2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

vallah ben fırsat bulduğum her an uyurum işki fırsat buluyum bnde hamilelkte çalıştığım için doya doya uyuyamadım

benımkı tamamen beyaz ömer
julı
ıyıkı senı kocan gonderıyor
ben olsam kocamsız gıtmem
yollamamda

neden göndermesin ki
yada neden gitmeyim

farklı yerlerde olsaklta aynı gökyüzünü paylasıyoruz
değül müüü lülülülülülülülülülülülü

şaka kenara cekile dursun
3 senedir gider kalırım
saolsun kocam izin verir

hee bebiş uyuyo da ben salak gibi oldum alıştımuykusuzluğa uykum gelmedi
bana da gece gündüz farkını öğretmeliyim nurla beraber

kızlar yalancı emzık gaz yapıyo bıze galıba gaz yapmayan emzık hangısıdır acaba..
avent kullanıyoruz bız.. hemde yenı dogan gaz onleyıcı setten cıktı off..

benımkı krızı atlattı askıtom uyuyo bakalım kucagımda rutın krız..
yerıne koyunca uyanacak mı?
emzık ne kullanıyorsun bu arada

bende emzırdım yatırdım sımdı
ıns uyanmazz
canım ben emzık kullanmıyorum
kullanmayacagım

bu gece damla verdım
3 kez verıyorum ama artık aglamasına dayanamadık verdık gunde 15 dmla verılıyo ama ben sadece 3 dmla verdım 3 kez.. kyamadım artık aglamasına..
kucagımdan ındı yıne basladı ben kacıyorum ıyı geceler..

bayılacam valla sımdı actı gozlerı uyumuyo yalancı emzık gaz yapıyo yaptıkca bagırıyo ben cıkarıyorum emzık olmadan da durmuyo cıldıracam..
gaz yapmayan emzık kızlar bılen varsa soylesın benı gıcık ettı bu yalancı emzık..
kayınvalıdem ılk gunden berı agzına tepıyo dogdugu gun verdı daha ustelık kocaman emzıl bızımkı mınıkte degıl off cıldıracam..

canım ya
keşke yardımcı olabılsem
bızımde annem emzık tak ugrasma dedı
kayınvaldem de takma olmaz dedı takmadım

slmmmmm
geçmişi okudum biraz ama çok yorgun ve açım
ama son sayfada görmüşken bea ları dünden beri görümcem iğrenç espriler okuyodu diline dolamış
trakyalıların en sevdiği ara markası nedir?
albea akşam en son abiine yapıyordu

öğlen eşim geldi kaynımla yemek faslıydı derken kaynım gitti
kızım çok büyümüş 4 günde birazda sarışın olmuş babası öyle diyor hareketlerine hayret etti 4 günde bu kadarmı değişir dedi
nida sürekli dil çıkartıp hıııı aaaa sesler çıkarıyo bacaklar yerinde hiç durmuyor ppusette kafayı kaldırıyo öne doğru sanki bi yere gidecek ve elieni tuttuğunda sıkıca tutuyo çeksen kalkacak

sonra ara ara gün içinde o da uyudu kızımda uyudu
akşam mutfağa gir yemek yap ütü çamaşır as.. ayy ööldüm dün geceden zaten 3sa uykuyla duruyorum
en son 10 gibi görümcem geldi okulda program vardı evine götürülecekti baktım iş bitmiyo bizde ççıkalım dedim
nida ilk defa ppusetsiz dışarı çıktı güzelce giydirdim onu kucağımda çıktı yavrum ama nasıl hoşuna gitti yolda ışıklara bakarken uyuyakaldı
geldik birazdaha ev toplayıp yattım tararkende ya ne olur bu kız sabaha adar uyanmasa diyodum gözümü bi açtım 6 buçuk sanıp fırladım öldü açlıktan diye ama 5 buçukmuş
ya arada uyandı aladı yorgunluktan duymadım ama duyardım diyorum
yada hiç uyanmadı çünkü altını açarken gözler aralanıydodu öyle olsa acıktığını iyice anlamış olup çok ağlardı

eşim geldi benim gece g,rmeler son buldu arada takılırımda hep olamam burda bozuluyo o varken nete girince gündüz bide gece 12 den sonra süt pompalarken görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…