Merhaba kizlar
Nasilsiniz? Ben 2 hafta yokum bu arada dogran olursa Allah yardimcisi olsun .Sanirim juli sen doguma gidersin simdiden tebrik edeyim.Burda bayram basliyor oglanla esim 2 hafta tatile ciktilar.Bi bes dakika bile nete girecek vakit bulamam artikNe yapsam bunlar evdeyken dogursammi ne.Bu gün ürologdaydim bebegin kafasi iyice göbegimden asagi gelmis o yüzden tuvalet yaparken daha daogrusu yapamamin sebebiymis ama dogum daha olmaz dedi doktor.Enfeksiyondan dolayi erken dogum riskinde yok artik dedi .Atlatmisiz yani neyse ama diger agrilarimin kiloun fazlaligindan oldugunu söyledi
69 kilo olmam gerekiyormus ama 74 olmusum fazla buldu .Dogum yapinca gecer dedi. Insallah.
Selam meltem herşeye rağmen enfeksiyonla ilgili almış olduğun haber süper bence
gözün aydın....
evet doğum için canım... seninle bir gün var aramızda, ikimiz de aynı doğum yöntemini seçersek ya birlikte viyaklayacağız ya da birlikte bayılacağız...benim de 16 ocak.
dedin ya lelay hanımın hastası onu çağırıyordu diye,demekki normal doğumu zorluyorlar gerçekten, son gittiğimde leyla hanım plasenta başındaki damarlanma gerilemiş bence günün bekleyelim her ikisi için de demişti bakalım pzt. ne diyecek...
haa evet valla aynı anda da olabilir :))))
bugün yine nst de benden ileri tarihte birisi vardı yanımda 5 ocak normal doğum tarihi imiş ve o tarihi bekliyorlar doktoruda Seval pata idi....yine normal olacaktı yani geçen haftada günü geçen vardı bekliyordu normali.... yinede hakkımızda ne hayırlı ise o olsun diyorum ben....
sema hanımda bana senin placenta sorunun çokta mühim bişey değil hatta sorun bile değil dedi sadece ucu aşağı doğru iniyormuş......
p.tesi iyi haberlerle dönersin inşallah....