- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım ben 30. haftadan beri evdeyim.
şimdi yazardım ama böcük kızar sabah okuyuncaopuyorumnanaktan
evet posiedon çok güzel bebeler
her hafta birine gidiyorlar takip ediyorum
bi de bebeleri süt kardeş yaptılar
benimki kayış atçak
yıllık iznini yazın tatilde kullanırız
zaten şimdi haftada bir gün işe gitmiyo beni hastaneye tasımaktan
sayemde adamı koycaklar kapı önene kafamçokkarıştı
ne obursun hoa
daha ne yicen :bbo:
krizim mediplün odaları nasıl
cıkıp baktın mı
Cocuklu anneler dogumdan sonra bebege bakabilmek icin sanirim bir enerji geliyormus. hani Allah dagina göre kar verir derler ya.
simdi yatmamiz gerektigi icin cok halsiz oluyoruz galiba, ama doguran annelere bir enerji geliyormus diye duydum ben
hadi ya süt kardes olmalari iyi degil ama belki yarin öbürgün birbirlerini severse bunlar evlenemezler sonra yerimseniben
Ama 5 tanesi de aglamiyor huysuzlanmiyor maasallah, zor is 5 bebegi birden aglamadan yakalamak.
baktım canım, fena sayılmaz ama öyle ahım şahım da değil, hospitalium çok daha ferah mesela...ama ben çok takılmıyorum açıkçası, sonuçta iki gün kalıp çıkacağız, akmasın kokmasın da...
...
haklısın
kaydirigubbakcemile5
çok komikler demi
bugün pendik şifaya gittim
odaları cokm sekerdi
cok geniş değil ama
son model diyebilirim
banyo dolapları o biçim
lcd televiyon
kanepe ama cok sık
edipuralli normal 500
medipolde 1500 kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
sen odaya çok önem veriyorsan orayı düşün derim culi, medipolde suit diye gösterdikleri bile çok vasat...ben takılmadığım için önemsemiyorum çok, womrch hoşlanmamıştı mesela, kapıları kırık perde yırtık falan demişti ama benim gördüğüm odada öyle bi problem olmasa da çok çok iyi değildi, ebn yenidoğan ünitesi, kadın doğumda iyi olması ve evime yakınlığı nedeniyle orayı ercih ediyorum...çocuk doktoru da orada olacak, sana pendik şifa uygunsa orayı tercih et, hem fiyatı daha uygun tabi diğer faktörler de önemli
cok sasırdım öyle olmasına :uhm:
önemli olan benim için doktor onuda pazartesi görüücez
galiba uyuyorummm
gideyim yatayım bari görüşürüz kızlar