• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

birkeresınde sordum, nst ye bakalım demıstı, baktı ve o konu kapandı, nst de buyuk bır problem yok dedı ama sertleşme halen devam edıyo..10 gün önce bebısın kılosu 2700 u bulmustu yoksa yanımıza gelmek ıcın mı cabalıyor bu velet.. yanı sertlesmenın olması dogumun yaklastıgını mı gösterır??:uhm:

kilosu iyiymiş maşallah cnm doğumun yaklaştığı anlamına mı geliyo bilmiyorum ama sancım falan olduğunda hep karnımın sert olup olmadığına bakıyolardı

jasmin artık dogsun yaaa zamanıdır iyice tombalak bişi olur onu doguramam sonra:)))))))))))
39 haftalıgız artık zamanıdır..

oh massallah cajnım insallah hep boyle uslu olur melisacık annesi yanaklarına bittim yalnız tam ısırmalık nasıl geciyor gunler melisayla canım anlatsana biraz alıstınmı annelige

saol jasmin teyzesiopuyorumnanaktan

2 saatte bir en az yarım saat emiyo gaz cıkarıyoz altını alıyoz uyuyoz
rutin hep böle devam ediyo

uyandırması cok zor oluyo
uyurkende emmiyo
millet uyuttmak için savas verir ben uyandırmak için
ters anadan ters bebek işte :umursamaz:

herkes arıyor hala dogurmadınmı diye sıkıldım yaaa telefonlara bakmaktan.manda yogurdumu yedim ne 10 ayda dogurcam..:)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

jasmin artık dogsun yaaa zamanıdır iyice tombalak bişi olur onu doguramam sonra:)))))))))))
39 haftalıgız artık zamanıdır..
canım kac kilo oldu simdi ayriscik cok iri bebk miki hemen dogsun istiyosun

uyurkende emmiyo

aman aman uyusun canım uyumayan bebk cok zor kardesimin oglusu 20 aylık hala uyumuyor kız bitti resmen

uyurkende emmiyo

maşşallah canım , daha ne ıstersın huzuru ve saglıgı yerınde kı uyuyabılıyor... yaa benım merak ettgım bır gunde kac tane bez kirletiiyor, masallh gusel de emıyor anladıgım kadarıyla ve hangı markanın bezını aldınız??tavsıye edermısın?a.s.

yalel..iyimisin canımm..çok merak ettirdin kendini..geçmiş olsun,şimdi iyisiniz,gününüzü bekliyorsunuz öyle mi??
ben melekler topiğinin listesini yapmaya çalıştım kendimce..iki saattir geçmişe bakıyordum..

ah canım, erkenden çıkıp gelip, bizi üzecek diye... ödümüz koptu ama, allahıma hamdolsun, hala içimde yatmakta kuzu kuzu...

bu arada yalel geçmiş olsun sancın mı oldu?ondan mı yattın?

sancım oldu evet, çok kasılmam oldu bir gece... begüm de rahatsızdı, çok huysuzluk yaptı, sakinleşemedi bi türlü hiç...
kanamam oldu sonunda o gece.. takriben 1,5 ay kadar oldu bu olay olalı..

kalktık gittik hastahaneye, doğum kasılmalarım-sancılarım başlamış.. tıkaç atılmış... açılmam olmuş, 1,5 cm açıktım yani.

hemen bi serum yaptı doktorumuz, sancıyı ve kasılmaları kesti. rahim ağzımı da dikti.

fakat o günden beri, benim hem kasılmalarım yoğun hem sancılarım oluyor, doğmak için çaba gösteriyor Begüm.
Doktorumuz da müsade etmiyor doğmasına. Tabi bu süreçte Begüm'de gelişme geriliği boyutunda kilo alamama sorunu baş gösterdi. Ve hala az kilo alıyor, birden yavaşladı yani kilo alışı... Bununla da baş etmeye çalışıyoruz kızımla birlikte.

Velhasıl, iyi olmaya çalışıyoruz işte :)

selam kzlar
nassınız
gecmişe gidemiyom
gelişme ve yeni haberler varmı die bakmaya geldim

Juli'cim az önce gördüm canım melisa'yı.... maşallah, kırkbir kere maşallah kuzucuğumuza..
Pek bi tatlı olmuş annesi..
allahım sağlıkla, analı-babalı büyütmeyi nasip etsin arkadaşım.. darısı başımıza inşallah.

canım gecmıs olsun, neyse kı atlatmıssınız, umarım kızışın az daha sabırsızlık etmez dınlendırır anneciğini... insan böle takıp ederken yazılanları birimizin basına gelen herkesın basına gelmıs gıbı oluyor ve cok duygulanıoyrum.. okurken gözlerım doldu...:gitme: aallah hepimizin yardımcısı olsun...:nazar:

evet hante, aynen ben de öyle oluyorum. okurken çok zaman ağlıyorum burda :)

jasmin'cim... sen neler yaptın? yerleşmeye çalışıyorsun... hayırlısıyla bitir işlerini bacım. Hatırladığım kadarıyla, aynı haftalardaydık senle ben.. Umuyorum senin ufaklık da aceleci çıkmaz, her şey tastamam olur kendisi için, o zaman çıkıp gelir... allah kolaylık versin.
Birara buluşalım yine falan derken, juli ile öğretmenim doğurdu, ben hastahane-ev arası dolanıyorum.. buluşamadık valla tekrar.
artık hepimiz doğuralım, azıcık havalar düzelsin, gider geliriz birbirimize..

jasmin şimdilik normal kilosuda durdukça kilo alıyor bunlar biliyorsun şişede durdugu gibi durmuyolar:))
3250 en son..

ah canım, erkenden çıkıp gelip, bizi üzecek diye... ödümüz koptu ama, allahıma hamdolsun, hala içimde yatmakta kuzu kuzu...

sancım oldu evet, çok kasılmam oldu bir gece... begüm de rahatsızdı, çok huysuzluk yaptı, sakinleşemedi bi türlü hiç...
kanamam oldu sonunda o gece.. takriben 1,5 ay kadar oldu bu olay olalı..

kalktık gittik hastahaneye, doğum kasılmalarım-sancılarım başlamış.. tıkaç atılmış... açılmam olmuş, 1,5 cm açıktım yani.

hemen bi serum yaptı doktorumuz, sancıyı ve kasılmaları kesti. rahim ağzımı da dikti.

fakat o günden beri, benim hem kasılmalarım yoğun hem sancılarım oluyor, doğmak için çaba gösteriyor Begüm.
Doktorumuz da müsade etmiyor doğmasına. Tabi bu süreçte Begüm'de gelişme geriliği boyutunda kilo alamama sorunu baş gösterdi. Ve hala az kilo alıyor, birden yavaşladı yani kilo alışı... Bununla da baş etmeye çalışıyoruz kızımla birlikte.

Velhasıl, iyi olmaya çalışıyoruz işte :)

Juli'cim az önce gördüm canım melisa'yı.... maşallah, kırkbir kere maşallah kuzucuğumuza..
Pek bi tatlı olmuş annesi..
allahım sağlıkla, analı-babalı büyütmeyi nasip etsin arkadaşım.. darısı başımıza inşallah.

evet hante, aynen ben de öyle oluyorum. okurken çok zaman ağlıyorum burda :)

jasmin'cim... sen neler yaptın? yerleşmeye çalışıyorsun... hayırlısıyla bitir işlerini bacım. Hatırladığım kadarıyla, aynı haftalardaydık senle ben.. Umuyorum senin ufaklık da aceleci çıkmaz, her şey tastamam olur kendisi için, o zaman çıkıp gelir... allah kolaylık versin.
Birara buluşalım yine falan derken, juli ile öğretmenim doğurdu, ben hastahane-ev arası dolanıyorum.. buluşamadık valla tekrar.
artık hepimiz doğuralım, azıcık havalar düzelsin, gider geliriz birbirimize..
inşallah hayırlısıyla vaktin de gelir bebiş sağlıklı olsunda kilosu az olsun.sen yedirir büyütürsün onu annesi.bizim komşunun oğlu 2400 gr doğmuş.bebeklik resimlri var dobişko.bir ay erken gelmiş.abisi 3500 doğmuş ama şimdi onu geçecek nerdeyse. allah sağlık versin.opuyorumnanaktan

karnımda kasılma bende de oluyor ama ben ayrisin hareketi diye düşünüyordum ne cahilim yaaa..acaba hareketmi kasılmamı:)

yalelcim ne yapayım ben kosturuyorum hala eve yerlesme telası erken dogumları duydukca yerlessem de dogurmadan once diyorum ama sanırım 1 haftaya yerlesmis olacagız insallah ıvır zıvır eksikler cıkar tabi de onları da artık annemelr falan tamamlar evin eksigi btmez ben yılbasından sonra artık dinlenmeye cekilecegim insallah 23 ocaga sezaryan gunu aldık o zaman bekelr insallah oglusum begumcuk de bekelr insallah yalelecim evet valla bulusalım derken teker teker dogurdu herkes artık bebislerle bulusuruz insallah canım evlerde kısın dısarda zor olur da evlere gelir gideriz insallah yeterki saglıkla dogsunlar da canım

yalelcim hoş geldin çok merak ettik seni canım kendine ve bebişimize iyi bak merak etme yavaş yavaş kilo alır canım sıkıntıya sokma kendini sen ye iç yat bizide habersiz bırakma canı kendine iyi bak

Kızlar Facede Ege'nin banyo fotosunu gördünzü mü,çok tatlııı,minicik ya ben nasıl yıkayacağım bebeğimi diye düşünmeye başladım onu görünce ...

Back
X