• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yok yok ben bugün kasvetliyim sizede iyi gelmem bu halimle..... iyi muhabbetler ben gidiyorum.......hepinizi öptüm kızlar.....karnımda nasıl acıktı habire yiyorum yinede birden açlık çöküyo gidim doyurıyım yevrimi.....böyyy....

36 olmuşun sen güzelim yaaa hazırl bir an önce.gerçi bende hazırliiim diye diye 40 ı bulacam o da ayrı ses var da görüntü ııkaydirigubbakcemile3

33-34 te hazırlarım diye plan yapıyordum,sonra sweetin haberini alınca hafif bir depresyon atlattım galiba,1-2 hafta bebeğimin hiçbir eşyasına bakamıyordum. Şimdi artık hazırlamanın vakti geldi,hatta geçiyor bile. Yarın kıyafetlerini yıkayacağım,ütüleyeceğim...

bende kalkıp dışarı çıkayuım daha kızımın çikolata lokumunu almadım bulabilirsem alayım da paketleyeyim..

valla şu şişler çok fena. parmak eklemlerim faci ağrıyo özl. sabahları.en çok ta ellerim. bi de şu burun şişliği.ııığğğğ iğrenç oldum yaaa.eşim bi ayak baş parmağımı bi burnumun fotosunu çekip bak burnun neye benziyo diye dalga geçiyo benle.gıcık şeeeyyy:umursamaz:

Canım ya kıyamam :))) Senin bebeğin kız mıydı erkek miydi?

33-34 te hazırlarım diye plan yapıyordum,sonra sweetin haberini alınca hafif bir depresyon atlattım galiba,1-2 hafta bebeğimin hiçbir eşyasına bakamıyordum. Şimdi artık hazırlamanın vakti geldi,hatta geçiyor bile. Yarın kıyafetlerini yıkayacağım,ütüleyeceğim...

doğru.ben yıkadım da araya grip girince öle kaldılar. bugün en azından çantaya koyulcakları halladeyem de gerisini sonra da yaparım.a.s

şimdi yalel'in en son yazdığı mesajları buldum da en son geçen hafta girmiş benim gözümden kaçmış ya da doğum şaşkınlığıyla hatırlamıyordum sanırım herşey yolunda

ya ben dısarı cıkmakk
kendıme ve bebişime yemek ısmarlamak
bıraz gezmek
eskı kalın kıyafetlerım bana olsun
yurumek
hava cok soguk olmasın ıstıyorum
ama cok soguk bu benı engellıyor
çok şey istedım demi

benim dünden beri yine baş ağrılarım başladı geceleri çok uyanıyorum ondan mı acaba
ben gidip akşam için yemek yapayım kuru fasülye ıslatmıştım onu yapacağım bide oğlumun son cicilerini yıkadım onları ütüleyeyim çantamıza koyacağımız 1-2 parça var onları koyayım oyalanayım başım geçmezsede uzanayım biraz

ben de bu gün makyaj yapmak istedim.geçen gün bi mağzanın kasiyeri de hamileydi ama böööle makyajlı şık,kendimi pek bi paspal hissettim.kıskandımmmm:kedi:

erkekkk.zaten kim görse senin oğlun mu olacak burnun şişmiş diyollar.:sinifsinif:

Hımm benim de erkek. Geçen kamerayı açtım annemlerle görüşürken annem de burnun şişmiş dedi. Moral sıfır tabi bende...akannehir Zaten gittikçe kendimi çok çirkin bulmaya başlıyorum bi de böyle yorumlar olunca iyice depresif takılıyorum...mafoldumben

ahhh bız kadınlarr

bende pazar aksamı dugune gıttım eşimle
tesetturluyum
dısarda makyaj yapmam sevmem
ama o aksam hafıf yaptım kendımı daha guzel hıssettım
yuzume hava geldı sankım
evde cok yaoparım ama
bende bı degısıgım yaaa

Hımm benim de erkek. Geçen kamerayı açtım annemlerle görüşürken annem de burnun şişmiş dedi. Moral sıfır tabi bende...akannehir Zaten gittikçe kendimi çok çirkin bulmaya başlıyorum bi de böyle yorumlar olunca iyice depresif takılıyorum...mafoldumben
sorma böle çirkin hissetmemiştim hiç.oysaki hamile kalınca güzelleşeceğim bööle cildim parlicak filan gibi hayallerim vardıı:sinifsinif:

aman özge

bız herhalımızle çok guzelız

faceye vıdeo yukledım dugun nıkah resımlerımı,eşim yaptı slayt gosterısı

ızleyıp ızleyıp kendıme guvenım yerıne gelıyor
ımkan varsa sızde yapınnn

yıne boyle olacam deyıp kendıme moral verıyorum

hula bunu sanada tavsıye ederım

sorma böle çirkin hissetmemiştim hiç.oysaki hamile kalınca güzelleşeceğim bööle cildim parlicak filan gibi hayallerim vardıı:sinifsinif:

Başlarda güzelleşmiştim sanki,herkes yorum yapıyordu senin oğlun olacak güzelleştin diye. Şimdi şişliklerden falan da olsa gerek garip hissediyorum kendimi. Bu arada ben bunları yazarken oğlum kızıyor mu ne kıpır kıpr bi o yana bi bu yana :emir_bebek:kaydirigubbakcemile3

Başlarda güzelleşmiştim sanki,herkes yorum yapıyordu senin oğlun olacak güzelleştin diye. Şimdi şişliklerden falan da olsa gerek garip hissediyorum kendimi. Bu arada ben bunları yazarken oğlum kızıyor mu ne kıpır kıpr bi o yana bi bu yana :emir_bebek:kaydirigubbakcemile3

kuzuuu yerim onu ben,
benim annem güzel ne konuşuyosunuz siz diye mi kızıyomuşopuyorumnanaktan

Back
X