• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kıslar nette dolaştım biras heryerde artık hastane çantanızı hazırlayın diyo.yavaştan başliiim diyorum bende.bi küçük bavul vardı çekçekli,ona koyacam herkes başka türlü sığmıyo diyo.doğrumudur.:ecrin_bebek:

ecrın cnm
gunlerımız aynı

senınde rahmınde aşırı batma var mı
bazen dayanamıyorum
2gundur boyle

hoşgeldin tatlım bende birazdan seni arayacaktım ne yapıyorsun sesin çıkmıyo diye iyimisiniz kızın nasıl
varya halim olsa havalarda soğuk olmasa çıkayım sana da pınarada gideyim hem bebekleri göreyim hem tanışalım diyorum ama yerimden kalkacak halim yok

ayy canım ne güzel olur gelebilsen çok memnun olurum ama sen kendine dikkat et iyi hissedersen beklerim valla, yaza doğru mutlaka bi buluşma ayarlayalım tanışalım bebişlerimizle beraber çok iyi olur.

merhaba canım,biz iyiyiz siz nasılsınız bakalım? Juliyle birlikte 3 kişi daha doğum yapmıştı sanırım haberin vardır,onun dışında topic olarak beklemedeyiz :CüvCüv:

juliyi biliyorum hoya doğum yaptı galiba 3. kim?

hula cnm
ben bebek tasıma cantası aldım
ıcınde cantada vardı
2lı settı yanı
sıgdı benımkıler
bebegın hemsıreye verılcek esyasını ayrı posete koydum

hula cnm
ben bebek tasıma cantası aldım
ıcınde cantada vardı
2lı settı yanı
sıgdı benımkıler
bebegın hemsıreye verılcek esyasını ayrı posete koydum
öylemii,du bakem bende bi ayarlama yapiim de neye sığar.bizde bugün bi çanta alalım bebiş için akşama koçiş gelince kandırayımda çıkalım.benim ev merkeze uzak biras gerçi dolmuşla 15 dakka da dolmuşlara binmek istemiyorum.malum hastalık kol geziyo yeni iyileştim zaten.zemuszemus

Ben daha çantamızı hazırlamadım. Dr bana cumartesi gittiğimde yatırıyoruz doğum yapıyorsun dese ayvayı yerim...

öğlen olu artık göbişleri doyurma vakti gelmedimi kiyerimseniben
yaman tepikliyo acıtım diyeeekaydirigubbakcemile3

aşkito nadir oluyor bende batma.benim aşagıya baskı çok çıkcak gibi sanki kendi kendime dogurcam diyom.

Ben daha çantamızı hazırlamadım. Dr bana cumartesi gittiğimde yatırıyoruz doğum yapıyorsun dese ayvayı yerim...
36 olmuşun sen güzelim yaaa hazırl bir an önce.gerçi bende hazırliiim diye diye 40 ı bulacam o da ayrı ses var da görüntü ııkaydirigubbakcemile3

ayy canım ne güzel olur gelebilsen çok memnun olurum ama sen kendine dikkat et iyi hissedersen beklerim valla, yaza doğru mutlaka bi buluşma ayarlayalım tanışalım bebişlerimizle beraber çok iyi olur.

juliyi biliyorum hoya doğum yaptı galiba 3. kim?

valla çok güzel olurda işte kendimde o gücü bulamıyorum ama dediğin gibi yaza bebişler büyür güzel havaları değerlendirirz inş.

kızlar merhaba.. şöyle bir bakayım dedim neler yazmışsınız diye, birazdan dışarı çıkıcam.. malum son ihtiyaçları da almak lazım :)

herşeyinizi tamamladınız mı?

hula
tasıma cantası ve canta
2lı set 30tl ydı
tanıdık cıktı adam
20ye aldıkk
fazla pahalı olmasın dıkkat et
cunku herkes satabıldıgıne satıyor anlıycagınnn

o batmalar bende de oluyo aşkito hemde çok sık sen benden 1 hafta öndesin ben biraz yürüsem hemen batma oluyo bide karnım taş gibi oluyo yürümeme engel oluyo

bitti işlerim yeter bu kadar yarım saat dinleniyim sonrada yemek yapmaya kalkarım kız okuldan gelne kadar oda bitsin sözüm var cadıya evcilik oynıcaz=)bu sabah bir kalktım yüzüm va özellikle dudaklarım şişmiş ilk kez yüzüm şişti ..evvelki hamişliğimde hiç şişmemişti....hoş kocam bu halimden gayet memnundu adam üst dudağımın olduğunun farkına vardı hahahahahhahaha.....bende beğendim bu halimi......ama bu şişlikler elde ve ayakta olunca çok ağrı yapıyor ya sabah çay demlicem çaydanlığa su koyup kaldıramadım...1 saat sonra anca yavaş yavaş inmeye başladı...hoş şimdi inmiş hali bile şiş......aslında ben burda durucağıma gidip ayaklarımı dikip yatıyım....onunlada çok alakalı....hiç popom yer görmüyo.....hiç sevmiyorum bu huyumu ille bişeylerle meşgul olucam tv karşısında hele hiç duramıyorum.aynı babama benziyorum bu konuda....ve benim zeynomda aynı bana benziyor.....çocuk dinlenmeyi bilmiyor...kötü örnek oldum galiba bu konuda ona=(ay bugünde amma şikayet etim kendimden heee..sevmedim kendimi bugün artık evden çıkma vaktim gelmiş sanırsam bunaldım evde durmaktan zaten hava kasıyo insanı ....bir hava alsam yine gelirim eski olumlu pozitif moduma ama=(

ecrın benım cok batıyor
allah korusun erken gelecek dıye cok korkuyorummm

suanda bıle canım cok yanıyor

ayyy casmınım
ne guzel ısteee

bedavadan dudagına botoks yapılmış
keyfını çıkar anammm

bitti işlerim yeter bu kadar yarım saat dinleniyim sonrada yemek yapmaya kalkarım kız okuldan gelne kadar oda bitsin sözüm var cadıya evcilik oynıcaz=)bu sabah bir kalktım yüzüm va özellikle dudaklarım şişmiş ilk kez yüzüm şişti ..evvelki hamişliğimde hiç şişmemişti....hoş kocam bu halimden gayet memnundu adam üst dudağımın olduğunun farkına vardı hahahahahhahaha.....bende beğendim bu halimi......ama bu şişlikler elde ve ayakta olunca çok ağrı yapıyor ya sabah çay demlicem çaydanlığa su koyup kaldıramadım...1 saat sonra anca yavaş yavaş inmeye başladı...hoş şimdi inmiş hali bile şiş......aslında ben burda durucağıma gidip ayaklarımı dikip yatıyım....onunlada çok alakalı....hiç popom yer görmüyo.....hiç sevmiyorum bu huyumu ille bişeylerle meşgul olucam tv karşısında hele hiç duramıyorum.aynı babama benziyorum bu konuda....ve benim zeynomda aynı bana benziyor.....çocuk dinlenmeyi bilmiyor...kötü örnek oldum galiba bu konuda ona=(ay bugünde amma şikayet etim kendimden heee..sevmedim kendimi bugün artık evden çıkma vaktim gelmiş sanırsam bunaldım evde durmaktan zaten hava kasıyo insanı ....bir hava alsam yine gelirim eski olumlu pozitif moduma ama=(
valla şu şişler çok fena. parmak eklemlerim faci ağrıyo özl. sabahları.en çok ta ellerim. bi de şu burun şişliği.ııığğğğ iğrenç oldum yaaa.eşim bi ayak baş parmağımı bi burnumun fotosunu çekip bak burnun neye benziyo diye dalga geçiyo benle.gıcık şeeeyyy:umursamaz:

Back
X