2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben geldim kızlar kociş beni eve yollamadı rahatsızım diye bugün dükkandayım yani bizim doğumda 19 ocak fiyatlar düşündürüyo insanı 750 şimdi ocaktan sonra 1750 ödicekmişiz tabi bunlar ortalama fiyat biz daa hastaneyi bile seçmedik seçip daha sonrada konturola gidicez kendi dr umdan memnun deyilim

ayrıca kızlar çok aşırı derecede öksürük başladı bende burun akıntısıyla birlikte ne yapsam geçer acaba yardım edin bana

canım nerdeyse 1 ay var
hakkınızda hayırlısı olsun
bende hamıle kalmadan once cıkmak zorunda kaldım
hakkımı yedıler
halbukı 6 7 ay calıssam ne ıyı olacaktı
tam ıstedıklerımı alamıyorum
ılla bıyerden kısmak zorundayım ınan
yınede dılerım esın en kısa zamanda ıs bulur

gzl sırt agrısı böbreklerinde sorun varsa olur.birde dogum erken dogum belirtisi demişti drum bana..

yok ya benımde baya gı agrıdı bır ara
cok sukur bobregımde sorun yok
allaha sukur hamılelıgım de gayet normal seyredıyor

ssk lı fiyatlar nedir oferta hastanede..

telefonla sordum az önce şu andaki fiyatı sezeryan doğum için 2000 tl dediler ama benim doktorum dışardan geleceği için oranın doktoruyla doğum yapmayacağım i
çin fiyat artarmış bide tabi 1 ocaktaki zam ne olur bilemiyorlar bu arada ben sezeryan olacağım içimn bir tek onun fiyatını sordum normal ne kadardır bilmiyorum.hastanede doğum yapan tanıdık filan varmı acaba nasıl bir yer ben çünkü şimdiye kadar tüp bebek merkezinde takip oluyordum ama merkezde doğum yapılamıyor doktorum bir kaç hastane önerdi içinden en uygunu burası ama tabi benim için doğum hizmetleride çok önemli bakım hijyen filan yani.hakkımızda hayırlı olsun artık zaten kocam işsiz ben işsiz

canım nerdeyse 1 ay var
hakkınızda hayırlısı olsun
bende hamıle kalmadan once cıkmak zorunda kaldım
hakkımı yedıler
halbukı 6 7 ay calıssam ne ıyı olacaktı
tam ıstedıklerımı alamıyorum
ılla bıyerden kısmak zorundayım ınan
yınede dılerım esın en kısa zamanda ıs bulur

inşallah canım rabbim hepimize hayırlı iş kapıları nasip etsin sen doğumdan sonra çalışacakmısın peki..

canım boğazım ağrımıyo ama öksürürken acıtıyo yırtılıyo sanki

Ben de öksürürken doktora gitmistim, erken dogum riski olmaz mi böyle güclü öksüründe dedim doktor da Öksürük ilaclari hamilelikte cok zorunlu olmadan kullanilmamali dedi. ama siz bilirsiniz isterseniz yaziyim dedi ben de kalsin o zaman dedim. Ihlamir iciyoruz hala, dikkat ediyorum boynumu hep sariyorum ki öksürük olmasin diye.

Sana da Allah sifa versin

yok cnm
bebegıme bakacak kımsem yok
bakıcı tutsam hem guvenılmez hemde maasım ona gıder
3 4 yasına kadar kendım bakacam mecbur
zaten dıgumuma da kımse gelmeyecek

oferta bende fatih medicaparka gidiyorum sezeryan 3000 ytl.uygunmuş orası..hastaneyi genelde iyi diyorlAR..

telefonla sordum az önce şu andaki fiyatı sezeryan doğum için 2000 tl dediler ama benim doktorum dışardan geleceği için oranın doktoruyla doğum yapmayacağım i
çin fiyat artarmış bide tabi 1 ocaktaki zam ne olur bilemiyorlar bu arada ben sezeryan olacağım içimn bir tek onun fiyatını sordum normal ne kadardır bilmiyorum.hastanede doğum yapan tanıdık filan varmı acaba nasıl bir yer ben çünkü şimdiye kadar tüp bebek merkezinde takip oluyordum ama merkezde doğum yapılamıyor doktorum bir kaç hastane önerdi içinden en uygunu burası ama tabi benim için doğum hizmetleride çok önemli bakım hijyen filan yani.hakkımızda hayırlı olsun artık zaten kocam işsiz ben işsiz

canım doktorun başka hangi hastaneleri tavsiye etti

oferta bende fatih medicaparka gidiyorum sezeryan 3000 ytl.uygunmuş orası..hastaneyi genelde iyi diyorlAR..

alla alla farkedermiki o kadar yani aynı grup hastane değilmi bunlar ne değişiyorki acaba aralarında sen sordunmu doğumda ne götürmek gerekiyormuş liste filan verdilermi

Ben de öksürürken doktora gitmistim, erken dogum riski olmaz mi böyle güclü öksüründe dedim doktor da Öksürük ilaclari hamilelikte cok zorunlu olmadan kullanilmamali dedi. ama siz bilirsiniz isterseniz yaziyim dedi ben de kalsin o zaman dedim. Ihlamir iciyoruz hala, dikkat ediyorum boynumu hep sariyorum ki öksürük olmasin diye.

Sana da Allah sifa versin

saol canım işallah biran önce geçer beni korkutan şey domuz gribi canım allah esirgesin dr götürim diyo eşim ama dr bişey yapamıyoki geri yolluyo sicak tutmaya çalışıyorum kendimi bende

güzelim yaaa çokmuş. senin kendi doktorun sadece özel mi çalışıyor bi hastanede değil mi.yada ne biliiim bi devlet hastanesinde yada üniversite hastanesinde tanıdı doktor olsa o yapsa ne biliim işte allah yardım etsin valla .ssk yok mu sizde yada bağkur filan geçmiyomu oralarda geçen bi yer yok muymuş.fisfisfis

Back
X