• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Blueness geçmiş olsun canım,şükür atlatmışsınız. Bebişler aceleci baya valla hergün acaba bugün bi aksilik çıkar da doğurur muyum diye uyanıyorum artık :CüvCüv:

semiş hayırlısı olsun bacım sağ salim çıksında yuvasından nasıl çıkarsa çıksın napalım oda benimki gibi ışığı görüpte gelenlerden olmıcak benim doktorumda 28 gibi alabiliriz istersen dedi sonra vazgeçti dedi sık dişini 2 gün için sene kaybetmesin..sıkıyorum dişimi bakalım=)

Blueness geçmiş olsun canım,şükür atlatmışsınız. Bebişler aceleci baya valla hergün acaba bugün bi aksilik çıkar da doğurur muyum diye uyanıyorum artık :CüvCüv:

sağolasın canım. ben çok rahattım hiç aklımda erken gelme ihtimali yoktu. ama fena korktum oturup kalkarken bile iki kere düşünüyorum bişi olurmu acab diye

yav benimde sinizitim azdı 2-3 gündür başladı yine baş ağrım ve boğaz yanmam ...bu hafta bir söylicem doktora doğum üstü hasta eder beni çünkü biliyorum kendimi ..............belki bir ilaç neyim alırım kbb dan izin verirse eğer...sabahtan beride bir sıkıntı var içimde patlıcam sabah bir posta ağladım iş yaparken niyeyse rahatladım sanıyodum yine sıkılmaya başladı içim yaaa.=(

casmın dur daaaa
15gunumuz var

allah korusun casmınımmm
ben laz gelınıyım
dayanmam lazım
uşak etmek oyle kolay mı

semiş hayırlısı olsun bacım sağ salim çıksında yuvasından nasıl çıkarsa çıksın napalım oda benimki gibi ışığı görüpte gelenlerden olmıcak benim doktorumda 28 gibi alabiliriz istersen dedi sonra vazgeçti dedi sık dişini 2 gün için sene kaybetmesin..sıkıyorum dişimi bakalım=)
canım inşallah bi sorun çıkmaz bakalım salıya kadar
şekerim falan var riskli sayılıyorum ya tam 39 a girelim bi Allahın izniyle
canım benim tatillere geliyodu yılbaşı dr riske atmak istemedi o yüzden salı günü yani 29 u
dediğin gibi bi sağlıcakla kavuşalımda bakalım

smhcım sen genel anestezi ile mi sezeryan olacaksın yoksa epidural ya da spinal anestezi ile mi?
canım nettende okudum bi sürü kişiyede dinledim kafama yatan epidural spinal
ama dr anestezist karar versin dedi
daha tamda emin değilim
bakalım o güne ne olacak

biz biraz dolaşmaya gidiyoruz oğluşla yürüyelim azcık ağrılarım geçer belki
hemen geldin hemen kaçıyosun hava soğuk değilmi üşütmeyin sakın

blue canım çok geçmiş olsun..neye baglı olarak gelmiş sancıların bişey söyledimi doktor..hem bu arada ikimiz beraber doğurucaz dedik yan yana yatacaktık ne acelesi var senın yakısıklının beni yanlız bırakmayın vereliniortak işin şakası bu tabi canım.. daha erken vaktinde gelsin inşallah sağlıkla gelsin..bende geçen hafta temizlik yapmıştım akşamına bir belim agrıdı hala yatıyorum çok dikkatli olun kızlar valla yürümeye takatim bile yok..

cok guzel cnmm
kaan bebekk
saglıkla gelsın ınsallah
amin canım
hepimizin hepimizin inşallah
seninki kızmı erkekmi
siz ne koyacaksınız

yav benimde sinizitim azdı 2-3 gündür başladı yine baş ağrım ve boğaz yanmam ...bu hafta bir söylicem doktora doğum üstü hasta eder beni çünkü biliyorum kendimi ..............belki bir ilaç neyim alırım kbb dan izin verirse eğer...sabahtan beride bir sıkıntı var içimde patlıcam sabah bir posta ağladım iş yaparken niyeyse rahatladım sanıyodum yine sıkılmaya başladı içim yaaa.=(
geçmiş olsun
arada oluyo casminim be
sağlık olsunda

kızlar
juli msj attı
Melisa çok iyiymiş hele doymasın basıyomuş çığlığı
birazdan evlerine gideceklermiş
darısı sizlere öyle güzel bir duygu ki demiş
ve hepinize çok selam söyledi :asigim:

aaaaaaaaa çok sevindim. hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün. nerdeyse aynı gün doğuruyormuşuz juliyle ben son anda yırttım paçayı.

sağol canım ama iş miş yaptığım yok zaten annem hergün geliyo sağolsun kadın her işimi görüyo gidiyo. c.tesi yazmıştım belki görmüşsündür alttarafta yanma var diye. baştan çok önemsemedim üşütmüşümdür diye ama sonra sancım başladı belimde ve kasıklarımda doktoruma aradım hemen gel bi bakalım dedi. oğluşumun kalp atışları gayet güzeldi tam rahatladım derken kasılmalarım başlamış doktor tehlikeye atamam yatırayım dedi serumlar ilaçlar offff tuttuk şimdilik bizim sıpayı. bakalım doktorumun dediği bi 15 gün daha tutabilsek sonra geliyosa buyursun gelsin ama o sancı ne pis bişeymiş ölüyom sandım çok korktum çok ağladım aman allahım hepinize zamanında hayırlı doğumlar nasip etsin :Saruboceq:
ayyy korktum yaaaa.benim de karnım ağrıyo belim de.cuma kontrol var .ben gaz sancısıdır diyorum ama:sinifsinif:

kızlar
juli msj attı
Melisa çok iyiymiş hele doymasın basıyomuş çığlığı
birazdan evlerine gideceklermiş
darısı sizlere öyle güzel bir duygu ki demiş
ve hepinize çok selam söyledi :asigim:

Canım yaaa yerim ben o güzeller güzeli kızı,annesi de iyi yiyordu demekki melisacık juliye çekti kaydirigubbakcemile3 Ayyy heyecan yaptım şimdi ben de istiyorummmmdelikafadulden

merhaba kızlar
acıların kadını olarak bende yine iyi haberler yok
iki oğlumda hastalandı
büyüğümü okula yollamadım annem dr a götürdü
hafif burnu akıyo ama çok öksürüyo
küçüğümünde burnu şelale misali hiç durmuyo

çok moralim bozuldu hem doğum yapıcam hemde çocuklar hasta annem hangi birimize yetişecek
oofff

Back
X