2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çook uyumuş hanımefendi..:kızgın:sengözlerimebaksanab:dilcikar:

ooohhhh bi de uyudum diye nispet yapıyo karıya bak. ne yapalım biz de 1 de yattık 5ten sonra 2 saatte bir kalktık,hıhh:dilcikar:

napiim saat 20:00'de oğlumlan birlikte uyuyakalmışız.
gece de iki kere kalktık gene.
şu gece kalkışlarını bire mi indirtsem ne kaydirigubbakcemile3

ne kadar kalcan ankara da ben de temmuzda geliyorummm...:lepi:

tabiki de 1 hafta kalacam.
çalışan insana izin 1 ay olur mu bacım yaa

ESMER sana arkadaşlık talebi yolladım cnm kabul et...face de...
şimdi ocak annleri nasıl arayacam...2010 ocak anneleri diyemi nasıl tam yazılışı?

canım meltem sana arkadaşlık teklif etmiş.
onu kabul edeceksin o sana davet yollayacak.
grup kapalı grup sen bulamazsın o yüzden.

ayazın bloğunu okuyorum,ağlamaktan gözlerim şişti,mendilimde yok zaten,salya sümük kaldım buralarda,leen esmer bi mendil gönder ordan:gitme:

hee bi tane post var onu bende okuyamıyorum.
insan kendi yazdığını okuyamaz mı ya, okuyamıyorum valla.
her gözüm takıldığında ağlamaya başlıyorum.
hatta silim dedim ama blogtaki arkadaşlar sakın dedi, yaşamış yazmışın kalsın dediler bıraktım.

ağlama olm yaa sende

[

okulda kullanmaz zaten hatta utanır idris güzel deil be...:olmaz:

kayınpederim çok iyi bir insan çok severim.bir tek o idris dediğinde kızmıyorum,gözleri doluyor söylerken... diğerleri uyuzluğuna diyor. görümcem de koymuş kaınbabasının adını daha birinin ağzından duymadım. insanlar bu kadar bencil işte...:oklava:

ayazın bloğunu okuyorum,ağlamaktan gözlerim şişti,mendilimde yok zaten,salya sümük kaldım buralarda,leen esmer bi mendil gönder ordan:gitme:

bende hemen ekledim sık kullanılanlara. Baktım ağlamak üzereyi kapattım daha ferah bir anımda iyice okuyup iyice ağlayacağım. Ulen esmer ulen esmerr bodruma gidiyorum diye yapıyorsun değil mi?

bende hemen ekledim sık kullanılanlara. Baktım ağlamak üzereyi kapattım daha ferah bir anımda iyice okuyup iyice ağlayacağım. Ulen esmer ulen esmerr bodruma gidiyorum diye yapıyorsun değil mi?

yesss yolda aklına gelsin hep ağla..
boğazındaki yumru geçmesin dönene kadar diye :roflol:

Bizde de eşim bile inatla yiğit idris diyor ben de yiğit diyorum. ama çocuğumla en çok vakit geçiren benim. ve eminim o da idris ismini kullanmak istemeyecek...

tabiki eski isim diye istemeyecek sen takma kafana.bak adıyamanda da idris diyeceklerdir sinirlerine hakim ol.boşver.nasılsa yiğit senin ellerinde şekillenecek.

selamlar
pazartesi işe başlıyorum bugün sağlık ocağına gittim anlamıyorum hem ısrarla mutlaka kontrole getirin diyolar hemde surat bir karış ilgilenmiyolar sanki niye geldiniz rahatımı bozdunuz der gibiler halbuki kimseciklerde yoktu o satte bende sağlık bakanlığına şikayet edicem kimsenin babasının yeri değil bebeğide kıyafetleriyle öylece tartıp ölçtü baştansağma sinir oldum yaaa

selamlar
pazartesi işe başlıyorum bugün sağlık ocağına gittim anlamıyorum hem ısrarla mutlaka kontrole getirin diyolar hemde surat bir karış ilgilenmiyolar sanki niye geldiniz rahatımı bozdunuz der gibiler halbuki kimseciklerde yoktu o satte bende sağlık bakanlığına şikayet edicem kimsenin babasının yeri değil bebeğide kıyafetleriyle öylece tartıp ölçtü baştansağma sinir oldum yaaa

canım şimdiden hayırlı olsun. Gel sende katıl çalışanlar kervanına. Evt ya bende sinir oluyorum sağlık ocağındakiler bir havadalar hepsi.

ya bende blok kurcam bir liing atabilirmi..çok kıskanç gördüm kendimi...alsanaalsanasmile

bizim sağlık ocağı çok iyi yaa.
2 haftada bir arıyorlar, bir sağlık sorununuz var mı diye; gittiğimizde 10 dk oturup seviyorlar.
orası biraz soğuk onun için üzerini çıkartmadan tartıyoruz diyorlar.
istediğiniz zaman getirin boy-kilo ölçelim diyorlar. her gidişimizde de basbayağı muayene ediyorlar.
iyi denk gelmiş bizimkiler valla.

bizim sağlık ocağı çok iyi yaa.
2 haftada bir arıyorlar, bir sağlık sorununuz var mı diye; gittiğimizde 10 dk oturup seviyorlar.
orası biraz soğuk onun için üzerini çıkartmadan tartıyoruz diyorlar.
istediğiniz zaman getirin boy-kilo ölçelim diyorlar. her gidişimizde de basbayağı muayene ediyorlar.
iyi denk gelmiş bizimkiler valla.

aynen oglumu çok seviyolar...

canım şimdiden hayırlı olsun. Gel sende katıl çalışanlar kervanına. Evt ya bende sinir oluyorum sağlık ocağındakiler bir havadalar hepsi.

benim arka apartman sağlık ocağı sık sık karşılaşıyorum ben hemşirelerle.ilk doğum yaptığımda eve geldiler ama buğlem yoktu hastanede yaıyordu sonra yine gelip sarılığını kontrol ettiler sık sık geliyolar ben gitmesemm bile hatta geçen ebe gördü buğlemi gezmeden gelyorduk getr bi tartıyım dedi.ben gidip soruyorum hemen çok ilgileniyolar ben çok memnunum

bizim saglık ocagındaki ebede çok iyigitmezsem hemen arar.gidecegimiz gün işi varsa arar şu gün gelin diye onun bebeklerini,gebelerini kendisi görmek istiyormuş:).başkasına baktırmaz yani.

google'da blogspot yaz çıkar karşına.
oradan hesap oluşturursun.

valla hepiniz yapın bence. ileriye hatıra kalır, çok zevkli bişey

ben hesap açtım ama fırsatım olmuyor hep misafir ev işi, iş yerinde iş ,kkda yazış derken bi ara yapcam ama

ya kızlar sizin dilinizde de siyahlık yada morarma oldu mu.emzirmeyle mi alakalı acaba diyorumda.dr gitmeden önce bi soruşturayım dedim

napiim saat 20:00'de oğlumlan birlikte uyuyakalmışız.
gece de iki kere kalktık gene.
şu gece kalkışlarını bire mi indirtsem ne kaydirigubbakcemile3

tabiki de 1 hafta kalacam.
çalışan insana izin 1 ay olur mu bacım yaa

canım meltem sana arkadaşlık teklif etmiş.
onu kabul edeceksin o sana davet yollayacak.
grup kapalı grup sen bulamazsın o yüzden.

hee bi tane post var onu bende okuyamıyorum.
insan kendi yazdığını okuyamaz mı ya, okuyamıyorum valla.
her gözüm takıldığında ağlamaya başlıyorum.
hatta silim dedim ama blogtaki arkadaşlar sakın dedi, yaşamış yazmışın kalsın dediler bıraktım.

ağlama olm yaa sende

koptum 1 hafta olayına :roflol: onu bırak 40 gün izin var içeride onu bile kullanamıyorum:1no2:

Back
X