2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

isilikler için ev ısınız müsaitse bebeği her gün yıkayın yağlayın.tüm vücudu gezmeden geçmiyo.insan üzülüyor tabi ama anne karnından sonra dış ortama alışmaya çalışan cildin tepkisiymiş.temiz tut ve zamana bırak.sefa uras'a sevgiler....bu arada aşağıda bebişlerinizin ayına gösteren cetveli nasıl ekliyorsunuz?

Çok sağol canım, aslında daha kafamda hayata geçirmediğim film eleştiri projem de var ama bakalım, fırsat ve heves bulabilirsem...:))

biberon bende çok beğendim. devam etmelisin bence..

Sağol canım, fırsat buldukça ben de yazmak istiyorum aslında..

Merhaba biz bugün 1. ay kontrolümüzü olduk

Oglum 4.420 gram olmus, kilosu iyiymis bu doydugu anlamina geliyormus mama vermeme gerek yokmus. Herseysi iyi cikti ins. böyle de devam eder.

Bir de Yusufun boyu da 52 cm olmus. Taksit taksit yazdim ama olsun

maşşallah posiicm bak doymuyo diye düşünüyodun herşeyyolundaymış işte ne güzel :))

krizalit sana da masallah o kitabi okumdaim ama vedat turkalinin kitaplari kalin olur.hemen kitabimi bulim:)))

Son düzenleme:
yusufda da var sanki biraz sicaktan mi oluyor onlar? birisi öyle demisti
-evet canım bizim dr.da sıcaktan demişti bizim ev merkezi sistem baya sıcak oluyor arada camı açıp havalandırıyodum ama demekki ayarlıyamadım yinede
çok teşekkğür ederim bende artık hergün ılık banyo yaptırmaya çalışıyorum ama korkuyorum hasta etmekten...kullancıı panelinden profil düzenleye giriyosun aşağıda cetvel bölümü vardı oaraya linki kopyalıyorsun

posii kocaman olmuşunuz anacım maşallah size..

poseidon masallah bak yusufa
doyoyormus demek.rahatlamişsindir sende.

maşallah canım yusuf bebeğe

maşşallah posiicm bak doymuyo diye düşünüyodun herşeyyolundaymış işte ne güzel :))

Tesekkür ederiz kizlar, icim rahatladi gercekten de bir de her gören küücük deyince iyice paranoyak olmustum 2. ay kontrolümüzde tekrar bakicaz gerek olursa o zaman baslarsiniz mamaya dedi ins. o zamanda gerek kalmaz

essmer bu tarflara gellrsen anne bebek fuarı var nakitte hemde fuar olduğundan bayaindirim olablilyomuş pazara kadar sürecekmiş
ordanda bakablirsn halı

arkadaşım yorumların için teşekkürler
ben bunların sadece müzikli gece lambası olduklarını sanıyordum
tavana görüntü vermesi güzelmiş
haftasonu bakarım
oyun halısının o kadar uzun süre kullanılabileceğini düşünmemiştim
oyun halısı almak çok daha mantıklı geldi şimdi
kızlaaaaar lütfen cevaplarsınız mıııııııı? Rica edeceeeem

canım benim doktorum 2. aydan sonra hafiif egzersizlerle başlayabilirsin dedi
ben tv8 den pilates videoları indirdim hergün sırayla bir tanesini yapıyorum
yeni başladım ama özellikle sabahları yaparsam gün boyu kendimi çok dinç hissediyorum

Tesekkür ederiz kizlar, icim rahatladi gercekten de bir de her gören küücük deyince iyice paranoyak olmustum 2. ay kontrolümüzde tekrar bakicaz gerek olursa o zaman baslarsiniz mamaya dedi ins. o zamanda gerek kalmaz

posi maşallah yusuf'a

yok artık.. akannehir
kızı buzdolabına koymadıysan kollarını titretecek kadar üşümüyodur.
reflekstir o canım korkma..
ne bilem ya öle azer bülbül gbi görünce korktum
usumez sanmiyorum juli
kapali yerleri sicak degil mi?

hiiç şansım yok sanıram bu sefer, feci veriştirdim çünkü :gitme:
daha gitmedin değilmuuuu
yarından sonra gidebilirsin bende yohum zaten :roflol:

Merhaba biz bugün 1. ay kontrolümüzü olduk

Oglum 4.420 gram olmus, kilosu iyiymis bu doydugu anlamina geliyormus mama vermeme gerek yokmus. Herseysi iyi cikti ins. böyle de devam eder.
maşallah yusufa bek yetiyormus sütün bosuna üzdün kendini
yusufda da var sanki biraz sicaktan mi oluyor onlar? birisi öyle demisti
evet canım sıcaktan ben kat kat giydirip birde battaniye örtüyordum
sonra üstündekileri atınca gecti

krizalit sana da masallah o kitabi okumdaim ama vedat turkalinin kitaplari kalin olur.hemen kitabimi bulim:)))

500 küsürdü, e düşün artık Aras Bey'in beni nasıl kemirdiğini örtmenim, bir de gece kalktığımda da okudum üç günde bitti :)))

teşekkür ederim scedcedu

ohhhh iyi yapmışsın canımzemuszemus
kendine gelmişsindir nerelre gittin güzel şeyler var mı

sağol canım evet çok iyi oldu..pendikte oturuyorum ben pendiğin altını üstüne getirdim..lcw da çok güzel atkı bere eldiven takımı 10 lira haberiniz olsun..wenice de 23 liralık sweet 15 lira..pepchinoda 5 liraya çok güzel sweetler alt eşofmanlar var..10 liraya alt üst eşofmanlar var..indirimden çok şey aldım yani

kızlar bişey sorcam..utkunun kakası bi kaç gündür sümüksü içinde sanki beyaz beyaz parçacıklar var gibi..biraz önce dr unu aradım sordum ateşi yoksa bişey olmaz der etme onu dedi..sizdede oluyomu böyle

tutku bizimbazen sümüksü oluyor ama beyaz parçacıklar görmedim hiç
dr dert etme dediğine göre önemli bişey değildir

geçenlerde ece'nin kakasında yeşilimsi parçacıklar vardı ben de onu soracaktım ama sonra unuttum

slm kızlar uzun bı aradan sonra tekrar sızlere kavuştum. evime döndüm nihayet ama evi gelincede kayınvalidemler geldi. uff artık eşim ve kızımla yanlız kalmak istiyorum bennn((((((((((( lohusayım ben ya başkalarına hizmet etmek istemiyorum güya onlar bana hizmete gelmişlerdikötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…