• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hakkında hayırlısı olsun demetcım
sanırım pazartesıne mı denk gelıyor 4 ocak
hadı bakalım cnm benım
allah tedavısı olmayan hastalık vermesın

selam kızlar naber nasılsınız artık iyice ağırlaştım pek giremiyorum topiğe annemlerde geldiler gerçi dün doktora gittik bebeğimiz 4 kilo 100 gram gözüküyomuş en kötü ihtimalle 4 kilo çıkar dedi doktor nasipse ayın 4ünde doğumum var pazartesi sabahı 8de yatıyorum hastaneye dualarınızı eksik etmeyin ya doğumu belden iğnelimi yapım yoksa komplemi bayılarak yaptırıyım karar veremedim siz araştırdıysanız bilginiz varsa cevaplayın daha pek oturamıyom bilin başında hepinize iyi doğumlar

cadaloz cnm masallah bebısıne
ben sezeryan olmak zorunda kalırsam
genel olucam
kızkardesım tıpta dr adayı
yanı ogrencı,dogumlara gırıyor
ve genel sezeryanı onerdı bana
allahtan bı sorun cıkmasın da normal olayım dıyorum
hakkunda hayırlısı olsun cnmm

selam kızlar naber nasılsınız artık iyice ağırlaştım pek giremiyorum topiğe annemlerde geldiler gerçi dün doktora gittik bebeğimiz 4 kilo 100 gram gözüküyomuş en kötü ihtimalle 4 kilo çıkar dedi doktor nasipse ayın 4ünde doğumum var pazartesi sabahı 8de yatıyorum hastaneye dualarınızı eksik etmeyin ya doğumu belden iğnelimi yapım yoksa komplemi bayılarak yaptırıyım karar veremedim siz araştırdıysanız bilginiz varsa cevaplayın daha pek oturamıyom bilin başında hepinize iyi doğumlar

oyy canım maşallah bebikine allah yardımcın olsun ne güzel alıcan kucağına artık az kalmış bence imkanın varsa epidural ol çok rahat olduğunu söylüyorlar hem kendini daha kolay toparlıyormuşsun

hadi bakalım kızlar hayırlısıyla alın bebişlerinizi kucağınıza
bende pazartei günü kontrole gidicem bakalım ne dicek doktorumuz durumumuz ne
napıcaz merak içinde bekliyorm valla 15 te bir gidiyorum doktora geçmek bilmiyo bazen zaman

ay anne olmak
son ayda herhafta cagırıyor
o daha heyecanlı
hep kalp atısını dınlıyoruz

AYY KIZLAR COK KORKUYORUM
BU PERSEMBE BENI YATIRIR DRUM DIYEE

oyy canım maşallah bebikine allah yardımcın olsun ne güzel alıcan kucağına artık az kalmış bence imkanın varsa epidural ol çok rahat olduğunu söylüyorlar hem kendini daha kolay toparlıyormuşsun

bugün bi arkadaşa gittim bu epiduralle sezeryanı anlamadım zaten iyice bakıcam netten benim yapıcağım hastanede spinal anestezi uygulanıyomuş bugünki arkadaşımda 2 ay önce orda ameliyat yaptı ben çok memnundum pek ağrı sızı hissetmedim dedi ama benle aynı gün olan birisinde acaip başağrısı veboyun ağrısı oldu kadın genel olmadığına pişman oldu dedi bende panik yaptım birazmafoldumben

maşallaah bebişine canım hiç üzülme ağbimin oğlundada aynı problem vardı kaç ay üzülüp durdular ama sonra bebek doğunca normale döndü herşey böbrek ölçüsü normale döndü yavaş yavaş hala takipte ama bir sorun yok bebişte daha 3 aylık.inşallah senin bebişinde de tedavi olmazdan hallolur

çok sogol canım.inş bizimkide dogunca geriler.
hakkında hayırlısı olsun demetcım
sanırım pazartesıne mı denk gelıyor 4 ocak
hadı bakalım cnm benım
allah tedavısı olmayan hastalık vermesın
amin evet pazartesi canım.

maşallah bebişine canım.aynı günde dogum yapcaz canım inş. bi aksilik olmazsa. bende 8 de yatcam.genel istiyorum ben napım korkuyorum ameliyathaneden

hadi bakalım kızlar hayırlısıyla alın bebişlerinizi kucağınıza
bende pazartei günü kontrole gidicem bakalım ne dicek doktorumuz durumumuz ne
napıcaz merak içinde bekliyorm valla 15 te bir gidiyorum doktora geçmek bilmiyo bazen zaman

canım senle aynıyız bendde salı gidicem dr ama bu son 15günde bir gidişimiz artık ya haftada yada bi kaç günde bir gidicez gerçi ultrason yerine nst olucak çoğunlukta ama olsun benimde bu sefer net belli olur bakalım şimdi normal doğum gözüküyor zaten 1cm açılma var heran gelebilir benimki ama olsun kalabilirde zamanını bekleyebilir

ay demetcim aynı gün doğurcakmışız evet ama bu benim ikinci ameliyatım ilkinde genel ameliyat olmuştum 2 gün ağrı sızı kötüydü yani çoğuda belden iğneliyi iyi diyo kararveremedim gitti:bbo:

bugün bi arkadaşa gittim bu epiduralle sezeryanı anlamadım zaten iyice bakıcam netten benim yapıcağım hastanede spinal anestezi uygulanıyomuş bugünki arkadaşımda 2 ay önce orda ameliyat yaptı ben çok memnundum pek ağrı sızı hissetmedim dedi ama benle aynı gün olan birisinde acaip başağrısı veboyun ağrısı oldu kadın genel olmadığına pişman oldu dedi bende panik yaptım birazmafoldumben

epidural belden iğne canım işte belden aşağısı uyuşuk hiçbişey hissetmiyosun hem bebişinide hemen görüp ilgilenebiliyosun herkesin bir olmaz canım genel anesteziden kötü ayrılanda var iyi ayrılanda herkesin bünyesi farklı

pamuk cnm 20 gun falan beklese ne ıyı olur dımı cnmm
esımın hala kızı var
o da 8 aylık hamıle
dogumu baslamıs
ıgne yapmıslar hastanede yatıyor
dogum gecıksın dıye

canım maşallah bebegıne benımkı gıbı tombul senınkı de :))
:nazar::nazar:
hayırlısıyla al kucagına canım..
kayınpeder dr. bana genel anestezı dedı
zaten cok az verılıyormus anlamayacaksın bıle dedı..
tabıı normal olmazsa :))

pamuk cnm 20 gun falan beklese ne ıyı olur dımı cnmm
esımın hala kızı var
o da 8 aylık hamıle
dogumu baslamıs
ıgne yapmıslar hastanede yatıyor
dogum gecıksın dıye

walla kuzu harika olur hatta 39+ olsak tombalak olur okadar kalsa oğlum aman zor walla benim ilaçlar iyi geliyo galiba ama baksana birayı geçkindir beklemedeyim doğmadı allaha şükür allah yardım etsin canım yaa akrabanıza doğmaz inş

slm kızlar baya kalabalık görünüyor burası... Yakın zamanda doğuma gidecek olan arkadaşlar hakkınızda hayırlısı olsun sağ salim kurtulursunuz inşallah...

Back
X