10 günmü süpermiş:) sezeryan olacak galıba tarıhınız tam bellı .....![]()
evt cnm sez. olcak 28 i dedi doktorumuz çarşamba kontrolümüz var tarih değişmezse haftaya pazartesi olucak inşallah :Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 günmü süpermiş:) sezeryan olacak galıba tarıhınız tam bellı .....![]()
epidural olıcam ben doktorum onu söledi sanırım epidiralda bir iğne vuruyolar hemen ameliyata alınıyosun spinal yalnış anlamadısam daha çok normal doğumlarda kullanılıyo olsa gerek diye düşünüyorum beline bişiy takılıyomuş ince bişiy o doğum bitene kadar kalıyomuş ihtiyaç oldukça uyuşturulsun diye umarım bilgilerim dorudur senide doru bilgilendirmişimdir genede başka bilgili kişilerde yazsın vebal altında kalmıyım bende milleten duyduğumu söledim
kızlar jullii rüyamfda gördüm kızım 19 aralıkta gelecek diyordu gercektende öyle oldu yaaaaaa
kızlar feyzae arkadaşımızda dogum yapmış perşembe akşamı suyu gelmiş dun sabah sezeryan olmuş kızı çok tatlıymış hala hastanedeymiş yarın çıkcakmışş....
tebrik ediyrum ceyda elifle guzel bir ömür diliyorum...
Offff epidural sezeryan ile ilgili nette gezinmekten gözlerim yoruldu. Hala bir karar veremiyorum,çıldırcam...akannehir
özge benim çevremdekiler hep belden altını uyuşturulmasını tavsiye ediyor daha rahatmış..
feyza sezeryanı hiç tavsiye etmem yazmış mesajında...
Offff epidural sezeryan ile ilgili nette gezinmekten gözlerim yoruldu. Hala bir karar veremiyorum,çıldırcam...akannehir
Evet canım,şükür ki cuma günü itibarıyle izinliyim artık. kendimi kuş gibi hafif hissediyorum kaydirigubbakcemile2 Ama izne ayrılır ayrılmaz grip oldum. Şükür ki evdeyim artık...:lepi:
canım gezınme o kadar kendını bosuna sıkıntıya sokma nette dogru olmayan tonla sey var..
senın ıcın ne uygunsa drun zaten onu onerır..
ben sormuyorum bıle bak..
cıdden normal dogum yapsam epıdural sansım zaten yok ta sezeryan olursam ıstersen yarım uyustururuz dedı ama epıdural spınal bırsey bıle demedı..
son gun bakacagız artık..
aman grip olmayın , dıkkat edın , hemen dınlenıp atlatırsın ıns. bende ızne ayrıldıgımın ertesı gunu mufettıs gelmıs okula, oglusumun sansına heralde stres yasamamıs olma gusel oldu :))![]()