• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Eşim geldi gitti biraz önce, kk.yı açık görünce haberler nasıl diyor. Dedim iki kişi daha doğurdu,bizim de hazırlığımız yok olur da gidersek doğuma sen alırsın artık herşeyi dedim. Alcaz canım merak etme diyor. Rahat insan ya da ben çok evhamlıyım...

benım kı de pek rahat valla:) dogumhanenın kapısında dokuz dogurduk deyıp cıkıverıolar ısın ıcınden :) panık tedırgın ve evham bız hanımlara özel :):dance:

kızlar jullii rüyamfda gördüm kızım 19 aralıkta gelecek diyordu gercektende öyle oldu yaaaaaa

ben genel anestezıden korkuyorum cunku gecmısımde bır amelıyatımda uyanamama gec uyanma gıbı kötü bır tecrubem var narkozla ılgılı, ama daha doktroumuz normal mı sezeryanmı dıye bı ryorum bıle yapmadı sagolsun, sorunca bıle daha bellı olmaz dıye gecıstırıyor sankı.. sizlerin bellı oldumu yada kacıncı haftadan sonra hangınedenlerden dolayı ???:uhm:

Ya benim ters olduğu için hala aceba sezeryan olabilir miyim düşüncesiyle sormak istedim druma.. Yoksa seninki gibi benimki de daha yorum yapmıyordu.Ama haftaya oğlumun durumuna gire karar vericez galiba...

kızlar jullii rüyamfda gördüm kızım 19 aralıkta gelecek diyordu gercektende öyle oldu yaaaaaa

evet seker hamileyken ruyanda bir tarih gorursen o tarihte oan ne istiyosan o oluyo banada olmustu tatile gidis tarihimi gormustum ve o tarihte gidebilmistimmmkaydirigubbakcemile3

Aaaa evet ben de hatırladım,bakalım rüyam doğru çıkacak mı diyordu. ben niye görmüyorum rüya yaaaa... Keşke Allah bana da doğum şeklimi gösterse rüyamda kaydirigubbakcemile3

bende heyecanlıyım ve de korkuyorum.. böle suyum gelır anlamam hastaneye gıtmeye gecııırım dıye endıselenıyorum hep, cunku benım evımden dogum yapcagım hastane yarım saatlık yol mesafesı var. ne bıleyım agrım olur , kanamam olurda gecıkılırse , olmas demı kıslar öyle sey, pimpiriklik bu dusunceler baskada bırsey degıl degıl mı:)

Hiç endişelenme ilk Nisan geldiginde ya da ilk sancı dogum süreci başlıyor fakat ile 5dk olucak bisey değil hastaneye yetişirsin yani bende ile endişe yapiyodum ama hemenhemen bıkac saat in var yani Drlar öle diyo

valla kızlar ben çok karışık rüyalar görüyorum bebişimide hiç görmedim rüyamda kociş bile görmüş ben görmedim bendemi tuhaflık var acaba yaa:sm_confused: bende görmek istiyorum

Ya benim ters olduğu için hala aceba sezeryan olabilir miyim düşüncesiyle sormak istedim druma.. Yoksa seninki gibi benimki de daha yorum yapmıyordu.Ama haftaya oğlumun durumuna gire karar vericez galiba...

yaa özgecım senın son adet tarıhın kaçtı? bende gecen carsamba kontrolde sordum dr.uma burada yazılan ters durma dogum kanalına gırme muhabbetelerını okuyunca,38. haftadan sonra gırer bu mevzular o zaman konusulur kara verılır dedı. yanı ben suan bebısı ters mı duzmu onu bıle bılmıyorum , göyaa özele gıdıp heray para bayılıruz sınır oluyourm kendıme de dr. ada...:( ılk dogumda daha da erken bu dogum kanalına gırmesı gerekmıyormuydu? uff ne bılım ya benı de bıraz belırızlık gerıyor, hangısı olacagını bılsekde kendımızı ona göre ayarlasak keske...:nazar:

merhaba kızlar
nasılsınız
julliet e çok sevindim
hoya da emzirmeye gitmiş maşalllah ikisine de
onlar doğurcaklar sıra bize gelcek demi ama şöyle önümüz açılsın

valla kızlar ben çok karışık rüyalar görüyorum bebişimide hiç görmedim rüyamda kociş bile görmüş ben görmedim bendemi tuhaflık var acaba yaa:sm_confused: bende görmek istiyorum

tuhaflık olur mu canım, belkı görup hatırlamıyorsundur, belkide meleğin süpriz yapmak ıstıyordur sana..:) bende 2 kere gördum bırı emzırırken bırı ustunu degıstırrken ama yıne de yetmıyor, her gece onun haylıyle uykya dalıyorum ama işte uykular bölük pörcük oldugu ıcın neuyku uyku oluyor ne de ruyaları hatırlıyoruz adam gıbı.. dısımızı sıkıp surda bır aydan sonra gerceklerını kucaklarımızda görururz ınsallah...a.s.a.s.

yaa özgecım senın son adet tarıhın kaçtı? bende gecen carsamba kontrolde sordum dr.uma burada yazılan ters durma dogum kanalına gırme muhabbetelerını okuyunca,38. haftadan sonra gırer bu mevzular o zaman konusulur kara verılır dedı. yanı ben suan bebısı ters mı duzmu onu bıle bılmıyorum , göyaa özele gıdıp heray para bayılıruz sınır oluyourm kendıme de dr. ada...:( ılk dogumda daha da erken bu dogum kanalına gırmesı gerekmıyormuydu? uff ne bılım ya benı de bıraz belırızlık gerıyor, hangısı olacagını bılsekde kendımızı ona göre ayarlasak keske...:nazar:

Benim sat 16 Nisan canım. Aslına bakarsan herkes son zamanlarda dönebilir diyor. Kasılmalar ve yalancı sancılar bebeğin dönmesini sağlarmış. Ama bende henüz ne kasılma var ne de yalancı sancı,ya da ben anlamıyorum. Belki de o yüzden dönmedi hala. Ben de belirsizlikten dolayı geriliyorum. doğum şeklin şu olacak dese ben de psikolojimi hazırlarım dimi ama:CüvCüv:

Bende de bi kaç gündür uyuyamıyorum
rahatsız ettiği için değil uykuya dalamıyorum
4 du galiba dün gece uyuduğumda sabah 8:30 da kalktım
işe gelebilmek için yataktan zor bele çıktım

tuhaflık olur mu canım, belkı görup hatırlamıyorsundur, belkide meleğin süpriz yapmak ıstıyordur sana..:) bende 2 kere gördum bırı emzırırken bırı ustunu degıstırrken ama yıne de yetmıyor, her gece onun haylıyle uykya dalıyorum ama işte uykular bölük pörcük oldugu ıcın neuyku uyku oluyor ne de ruyaları hatırlıyoruz adam gıbı.. dısımızı sıkıp surda bır aydan sonra gerceklerını kucaklarımızda görururz ınsallah...a.s.a.s.

Ayyy ne güzel iki kere gördün demek. Ben sadece başlarda 1 kere gördüm,o da beşiğinde yatıyordu,yüzünü bile göremedim. :1no2:

oooooo kızlar bi çıktım hoya gelmiş juli doumuş çok sevindim alla

allahım her ikisinin bebeyinide analı babalı büyütsün işallah hoya çabuk gelde anlat ne oluyo ne bitiyo hastanelerde

bende çok görüyorum rüyamada ma doğuramıyomuşum bide benim rüyalarım çıkar kızlar napıcam bilemiyorum tırsmaya başladım

biz geldik anam juli dogurmuş hoşgeldin melisa bebek saglıkcakla büyü inş.
hoyada dogum yapmış tebrikler canım...
bizde tık yok sen bekle ayris daha..

ya bi ben mi korkmuyorum bu doğumdan kızlar nedir bendeki bu rahatlık anlamıyorum:)
çantam falan herşey hazırda sanki ben hiç doğurmayacağım gibi geliyo ama demiri çok merak ediyorum
bende bazen dogurmayacakmışım gibi geliyo.inanamıyorum yani.ama burda dogum haberlerini okudukça korkuyorum.az daha bekle diyorum yiğit efe'ye

Eşim geldi gitti biraz önce, kk.yı açık görünce haberler nasıl diyor. Dedim iki kişi daha doğurdu,bizim de hazırlığımız yok olur da gidersek doğuma sen alırsın artık herşeyi dedim. Alcaz canım merak etme diyor. Rahat insan ya da ben çok evhamlıyım...

:kedi:ayy canım ya sende üzülme boşver bi günde alınır herşey .iznede çıkmışın nasılsa

benimki 26. haftada dönmüştü ama dogum kanalına giremiyo o ayrı.dr çok ilginçmiş hee:oklava:

Back
X