• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kizlarr bugün kontrolumuz vardı nst ye girdik bebis çok iyi tarih 7ocak hastaneye yatış çatı muayeneside yapıldı dogum normal gorunuyor kızım 3400 kg olmuş Dr +300 olarak duşun dedi anam nasıl normal dogurcam dedim:) tosun olmuş benim fistikim inşallah hepimiz saglikli bir sekilde alırız bebislerimizi kucağımıza buarada cati muayenesinde çok kastım kendini canım acıdı valla :(

aman aman maşallah ssıkıntılarının olmaması çok iyi o kadar ağrı olucak canım
bakalım ben ne olucam çok merak ediyorum
oğlumu merak ediyorum kucğıma lmak istiyorum sıraylda melekler gelince hevesleniyorum
herşey hazır olsun istiyorum ama gece rüyalarım rahat bırakmıyo beni
saçma saçma bi yığın rüyalar görüyorum
ve rabbimden sadece sağlık istiyorum ondan önemlisi yok bu hayatta
melisacık sağlıklı huzurlu güzel bir kız olucak annesi Allah sana babasına ve melisacığa uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin
41 kere maşallah:))

amin esracım
seninde az kaldı
ama o tekmeleri özlüyorsun
bazen unutup karnımı sevdiğim bile oluyor :roflol:

sen rüyanda görmüştün dimi beni
gününe doğurdum :roflol:

saol casminim
yatıcam demiştim lohusalıkta ama
olmuyo ya canım sıkılıyo
gezinipp duruyom ev içinde
bidee sen korse kullandın mı

bende hiç yatmadım kurtluya çıkardılar adımı lohusalık kadına uyku yaparmış ben nasıl uyumuyomuşum diye kızıyorlardı annemle kayınvalidem bide uyumuyordum hakikaten ya.....olsun gezin iyidir....vallhi ben korse kullanmadım zaten hiç göbeğim kalmadı desem yeridir....bide benim zeynom yaz bebeği düşünebiliyomusun o sıcakta birde korse taktığımı =(ama bu sefer alıp denicem...artık bundan sonra kalır göbek popo basen ehehehhe=)kullanan ve memnun kalanda var kullanıp sonra sıkılıp atanda istersen al dene...rahat etmezsen atarsın bir kenara kaydirigubbakcemile2

Selam kizlarr bugün kontrolumuz vardı nst ye girdik bebis çok iyi tarih 7ocak hastaneye yatış çatı muayeneside yapıldı dogum normal gorunuyor kızım 3400 kg olmuş Dr +300 olarak duşun dedi anam nasıl normal dogurcam dedim:) tosun olmuş benim fistikim inşallah hepimiz saglikli bir sekilde alırız bebislerimizi kucağımıza buarada cati muayenesinde çok kastım kendini canım acıdı valla :(

maşallah canım yavrunada sanada keşke kasmasaydın kendini
inşallah sağlıkla alıcaksın kucağına:)

amin esracım
seninde az kaldı

evet kızım sabaha kadar seninle ve melisayla uğraştım remen çok enteresandı gününe doğurdun:))

amin esracım
seninde az kaldı

aynen öyle benim hala karnımın sağ taarfında zeynomun ayağını hissederdim orayı ne zaman yoklasam o sanıyorum ama bu kızımda tersti hep kafası sağ göğsümün altına yerleşmişti azıcık öne eiğiliyim uzatıyodu kafamı onu unutmıcam hiç...birde hak vericeksin çok sonra anne emmeyi bıraktığı zaman uzunca bir müddet o duygudan mahrum kaldığı için üzülüyor yada ben öyle hissettim çok keyifli bir duygu 22 aylıktı bıraktığında kızım.....hala söylerken bile göğüslerim sızlıyor...:utangac:

kızlar, ben 20 aralık pazar sabahı saat 9:20 de spinal doğum yaptım, işaret ve suyum gelmeye başladığı için doğum iki hafta erken oldu, 3, 400 gr, 49 cm doğdu Tuna, 15 dk da o doğdu, 15 dk da ben çıkmışım, ikimiz de iyiyiz, evdeyiz, hatta ben ufaktan ev işlerine başladım bile, hastanede iki gece kaldık, Tuna anne sütü de alıyor, çok şükür, darısı diğer bekleyenlerin başına...
çok gecmiş olsun
Allah analı babalı büyütsün bahtı acık olsun mevlam bütün kötülerden korusun
Anammmmmmm delİ olcem bugÜn amma mutlu ettİler benİ ana- oĞul 1 saat kadar Önce kapı Çaldı dedİm kİmo dedİler arÇelİk dedİm yanlıŞ adam ısrarla kocamın İsmİnİ sÖylÜyodİyom megafondan hayır bİz bİŞey almadık sonra cama gİttİm baktım dedİm hayrola baktım kİ bİzİm burdakİ arÇelİkÇİ adam dedİ eŞİnİz sÜprİz yaptı galİba kurutma makİnası geldİ koptummm.........1 senedİr İstİyorum...ama alan kocem deĞİl kayınvalİdem...hemen aradım aĞlaya aĞlaya nasıl sevİndİm yaa...eŞİme demİŞ oĞlum elİmde para varken gİt kuyumcudan bİr bİlezİk yap doĞuma hazır olsun....hedİye edİcekmİŞ...eŞİmde demİŞkİ anne ben alıcaktım İstersen sen al zaten bİlezİk te aynı para hemen hemen koy cebİne hazır parayı taksİtle kurutma al emİn ol havalara uÇar dİye(uÇtumda).eŞİm demİŞ anne sen kendİnede al bİ tane son taksİtlerİnde ben yardım ederİm oda almıŞ ........kayınvalİdemde bİlİyordu İstedİĞİmİ tmm demİŞ sabahtan berİ eŞİm dİyİp duruyor balkondan neler Çıkıcak anlamıyorum bende saf saf aman ne Çıkıcak İŞte dolap vs....oda dİyorkİ Çok daralmıŞ balkon oredakİ eŞyaları bİrİne mİ versek...hahaah..bende dİyorum yok boŞver kullanmıyoruz orayı kalsın sonra bakarız...sen Çıkıcakları Çıkar evden dİye....ayyyyyyyyyy Çok mutlu oldum yaaa.....yemİn ederİm allah razı olsun kayınvalİdemdende eŞİmdende ......ayhhhh paylaŞıyım dedİm sİzle ......ya ben mutlu olunca nİye hep herkesle paylaŞıyım İstİyorum onuda bİlmİyorum heee.............İyİkİ varsınız kızlar ...saolun=)

amannnnnnn nekadar güzel bir süpriz iyi günlerde kullan

kıslarrrr hepbirinizi tek tek öptüm ben kaçıyorum kocem geliyomuşşş aradı şimdi sofrayı hazırlıyım..=)hepinize böy..sonra kaçarım yine....

bende hiç yatmadım kurtluya çıkardılar adımı lohusalık kadına uyku yaparmış ben nasıl uyumuyomuşum diye kızıyorlardı annemle kayınvalidem bide uyumuyordum hakikaten ya.....olsun gezin iyidir....vallhi ben korse kullanmadım zaten hiç göbeğim kalmadı desem yeridir....bide benim zeynom yaz bebeği düşünebiliyomusun o sıcakta birde korse taktığımı =(ama bu sefer alıp denicem...artık bundan sonra kalır göbek popo basen ehehehhe=)kullanan ve memnun kalanda var kullanıp sonra sıkılıp atanda istersen al dene...rahat etmezsen atarsın bir kenara kaydirigubbakcemile2
bende alıcam ama nası bişi olacak bilmiyom
yarı annemle eşim cıkıp alıcaklar
belkidoğsu dumama yardımcı olur

maşallah canım yavrunada sanada keşke kasmasaydın kendini
inşallah sağlıkla alıcaksın kucağına:)

evet kızım sabaha kadar seninle ve melisayla uğraştım remen çok enteresandı gününe doğurdun:))
:roflol:
nası bi 6, hismiş kız
bakalım şimdi kimi görücen

aynen öyle benim hala karnımın sağ taarfında zeynomun ayağını hissederdim orayı ne zaman yoklasam o sanıyorum ama bu kızımda tersti hep kafası sağ göğsümün altına yerleşmişti azıcık öne eiğiliyim uzatıyodu kafamı onu unutmıcam hiç...birde hak vericeksin çok sonra anne emmeyi bıraktığı zaman uzunca bir müddet o duygudan mahrum kaldığı için üzülüyor yada ben öyle hissettim çok keyifli bir duygu 22 aylıktı bıraktığında kızım.....hala söylerken bile göğüslerim sızlıyor...:utangac:
oyy maşallah ne kadar cok emzirmişsin
cok güzel bir duygu göğsün alev alev yanıp acırken bile cok cok emişi herseye bedel
bir kere mecburen mama verdim ben bakamadım annem verdi
nası vicdan azabı cektim anlatamam

jullıı catal diye diye catala cıkmadan dogurdun
kim demiş catala cıkmadım
14 saat sancı odasında keyif mi yaptın sanıyon :roflol:
her saat bası catala cıkardılar

casmin güle güle kullan makineni :) iyi olmuş senin için...

kızlar ben geldim yorgunluktan ölüyorum size bakmadan edemedim
annemle temizlik yaptık bugün kapılar camlar perdeler derken bittik ikimizde gerçi çoğunu o yaptı ben ufak tefek şeylere yardım ettim ama heryerim sızlıyo yarına salonla mutfak dolapları kaldı onlarda bitince rahatlayacağım tabi yorgunluktan doğurmazsam

ohhh mis gibi olmuş evin güle güle otur canım, ben temizlik yapamadan geldi kızım annesine o yardım edecek heralde

saol canım
bebek kız cok bez kirletiyo inan sayamadım :roflol:
cok sakız ciğnedim annem hep derdi cok boklu olacak die
prima kullandım biraz pişik oldu
şimdi baby stara basladımm ama pişik aynı bezden mi değilmi ayalamadım

saol yalelcim
darısı sizlere
ama zamanında gelirler insallah

:lepi: :lepi:
ohh mısıl mısıl uyusun şimdi
darısı bize
kaç günde düştü
biziki kurumaya basladı herhalde yakındır

tebrik ederim canım analı babalı büyüsün

juli ilk günler bizde de pişk oldu ben bezi değiştirmedim primaya devam ediyorum pişiklerimizi ilk doktorumuz farketti pişik başlamış dedi bi krem verdi doktordan sonra pişikler arttı çok kötü oldu sonra 2 krem daha takviye yaptık geçti. ama pişik olayı tamamen benim hatamdı hastaneye uni ıslak pamuk mendillerin yerine mustela ıslak mendil götürdüm onlar da pişik yaptı. uni pamuk mendiller çok iyi başka bişey kullanmayın aklınızda olsun kızlar.
göbeğimiz 10. gün düştü 11. gün banyomuzu yaptık. sizede söylemişlerdir hastaneden günde iki kez alkolle bakım yapıyorduk.

kızlar bol bol bez alın walla bez yetiştiremiyorum, bugün 12. günümüz şimdiye kadar 2 paket 50'li prima 1 numara bitirdik şimdi de 68'li prşma 2 numaranın yarısındayız.

ben 3 saate bi uyandırıyorum önce altını değiştiriyorum böylece uykusu açılıyor sonra emzirip gazını çıkartıyorum bu arada tekrar altını kirletiyor onu değiştirken yeni bezi koyduğum gibi daha bağlamadan onu da hallediyor yani nerdeyse her seferinde 3 bez kulanıyorum benimki babasının bez fabr var sanıyor

ohhh valla ben yatıyorum yatmasam da yatak odamdayım. ya kızım kucağımda ya da bilgisayar kaydirigubbakcemile2

dikişlerle nasıl korse takılır ki? ben de göbeğim gitmeyecek diye korkuyorum bir de basenler var tabi. bundan sonra her göbeğimi ölçmeye karar verdim keşke doğumdan sonra da ölçseydim dedim sanki biraz indi gibi ama daha çok var

jjuliii kız senin dogum hediyenne geldi

benim hediyemde daha gelmedi çok merak ediyorum ne alacak diye.
geçenlerde ne istersin diye sordu ben de bişey söylemedim
kendin karar ver benim için daha değerli dedim

biz geldik....
yarın sabah sezaryanla kızımı kucağıma alacam inşallah....
çoook heyecanlıyım....nasıl vakit geçireceğimi ne yapacağımı şaşırdım....

biz geldik....

canım hadi hayırlısı mevlam ikinizide sag salim kurtarsın saglıcakla al bebişi kucagına bugece seni uykuda tutnaz şimdi
canım bol bol duva et rahatlarsın huzur verir sakinleşirsin

biz geldik....

canım hayırlısıyla Allah kurtarsın canım. Heyecan çok normal. herşey yolunda gitsin inş.

Back
X