altını falan ac canım
bende artık gündüz fala uyutmıcam
kendi düzenlerini kafalarına göre kuruyorlar valla
annem babam uykusuzmu kalacak die düşünmüyorlar valaa:umursamaz:
hadi biz gündüz onlarla bebaber uyuruzda babalar için zor oluyo
sabah kalklıp işe gidiyorlarboshayallersmile
kızlar dönence önerisi yokmu
rüzgar ben geçen hafta bi tane 30 tl'ye buldum
ama o kadar uyduruktu ki
almadım
beğendiklerim de hep 100'ün üzerinde
bu dönenceler ne kadar süreyle ilgisini çeker acaba?
scedsedu sagol cnm
bende 2 ncı gordugumu alırım sanırım
acaba ınt sıparıs verebılıyor muyuz
bız ınt alısverıs yapıyoruz da
malum bızım buralarda toyıkı yok
bıde markası ve model kodunu yazabılırmısın cnm
scedcedü kalk pasakllı pasaklı oturma,pasaklı senii:))
hem kızını da çıkar bakem dışarı hava alsın yavrucak
günaydın kızlar a.s.
bugün bi sürü işim var
ortalığı toplıcam
bavulları hazırlıcam
yarın sabah tekirdağa gidiyoruz
kızım memleketini görsün
Biz bunu kullandık, oldukça da güzel ama birazcık pahalı. İkinci gösterdiğin de gayet kullanışlı görünüyor canım, hem daha pofuduk gibi minderi sanki. Benim kullandığımın asılı oyuncakları çok güzeldi, bir de sonradan ekleme yapabilme şansınız var, tek tek de satılıyor oyuncakları. Mesela çekince titreyerek tekrar eski haline dönen tırtıl vardı, ilk zamanlar oynayamaz ama daha sonraki aylarda çekip bırakınca hoşlarına gidiyor. :)
Bir de dönence konusunda fikirlerimi söylemem gerekirse; ben de kullandım ilk zamanlar dönence ama süre olarak çok kısıtlı kullanılabilen bir oyuncak, bebeklerin ilgisi çok çabuk kaybolabiliyor. Bunun yerine yatağın kenarına takılan ve tavana hem görüntü veren hem de müzikli oyuncaklar da var, onlar da bebeklerin çok hoşuna gidiyor. Tomy diye bir markaydı yanılmıyorsam. Hatta bir ara gece uyuturken bizim kurtarıcımızdı diyebilirim.:))
selam kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm buğelm gece 4e kadr uyumadı uyuttum diye yazdım çıktım ya uyumasıyla uyanması 5 dk sürmedi ne yapcam ben
mamada yedirdm ilk defa açmı kalıyor diye ne aç kalması fazla geldi galiba 4e kadr ağaç etti şimide geceden beri 4 kere uyandı emdi yattı kaldıramıyorum üff nasıl alıştrcam ben gec gündüz kavramı yok bu kızda
canım benim dönence stork un 3 tane klasik müzik çalıyo uzaktan kumandalı pilli ama kaliteli pil koyarsan uzun sire dayanıyo..utkunun çok ilgisini çekiyo..ben 60 almıştım sanırım ama bazı sitelerde indirime girmiş..120 130 lira dönenceye vermeye gerek yok bence..
resmide bu
Stork Uzaktan Kumandalı Dönence
ana kucağı ben aldım ama benim tosuncuu taşıyamıyorum hemde dik olduğu için oturtamadım korktum..bebek mağazalarında ana dizi diye bişey satılıyor 25 30 lira falan onlardanda alabilirsinz..ben utkuyu doğduğundan beri onda yatırıyorum..5 kademesi oluyor anlarında..
oyun halısı bende almayı düşünüyorum ama sanki uzun ömürlü olmaz ya emeklemeye başladıklarında durmazlar içinde..ama yinede alcam ben bilmiyorum senin gösterdiklerinde güzelmiş
toyikinin netten satışı var ama bu ürün stokta yok diyor
ben yarın mağazasına bakacağım
inşallah bulurum
markasını sormuşsun
croc oyun halısı 95 cm yazıyor
belki başka sitelerde bulabilirsin hepsiburada yada bebeshop'a bak istersen
üst katı süpürdüm tozunu aldım geldim
dinlenem accık
ohhh gezin
sefanız olsun
ne kadar süre kullandınız canım? gerçi her çocuk için değişir bu ama
uyku arkadaşı mı ne diye satılıyor gördüm
işe yaramaz gereksiz diye düşünmüştüm
onlara bakayım madem
tecrübelerini paylaştığın için teşekkürler
bence uyandırmaya çalış
gece yine uyumaz
en azından akşam 7 den sonra uyutma
altını aç hoplatıp zıplat
kolunu bacağını salla
burnunu sık
ben bunları yaparak uykusunu açıyorum
akşamları en geç 8 de uyandırıyorum
gece 1 gibi uyuyumuş oluyor çok şükür
bu dönence de güzelmiş
biberonun söyledikleri kafamı karıştırdı
dönence mi alsam uyku arkadaşı mı kararsız kaldım
bunun oyuncakları yumuşak mı?
anadizini beğenmiyorum ben şekli hoşuma gitmiyor
anakucağı daha güzel oyuncaklı, müzikli hem de bebek hareket ettikçe kendi kendine sallanıyor
oyun halısıyla arada gidip geliyorum
kızlar dönence bakarken gördüm
taffy baby diye bir sitede
link veremiyorum
uni yenidoğan 3lü paketler 9,90
ne kadar süre kullandınız canım? gerçi her çocuk için değişir bu ama
uyku arkadaşı mı ne diye satılıyor gördüm
işe yaramaz gereksiz diye düşünmüştüm
onlara bakayım madem
tecrübelerini paylaştığın için teşekkürler
günaydın kızlar a.s.
bugün bi sürü işim var
ortalığı toplıcam
bavulları hazırlıcam
yarın sabah tekirdağa gidiyoruz
kızım memleketini görsün
pumpkins in hepinize selamı var
ikizlerden fırsat bulup giremiyormuş
selam kızlar..dün kendimi aştım ve oğlumu anneme bırakıp gezmeye gittim..yarın görümcemin bebeişinin mevlüdü var kendime kıyafet aldım.babamızada bişeyler aldım..oğlumunda bütün cicileri küçülmüştü onun dolabınıda baştan aşağı yeniledim yeni ciciler aldım..oh be dünye varmış 4 saat dilediğim gibi dolaştım..çocuğun bağımlısı olmuştum nerdeyse 5 dk ayrı kalamıyodum çok iyi geldi..sütümü sağıp bıraktım benimki dr a gittiğimiz gün biberondan içmemişti atmıştım bir biberon sütü..dünde gitmeden iyice emzirdim fazlada süt bırakmadım içmez atılır diye..içmez olurmu nazı banaymış anında hüpletmiş..gelincede bana saldırdı vicdan azabı çektim bıraktım yavrumu diye ama özlemişim gezmeyide be..2 buçuk aydır hapistim evde
çok güzellll nie bebek sitelerine takılıp kaldıysam ben de toysras a da bakmak lazım
canım 40 ın çıktımı git kontrole sarı açık koyu geleblirde yeşil neyn nesi anlamadımbenim kanama değilde sarı,yeşil ,pembe renklerde sıvı geliyor,
bu durumda olan var mı aranızda,bu sarı yeşil renk ne olaki,Allah korusun iltihap falan olmasın,
aklıma bu geliyor,
vallah babsı umrumda değil ya benim gün boyu yorulduğum zaten son güne kadr çalıştım hamileliğimde sonra izne ayrıldım hemn doğum oldu gece eşim uyanmasa bile kaldıryorum su ısıtyorz poposu için mendil kullanmıyorum ılık suyla temizlyorum kalk diyorum eşime suyunu getir beizni geitr boşver acımayın anne olmak nasıl kolay değilse baba olmkta kolay değil ben acımıyorum şahsen
kızlar ya bişii sorcam size ben oğlan 4-9 molfix bez kullanıyorum ama bacaklarını sıkıyo gibi ggeliyo sanki bana her açmamda bezin izi çıkmış oluyo oğluşum 6.5 kilo oldu 50 günlük bezi değiştirsemmi acaba kararveremedim bezi sıkıyomudurki rahatsız ediyormudurki
ben yeni 3 numara aldım sıkıyor hakikatenn haydaa 4 e mi geçicezz yawwww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?