2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yook öğretmenim sorudan değil. merak ettim, ben ona sardım son zamanlarda da acaba başka da var mı diye sorayım dedim..

bu arada her an rengim solabiler; şutlanırsam 3 güne geri gelirim sanırım :a015:

yook öğretmenim sorudan değil. merak ettim, ben ona sardım son zamanlarda da acaba başka da var mı diye sorayım dedim..

bu arada her an rengim solabiler; şutlanırsam 3 güne geri gelirim sanırım :a015:

sakın sutlanma bakim
hem senin baska yerlerde ne işin var :mymeka:
kır dizini ocak anaları topiğinde otur

nedir senin blog.
benimki ayazbulut.blogspot.com

sende aktifleşsene, boşlama güzel bişey bence..

thiagora.com (burada okuduğum kitapların eleştirilerini yapıyordum, ama bayağı zamandır kitap okumaya devam ettiğim halde yazmak hiç içimden gelmedi...)

blog.thiagora.com (burayı da her konuda yazabileyim diye açtım, ara ara yazıyorum.)

Seninkine de hemen bakacağım. :)

bakıyım bende sana

biberon kitap yorumlarinin bulundugu blog cok hosuama gitti
o kadar işin gücün arasinda boyle paylaşımlarda bulunabilmek gercekten cok guzel imrenmemek elde degil:))
uzun suredir sadece bebek ile ilgili okudugumu farkettim aslinda blogundaki kitap eleştirilerini gorunce:))

kızlaaaaar lütfen cevaplarsınız mıııııııı? Rica edeceeeem

sezaryen gülü geldiiii..zemuszemus
canımcım sorunu görmüştüm ama hiç o konuyu doktora falan sormadığım için cevap vermediydim.
ben halen kalantor gibin oturur vaziyetteyim; galiba üşengecim ya da zamansızım.
ama sen artık kendini iyi hissediyorsan yavaş yavaş başlayabilirsin diye düşünüyorum.
en hafifinden başla, baktın ağrın sızın yok hafiften arttırırsın hareketleri..

ben emzirirken okuyorum, tavsiye ederim ama emzirme yastığı ile pkuyabiliyorum ancak ve kısa sürede vedat türkali' nin yalancı tanıklar kahvesini bitirdim

bu arada bime gelen emzirme yastıklarına baktım e bevekten aldığımdan güzel almayanlar kaçırmasın

Merhaba biz bugün 1. ay kontrolümüzü olduk

Oglum 4.420 gram olmus, kilosu iyiymis bu doydugu anlamina geliyormus mama vermeme gerek yokmus. Herseysi iyi cikti ins. böyle de devam eder.

hay allah razı ossun cevap için esmercim... sağol canım da ben kafama göre yapmayayım diorum belli bi takvim veren doktor var mı acaba, doktoruna sor diyeceksin en yakın 17 marta randevu alabildim,o zaman soracam, kafama göre şimdi bi sakatlık yaparsam mazallah arasıma kim bakar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…