Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
casmınım gunaydınnn
nasılsın
amin inşallahsmhsmh
hayırlısı olsun cnm
senın neyın olcaktı adını ne koyacaksın
yok be tatlım eskisi kadar yoğum topikben geldim selam kızlar şöyle bir geçmişe baktım gözlerim döndü yine ne çok konuşulmuş.
tünaydın kızlarrrr. bi geçmişe bakıp geleyim..
Blueness geçmiş olsun canım,şükür atlatmışsınız. Bebişler aceleci baya valla hergün acaba bugün bi aksilik çıkar da doğurur muyum diye uyanıyorum artık :CüvCüv:
canım inşallah bi sorun çıkmaz bakalım salıya kadarsemiş hayırlısı olsun bacım sağ salim çıksında yuvasından nasıl çıkarsa çıksın napalım oda benimki gibi ışığı görüpte gelenlerden olmıcak benim doktorumda 28 gibi alabiliriz istersen dedi sonra vazgeçti dedi sık dişini 2 gün için sene kaybetmesin..sıkıyorum dişimi bakalım=)
canım nettende okudum bi sürü kişiyede dinledim kafama yatan epidural spinalsmhcım sen genel anestezi ile mi sezeryan olacaksın yoksa epidural ya da spinal anestezi ile mi?
hemen geldin hemen kaçıyosun hava soğuk değilmi üşütmeyin sakınbiz biraz dolaşmaya gidiyoruz oğluşla yürüyelim azcık ağrılarım geçer belki
casmın dur daaaa
15gunumuz var
allah korusun casmınımmm
ben laz gelınıyım
dayanmam lazım
uşak etmek oyle kolay mı
amin canımcok guzel cnmm
kaan bebekk
saglıkla gelsın ınsallah
geçmiş olsunyav benimde sinizitim azdı 2-3 gündür başladı yine baş ağrım ve boğaz yanmam ...bu hafta bir söylicem doktora doğum üstü hasta eder beni çünkü biliyorum kendimi ..............belki bir ilaç neyim alırım kbb dan izin verirse eğer...sabahtan beride bir sıkıntı var içimde patlıcam sabah bir posta ağladım iş yaparken niyeyse rahatladım sanıyodum yine sıkılmaya başladı içim yaaa.=(
ayyy korktum yaaaa.benim de karnım ağrıyo belim de.cuma kontrol var .ben gaz sancısıdır diyorum ama:sinifsinif:aaaaaaaaa çok sevindim. hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün. nerdeyse aynı gün doğuruyormuşuz juliyle ben son anda yırttım paçayı.
sağol canım ama iş miş yaptığım yok zaten annem hergün geliyo sağolsun kadın her işimi görüyo gidiyo. c.tesi yazmıştım belki görmüşsündür alttarafta yanma var diye. baştan çok önemsemedim üşütmüşümdür diye ama sonra sancım başladı belimde ve kasıklarımda doktoruma aradım hemen gel bi bakalım dedi. oğluşumun kalp atışları gayet güzeldi tam rahatladım derken kasılmalarım başlamış doktor tehlikeye atamam yatırayım dedi serumlar ilaçlar offff tuttuk şimdilik bizim sıpayı. bakalım doktorumun dediği bi 15 gün daha tutabilsek sonra geliyosa buyursun gelsin ama o sancı ne pis bişeymiş ölüyom sandım çok korktum çok ağladım aman allahım hepinize zamanında hayırlı doğumlar nasip etsin :Saruboceq:
kızlar
juli msj attı
Melisa çok iyiymiş hele doymasın basıyomuş çığlığı
birazdan evlerine gideceklermiş
darısı sizlere öyle güzel bir duygu ki demiş
ve hepinize çok selam söyledi :asigim: