Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin tatlım bende birazdan seni arayacaktım ne yapıyorsun sesin çıkmıyo diye iyimisiniz kızın nasıl
varya halim olsa havalarda soğuk olmasa çıkayım sana da pınarada gideyim hem bebekleri göreyim hem tanışalım diyorum ama yerimden kalkacak halim yok
merhaba canım,biz iyiyiz siz nasılsınız bakalım? Juliyle birlikte 3 kişi daha doğum yapmıştı sanırım haberin vardır,onun dışında topic olarak beklemedeyiz :CüvCüv:
öylemii,du bakem bende bi ayarlama yapiim de neye sığar.bizde bugün bi çanta alalım bebiş için akşama koçiş gelince kandırayımda çıkalım.benim ev merkeze uzak biras gerçi dolmuşla 15 dakka da dolmuşlara binmek istemiyorum.malum hastalık kol geziyo yeni iyileştim zaten.zemuszemushula cnm
ben bebek tasıma cantası aldım
ıcınde cantada vardı
2lı settı yanı
sıgdı benımkıler
bebegın hemsıreye verılcek esyasını ayrı posete koydum
36 olmuşun sen güzelim yaaa hazırl bir an önce.gerçi bende hazırliiim diye diye 40 ı bulacam o da ayrı ses var da görüntü ııkaydirigubbakcemile3Ben daha çantamızı hazırlamadım. Dr bana cumartesi gittiğimde yatırıyoruz doğum yapıyorsun dese ayvayı yerim...
ayy canım ne güzel olur gelebilsen çok memnun olurum ama sen kendine dikkat et iyi hissedersen beklerim valla, yaza doğru mutlaka bi buluşma ayarlayalım tanışalım bebişlerimizle beraber çok iyi olur.
juliyi biliyorum hoya doğum yaptı galiba 3. kim?
doğru diyosun.bakalım ben haber ederim yarın naaptık diyezemuszemus.sağol cnmhula
tasıma cantası ve canta
2lı set 30tl ydı
tanıdık cıktı adam
20ye aldıkk
fazla pahalı olmasın dıkkat et
cunku herkes satabıldıgıne satıyor anlıycagınnn
valla şu şişler çok fena. parmak eklemlerim faci ağrıyo özl. sabahları.en çok ta ellerim. bi de şu burun şişliği.ııığğğğ iğrenç oldum yaaa.eşim bi ayak baş parmağımı bi burnumun fotosunu çekip bak burnun neye benziyo diye dalga geçiyo benle.gıcık şeeeyyy:umursamaz:bitti işlerim yeter bu kadar yarım saat dinleniyim sonrada yemek yapmaya kalkarım kız okuldan gelne kadar oda bitsin sözüm var cadıya evcilik oynıcaz=)bu sabah bir kalktım yüzüm va özellikle dudaklarım şişmiş ilk kez yüzüm şişti ..evvelki hamişliğimde hiç şişmemişti....hoş kocam bu halimden gayet memnundu adam üst dudağımın olduğunun farkına vardı hahahahahhahaha.....bende beğendim bu halimi......ama bu şişlikler elde ve ayakta olunca çok ağrı yapıyor ya sabah çay demlicem çaydanlığa su koyup kaldıramadım...1 saat sonra anca yavaş yavaş inmeye başladı...hoş şimdi inmiş hali bile şiş......aslında ben burda durucağıma gidip ayaklarımı dikip yatıyım....onunlada çok alakalı....hiç popom yer görmüyo.....hiç sevmiyorum bu huyumu ille bişeylerle meşgul olucam tv karşısında hele hiç duramıyorum.aynı babama benziyorum bu konuda....ve benim zeynomda aynı bana benziyor.....çocuk dinlenmeyi bilmiyor...kötü örnek oldum galiba bu konuda ona=(ay bugünde amma şikayet etim kendimden heee..sevmedim kendimi bugün artık evden çıkma vaktim gelmiş sanırsam bunaldım evde durmaktan zaten hava kasıyo insanı ....bir hava alsam yine gelirim eski olumlu pozitif moduma ama=(