yalel..iyimisin canımm..çok merak ettirdin kendini..geçmiş olsun,şimdi iyisiniz,gününüzü bekliyorsunuz öyle mi??
ben melekler topiğinin listesini yapmaya çalıştım kendimce..iki saattir geçmişe bakıyordum..
ah canım, erkenden çıkıp gelip, bizi üzecek diye... ödümüz koptu ama, allahıma hamdolsun, hala içimde yatmakta kuzu kuzu...
bu arada yalel geçmiş olsun sancın mı oldu?ondan mı yattın?
sancım oldu evet, çok kasılmam oldu bir gece... begüm de rahatsızdı, çok huysuzluk yaptı, sakinleşemedi bi türlü hiç...
kanamam oldu sonunda o gece.. takriben 1,5 ay kadar oldu bu olay olalı..
kalktık gittik hastahaneye, doğum kasılmalarım-sancılarım başlamış.. tıkaç atılmış... açılmam olmuş, 1,5 cm açıktım yani.
hemen bi serum yaptı doktorumuz, sancıyı ve kasılmaları kesti. rahim ağzımı da dikti.
fakat o günden beri, benim hem kasılmalarım yoğun hem sancılarım oluyor, doğmak için çaba gösteriyor Begüm.
Doktorumuz da müsade etmiyor doğmasına. Tabi bu süreçte Begüm'de gelişme geriliği boyutunda kilo alamama sorunu baş gösterdi. Ve hala az kilo alıyor, birden yavaşladı yani kilo alışı... Bununla da baş etmeye çalışıyoruz kızımla birlikte.
Velhasıl, iyi olmaya çalışıyoruz işte :)
selam kzlar
nassınız
gecmişe gidemiyom
gelişme ve yeni haberler varmı die bakmaya geldim
Juli'cim az önce gördüm canım melisa'yı.... maşallah, kırkbir kere maşallah kuzucuğumuza..
Pek bi tatlı olmuş annesi..
allahım sağlıkla, analı-babalı büyütmeyi nasip etsin arkadaşım.. darısı başımıza inşallah.
canım gecmıs olsun, neyse kı atlatmıssınız, umarım kızışın az daha sabırsızlık etmez dınlendırır anneciğini... insan böle takıp ederken yazılanları birimizin basına gelen herkesın basına gelmıs gıbı oluyor ve cok duygulanıoyrum.. okurken gözlerım doldu...:gitme: aallah hepimizin yardımcısı olsun...
evet hante, aynen ben de öyle oluyorum. okurken çok zaman ağlıyorum burda :)
jasmin'cim... sen neler yaptın? yerleşmeye çalışıyorsun... hayırlısıyla bitir işlerini bacım. Hatırladığım kadarıyla, aynı haftalardaydık senle ben.. Umuyorum senin ufaklık da aceleci çıkmaz, her şey tastamam olur kendisi için, o zaman çıkıp gelir... allah kolaylık versin.
Birara buluşalım yine falan derken, juli ile öğretmenim doğurdu, ben hastahane-ev arası dolanıyorum.. buluşamadık valla tekrar.
artık hepimiz doğuralım, azıcık havalar düzelsin, gider geliriz birbirimize..