2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

vallah babsı umrumda değil ya benim gün boyu yorulduğum zaten son güne kadr çalıştım hamileliğimde sonra izne ayrıldım hemn doğum oldu gece eşim uyanmasa bile kaldıryorum su ısıtyorz poposu için mendil kullanmıyorum ılık suyla temizlyorum kalk diyorum eşime suyunu getir beizni geitr boşver acımayın anne olmak nasıl kolay değilse baba olmkta kolay değil ben acımıyorum şahsen

kızlar dönence önerisi yokmu
rüzgar ben geçen hafta bi tane 30 tl'ye buldum
ama o kadar uyduruktu ki
almadım
beğendiklerim de hep 100'ün üzerinde
bu dönenceler ne kadar süreyle ilgisini çeker acaba?

canım benim dönence stork un 3 tane klasik müzik çalıyo uzaktan kumandalı pilli ama kaliteli pil koyarsan uzun sire dayanıyo..utkunun çok ilgisini çekiyo..ben 60 almıştım sanırım ama bazı sitelerde indirime girmiş..120 130 lira dönenceye vermeye gerek yok bence..
resmide bu

Stork Uzaktan Kumandalı Dönence

ana kucağı ben aldım ama benim tosuncuu taşıyamıyorum hemde dik olduğu için oturtamadım korktum..bebek mağazalarında ana dizi diye bişey satılıyor 25 30 lira falan onlardanda alabilirsinz..ben utkuyu doğduğundan beri onda yatırıyorum..5 kademesi oluyor anlarında..

oyun halısı bende almayı düşünüyorum ama sanki uzun ömürlü olmaz ya emeklemeye başladıklarında durmazlar içinde..ama yinede alcam ben bilmiyorum senin gösterdiklerinde güzelmiş

toyikinin netten satışı var ama bu ürün stokta yok diyor
ben yarın mağazasına bakacağım
inşallah bulurum
markasını sormuşsun
croc oyun halısı 95 cm yazıyor
belki başka sitelerde bulabilirsin hepsiburada yada bebeshop'a bak istersen

scedcedü kalk pasakllı pasaklı oturma,pasaklı senii:))
hem kızını da çıkar bakem dışarı hava alsın yavrucak

üst katı süpürdüm tozunu aldım geldim
dinlenem accık

günaydın kızlar a.s.
bugün bi sürü işim var
ortalığı toplıcam
bavulları hazırlıcam
yarın sabah tekirdağa gidiyoruz
kızım memleketini görsün

ohhh gezin
sefanız olsun

ne kadar süre kullandınız canım? gerçi her çocuk için değişir bu ama
uyku arkadaşı mı ne diye satılıyor gördüm
işe yaramaz gereksiz diye düşünmüştüm
onlara bakayım madem
tecrübelerini paylaştığın için teşekkürler

bence uyandırmaya çalış
gece yine uyumaz
en azından akşam 7 den sonra uyutma
altını aç hoplatıp zıplat
kolunu bacağını salla
burnunu sık
ben bunları yaparak uykusunu açıyorum
akşamları en geç 8 de uyandırıyorum
gece 1 gibi uyuyumuş oluyor çok şükür

benimkide ana kucağında balkonda uyuyor şu an hava izmirde çok güzel bugün 22 derece

bu dönence de güzelmiş
biberonun söyledikleri kafamı karıştırdı
dönence mi alsam uyku arkadaşı mı kararsız kaldım
bunun oyuncakları yumuşak mı?

anadizini beğenmiyorum ben şekli hoşuma gitmiyor
anakucağı daha güzel oyuncaklı, müzikli hem de bebek hareket ettikçe kendi kendine sallanıyor
oyun halısıyla arada gidip geliyorum

canım zaten akşam 6 gb uyanıyor gec 2-3dü dün mama yedi 4ü buldu ilk ve sondu daha ona mama yok aç kalıyorda uyumuyor sanıyordum ama alakası yokmuş uyandırmaya gittim altını açtım değiştrdim geri uyudu iyimi sinir oldum şimdi

oyuncakları yumuşak canım çıkarabilirsin ve elindede oynayabiliyor..bence dönence olarak bu çok uygun bazı sitelerde 50 liraya düşmüş..

ana dizi ucuza aldım ve doğduğundan beri gündüzleri onda yatıyo..ana kucağına o kadar para verip kullanamadıktan sonra bu ilaç gibi geldi bana

kızlar dönence bakarken gördüm
taffy baby diye bir sitede
link veremiyorum
uni yenidoğan 3lü paketler 9,90

kızlar ya bişii sorcam size ben oğlan 4-9 molfix bez kullanıyorum ama bacaklarını sıkıyo gibi ggeliyo sanki bana her açmamda bezin izi çıkmış oluyo oğluşum 6.5 kilo oldu 50 günlük bezi değiştirsemmi acaba kararveremedim bezi sıkıyomudurki rahatsız ediyormudurki

Canım dönenceyi mi yoksa oyun halısını mı soruyorsun? Dönenceyi soruyorsan, biz 3 ay kadar kullanabildik, gerçekten ilk başta çok işe yarıyor, dönen oyuncaklar, müzik ilgisini çekiyor ama sonrasında ilgileri kayboluyor. Biz hem dönence aldık, hem de bu dediğim müzikli oyuncak ama uyku arkadaşı değil, onu hiç kullanmadım. Resmini bulup ekliyorum hemen.

Bizimki dönenceden soğuyunca, ama gece de uyurken bir şeyler isteyince uyumaya yardımcı, biz de bu müzikli yatağa monte edileni aldık. Onu bayağı bir kullandık, yaklaşık 7-8 ay. Dönence yararsız demek istemiyorum ben, ama süre olarak daha kısa kullanabileceğiniz bir oyuncak olduğu için, benim ikinci kullandığım hem maliyet hem de kullanım açısından daha yararlı olabilir diye düşündüm.

Oyun halısını da 9-10 aya kadar kullandık, gerçi üzerinde yürümesine bile yardım eder, o çubuklara tutunup ayağa kalkar diyor ama biz hiç denemedik o şekilde. Sadece yüzükoyun dönmesine, motor becerisini geliştirmesine, el-göz koordinasyonunu sağlayabilmesine çok yardımcı olmuştu...

Benimki ikinci resimdekiydi, belirli bir süre müzik çalıp tavanda resimleri döndürüyor, kapandıktan sonra bebek ağlarsa otomatik olarak açılıyor...

günaydın kızlar a.s.
bugün bi sürü işim var
ortalığı toplıcam
bavulları hazırlıcam
yarın sabah tekirdağa gidiyoruz
kızım memleketini görsün

ohh gez bakalım juli hn. bizde belki yarın veya pazar o tarafa gidicez yazlığa
meyve ağaçları aşılancak demir bey bu sene daha bol meyve yesin diye:)
kociş gideriz demişti hava güzel diye ama dur bakalım giderse
annemle bende takılcaz peşlerine ve tabiiki demir paşada gezmek olsn bizede deeelmi:))
inşallh hava güzel olur yaa

pumpkins in hepinize selamı var
ikizlerden fırsat bulup giremiyormuş

aleykümselam canım
e normldir biz 1 tneyle zor uğraşıyorz adaşım napsın garibim 2 tneyle

demir efendiyi yıkadık sızdı uyudu dur bakalım ne zaman uyanıcak şöyle 6ya kadar uyusa ne güzzel olur

ohhhh iyi yapmışsın canımzemuszemus
kendine gelmişsindir nerelre gittin güzel şeyler var mı

çok güzellll nie bebek sitelerine takılıp kaldıysam ben de toysras a da bakmak lazım

benim kanama değilde sarı,yeşil ,pembe renklerde sıvı geliyor,
bu durumda olan var mı aranızda,bu sarı yeşil renk ne olaki,Allah korusun iltihap falan olmasın,
aklıma bu geliyor,
canım 40 ın çıktımı git kontrole sarı açık koyu geleblirde yeşil neyn nesi anlamadım
lohusalık dinizimizde en fazla 40 gün srüyor canım bundan sonra gelenler özür kanı ouyor

ayyy ben kıyamam kocama kızıyo yanından gidince kızmyacağınnı bilsem uyanmasın dye kızımı alıp öteki odaa gelesim geliyor bazen

canım 4-9 4 numaramı 4+ mı bende molfix kullanıyorumda kalkıp bakmaa ğşendim
biz 5200 gr falanken bitti 3 numara zaten bacakalrıda sıkmaya başlamıştı almadım 3 direk 4 aldım yarısı bitti bile
bacaklaına iz yaıyosa değiştir

ben yeni 3 numara aldım sıkıyor hakikatenn haydaa 4 e mi geçicezz yawwww

bende dün 3 aldım gittim sonra pişman oldum ama o kadarda sıkmıyor iz oluyor ama yinede araya parmak sokunca acılıyo
genişleme payı var (prima kullanıyom ben)

bizde cıt cıtlı badilerin bacakları sıkıyo
cıt lar acık bırakıyom
üstü bol geliyi alt sıkıyo
sanırım benim kızın vucudunda bi anormallik var
bu aynı anası koca dötlü ve kalın bacak olacak sanırım:gitme:

selam arkadaslar
gecmişe bakamiyorum tek tek ama donence oyun halisi dikkatimi cekti

ne zamn kullanmaya baslıyor bebekler bu oyun halişini falan??

esmer bir sorun mu olacak su bloglar icin?belki yardimci olabilirm.gerci benim blogum yok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…