Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
36 olmuşun sen güzelim yaaa hazırl bir an önce.gerçi bende hazırliiim diye diye 40 ı bulacam o da ayrı ses var da görüntü ııkaydirigubbakcemile3
valla şu şişler çok fena. parmak eklemlerim faci ağrıyo özl. sabahları.en çok ta ellerim. bi de şu burun şişliği.ııığğğğ iğrenç oldum yaaa.eşim bi ayak baş parmağımı bi burnumun fotosunu çekip bak burnun neye benziyo diye dalga geçiyo benle.gıcık şeeeyyy:umursamaz:
33-34 te hazırlarım diye plan yapıyordum,sonra sweetin haberini alınca hafif bir depresyon atlattım galiba,1-2 hafta bebeğimin hiçbir eşyasına bakamıyordum. Şimdi artık hazırlamanın vakti geldi,hatta geçiyor bile. Yarın kıyafetlerini yıkayacağım,ütüleyeceğim...
Canım ya kıyamam :))) Senin bebeğin kız mıydı erkek miydi?
erkekkk.zaten kim görse senin oğlun mu olacak burnun şişmiş diyollar.:sinifsinif:
selm nasılsınız teyzeler hepinizi öpüyoruz kardeşlerin gelmesini sabırsızlıkla bekliyoruz
sorma böle çirkin hissetmemiştim hiç.oysaki hamile kalınca güzelleşeceğim bööle cildim parlicak filan gibi hayallerim vardıı:sinifsinif:Hımm benim de erkek. Geçen kamerayı açtım annemlerle görüşürken annem de burnun şişmiş dedi. Moral sıfır tabi bende...akannehir Zaten gittikçe kendimi çok çirkin bulmaya başlıyorum bi de böyle yorumlar olunca iyice depresif takılıyorum...mafoldumben
sorma böle çirkin hissetmemiştim hiç.oysaki hamile kalınca güzelleşeceğim bööle cildim parlicak filan gibi hayallerim vardıı:sinifsinif:
Başlarda güzelleşmiştim sanki,herkes yorum yapıyordu senin oğlun olacak güzelleştin diye. Şimdi şişliklerden falan da olsa gerek garip hissediyorum kendimi. Bu arada ben bunları yazarken oğlum kızıyor mu ne kıpır kıpr bi o yana bi bu yanakaydirigubbakcemile3