2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ay ne tatli olmus ekim annelerinin bebekleri hepsi yanyana :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:,

annelerde sisman digiller öyle kilo vermisler demekki.

Cocuklu anneler dogumdan sonra bebege bakabilmek icin sanirim bir enerji geliyormus. hani Allah dagina göre kar verir derler ya.

simdi yatmamiz gerektigi icin cok halsiz oluyoruz galiba, ama doguran annelere bir enerji geliyormus diye duydum ben

şimdi yazardım ama böcük kızar sabah okuyuncaopuyorumnanaktan

evet posiedon çok güzel bebeler
her hafta birine gidiyorlar takip ediyorum
bi de bebeleri süt kardeş yaptılar

şimdi yazardım ama böcük kızar sabah okuyuncaopuyorumnanaktan

evet posiedon çok güzel bebeler
her hafta birine gidiyorlar takip ediyorum
bi de bebeleri süt kardeş yaptılar

hadi ya süt kardes olmalari iyi degil ama belki yarin öbürgün birbirlerini severse bunlar evlenemezler sonra yerimseniben

Ama 5 tanesi de aglamiyor huysuzlanmiyor maasallah, zor is 5 bebegi birden aglamadan yakalamak.

benimki kayış atçak
yıllık iznini yazın tatilde kullanırız
zaten şimdi haftada bir gün işe gitmiyo beni hastaneye tasımaktan
sayemde adamı koycaklar kapı önene kafamçokkarıştı

ne obursun hoa
daha ne yicen :bbo:

krizim mediplün odaları nasıl
cıkıp baktın mı

baktım canım, fena sayılmaz ama öyle ahım şahım da değil, hospitalium çok daha ferah mesela...ama ben çok takılmıyorum açıkçası, sonuçta iki gün kalıp çıkacağız, akmasın kokmasın da...

Cocuklu anneler dogumdan sonra bebege bakabilmek icin sanirim bir enerji geliyormus. hani Allah dagina göre kar verir derler ya.

simdi yatmamiz gerektigi icin cok halsiz oluyoruz galiba, ama doguran annelere bir enerji geliyormus diye duydum ben

çok sağol canım, birinin bunları demesini istiyordum duymak istediğim buydu sanırım...

hadi ya süt kardes olmalari iyi degil ama belki yarin öbürgün birbirlerini severse bunlar evlenemezler sonra yerimseniben

Ama 5 tanesi de aglamiyor huysuzlanmiyor maasallah, zor is 5 bebegi birden aglamadan yakalamak.

haklısın
kaydirigubbakcemile5
çok komikler demi

baktım canım, fena sayılmaz ama öyle ahım şahım da değil, hospitalium çok daha ferah mesela...ama ben çok takılmıyorum açıkçası, sonuçta iki gün kalıp çıkacağız, akmasın kokmasın da...
...

bugün pendik şifaya gittim
odaları cokm sekerdi
cok geniş değil ama
son model diyebilirim
banyo dolapları o biçim
lcd televiyon
kanepe ama cok sık
edipuralli normal 500
medipolde 1500 kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

bugün pendik şifaya gittim
odaları cokm sekerdi
cok geniş değil ama
son model diyebilirim
banyo dolapları o biçim
lcd televiyon
kanepe ama cok sık
edipuralli normal 500
medipolde 1500 kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

sen odaya çok önem veriyorsan orayı düşün derim culi, medipolde suit diye gösterdikleri bile çok vasat...ben takılmadığım için önemsemiyorum çok, womrch hoşlanmamıştı mesela, kapıları kırık perde yırtık falan demişti ama benim gördüğüm odada öyle bi problem olmasa da çok çok iyi değildi, ebn yenidoğan ünitesi, kadın doğumda iyi olması ve evime yakınlığı nedeniyle orayı ercih ediyorum...çocuk doktoru da orada olacak, sana pendik şifa uygunsa orayı tercih et, hem fiyatı daha uygun tabi diğer faktörler de önemli

sen odaya çok önem veriyorsan orayı düşün derim culi, medipolde suit diye gösterdikleri bile çok vasat...ben takılmadığım için önemsemiyorum çok, womrch hoşlanmamıştı mesela, kapıları kırık perde yırtık falan demişti ama benim gördüğüm odada öyle bi problem olmasa da çok çok iyi değildi, ebn yenidoğan ünitesi, kadın doğumda iyi olması ve evime yakınlığı nedeniyle orayı ercih ediyorum...çocuk doktoru da orada olacak, sana pendik şifa uygunsa orayı tercih et, hem fiyatı daha uygun tabi diğer faktörler de önemli

cok sasırdım öyle olmasına :uhm:
önemli olan benim için doktor onuda pazartesi görüücez

iyi geceler hoya a.s

saol kriz cok soruyom sanada kaydirigubbakcemile3
bi soru daha
cocuk doktoru ayarladın mı

Back
X