• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benim tıkırımda ne yazıyor ceviri yapa bilirmisiniz 35+2 oldugumu 33 günümün kaldıgını biliyorum onun haricinde

kızlar yemek yapmaya gittim döktürmüşsünüz yine
eşim geldi uzandı uyuyo bugün spora başlayacak enerji depolayacakmış kendisi pek sever uykuyu demirde ona benzer inş.bizide uykusuz bırakmaz :):)birazdan kaldırcam yemek yiycez
annem geldi bugün cibinliğimizi süsledik bide lamba yaptık onu süsledik odamızın son halini yemekten sonra çekip koyarım çok güzel oldu
bide doğumda gelenler vermek için lokum almıştık onları tek tek renkli jelatin kağıtlara sardık bağladık öyle güzel olduki enazından lokumu alan isterse çantasına bile atar hemde yerleri kirletmez :)

Ne kadar imrendim anlatamam... Keşke benim de anacığım bana yakın olsaydı da hazırlıkları beraber yapsaydık. Hergün dakikalarca telde konuşuyoruz hazırlıklar hakkında ama uzaktan uzağa da olmuyor ki yaaa:gitme:

Ne kadar imrendim anlatamam... Keşke benim de anacığım bana yakın olsaydı da hazırlıkları beraber yapsaydık. Hergün dakikalarca telde konuşuyoruz hazırlıklar hakkında ama uzaktan uzağa da olmuyor ki yaaa:gitme:

kıyamam ya öyle deme bilsem yazmazdım
doğuma gelmeyecek mi annen

ayy ya bi yemek yapmaya kalktım bayılacaktım ya.halada geçmedi o his.ayy dogurmam inşallah daha 15 gün var.birazda işlerim var halledilecek

bocukum hersey hazır cok sukur

bıtek terlık koymam lazım cantaya

ıyım ıyım
iş yaptım bugun baya

ama moralım yerıne geldıııııı
yanı ferahladım
oturunca daha cok agrıyor ozgeee

demet bende yemek yapıyorum arada bakıyorum
ben yemek yapmaya bayılıyorum yaaaa
çok sevıyorumm
bu ara tıckerınde 27 yazıyor
15 gunum kaldı dıyosun sezeryan mı olacaksın neden kı

Merak ettim şimdi senin göbüşü, hem bebişin kilosu normalse ne güzel işte kocaman bi göbüşü ne yapacaksın...

normal diyo dr çok iri bir bebek olmayacak ama normal istediğin için daha iyi dedi ama ne bileyim bana az geliyo 36.haftada 2.700 gr
bide benim karnımın içi geniş galiba ondan
haklısın aslında bukadarla bile zor hareket ediyorum

bocukum hersey hazır cok sukur

bıtek terlık koymam lazım cantaya

ıyım ıyım
iş yaptım bugun baya

ama moralım yerıne geldıııııı
yanı ferahladım
oturunca daha cok agrıyor ozgeee

demet bende yemek yapıyorum arada bakıyorum
ben yemek yapmaya bayılıyorum yaaaa
çok sevıyorumm
bu ara tıckerınde 27 yazıyor
15 gunum kaldı dıyosun sezeryan mı olacaksın neden kı

evet sezeryan 5 ocakta.inemiyo bebişim dogum kanalına dar old için.fırına attım kendi kendine olsun kalkamıcam.düşüp bayılacam yoksa eşimde işte

evet sezeryan 5 ocakta.inemiyo bebişim dogum kanalına dar old için.fırına attım kendi kendine olsun kalkamıcam.düşüp bayılacam yoksa eşimde işte

Canım bayılacak gibi mi oldun tam olarak anlayamadım rahatsızlığını. Korktum şimdi bak,aramızda 1 gün var. Eşin ne zaman gelecek peki?

Back
X