem de kullanım açısından daha yararlı olabilir diye düşündüm.
Oyun halısını da 9-10 aya kadar kullandık, gerçi üzerinde yürümesine bile yardım eder, o çubuklara tutunup ayağa kalkar diyor ama biz hiç denemedik o şekilde. Sadece yüzükoyun dönmesine, motor becerisini geliştirmesine, el-göz koordinasyonunu sağlayabilmesine çok yardımcı olmuştu...
Benimki ikinci resimdekiydi, belirli bir süre müzik çalıp tavanda resimleri döndürüyor, kapandıktan sonra bebek ağlarsa otomatik olarak açılıyor...
kızlaaaaar lütfen cevaplarsınız mıııııııı? Rica edeceeeem
Tesekkür ederiz kizlar, icim rahatladi gercekten de bir de her gören küücük deyince iyice paranoyak olmustum 2. ay kontrolümüzde tekrar bakicaz gerek olursa o zaman baslarsiniz mamaya dedi ins. o zamanda gerek kalmaz
ne bilem ya öle azer bülbül gbi görünce korktumyok artık.. akannehir
kızı buzdolabına koymadıysan kollarını titretecek kadar üşümüyodur.
reflekstir o canım korkma..
usumez sanmiyorum juli
kapali yerleri sicak degil mi?
daha gitmedin değilmuuuuhiiç şansım yok sanıram bu sefer, feci veriştirdim çünkü :gitme:
maşallah yusufaMerhaba biz bugün 1. ay kontrolümüzü olduk
evet canım sıcaktan ben kat kat giydirip birde battaniye örtüyordumyusufda da var sanki biraz sicaktan mi oluyor onlar? birisi öyle demisti
krizalit sana da masallah o kitabi okumdaim ama vedat turkalinin kitaplari kalin olur.hemen kitabimi bulim:)))
arkadaşım yorumların için teşekkürler
ben bunların sadece müzikli gece lambası olduklarını sanıyordum
tavana görüntü vermesi güzelmiş
haftasonu bakarım
oyun halısının o kadar uzun süre kullanılabileceğini düşünmemiştim
oyun halısı almak çok daha mantıklı geldi şimdi
canım benim doktorum 2. aydan sonra hafiif egzersizlerle başlayabilirsin dedi
ben tv8 den pilates videoları indirdim hergün sırayla bir tanesini yapıyorum
yeni başladım ama özellikle sabahları yaparsam gün boyu kendimi çok dinç hissediyorum
posi maşallah yusuf'a
ohhhh iyi yapmışsın canımzemuszemus
kendine gelmişsindir nerelre gittin güzel şeyler var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?