Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam...demet hoşgeldin
selam gezmeye gitmedinizmi hanımlar
bnm kociş bugün de çalışıyor...malesef...
artık yrn acısını çıkarırız...
kimsecikler yok burda. hava güzel herkes kendini dışarı attı herhalde.
bizde doktora gittik. 5100 gr olmuş benim minik dana. ek gıdalara başlıyoruz. meyve suyu olarak önce elma, havuç, armut 1-2 hafta sonrada kayısı-şeftali suyu. kayısı-şeftali sulu kaka yaptırabilirmiş.
sebze çorbası olarak da patates-havuç 1-2 hafta sonra kabak ekleyeceğiz. etsuyu kullanmaya başlayacağız. kıymayı da 3 kere çektirip ilave ettirebilirmişiz. gene 1-2 hafta sonra pirinç-irmik ilave edeceğiz.
meyve suyunu cam rendeyle, çorbayı da kaşıkla ezerek yap dedi. rondo önermedi, sonra pütürlü yemeye zor alışır dedi.
sebze çorbasını 2-3 kaşıkla başlayacam. o kadar azıcığı hergün yapmak zor olacağından 1 havuç-1 patatesten yapıp küp küp olan buzluk kabına boşaltacağım. üzerini kapatıp dondurucuya koyacağım. hergün 1-2 küp eritip öyle vereceğim. günden güne küp miktarını arttıracağım.
doktora da sordum sakıncası yokmuş.
kahvaltı ve muhallebilere de 1 ay sonra başlayacağız.
yaa feyza iyidi sırf formül mamayla. suyla çalkala ver iki dakikada rahattım. şimdi hadi pişir, ez, bilmem ne. üşengeç miyim ne. kaydirigubbakcemile3
benim de ayaz uyurken temizlik yapmam gerek yayıldım kaldım yaa
benimki yarın çalışcaközel sektör zor yahu.
maşallah Ayaz,ımıza.hadi hayırlı olsun başlamışsınız ek besinlere
bizde bez konusunda indirimleri takip ediyoruz.prima kullanıyoruz 4 numara.4+ ya geçmek için erken mi kızlar?
temizlk mi üff canım hiç istemyorbende benimkiyle papaz oldum aradı beni dedim iş yapasım yok yarın yaparız dedim oda haftadaa 1 gün görüşüyoruz evdeyim iiş yapamam dedi iyimiklava:
biz prima 4 numara kullanıyoruz..
dün kocişim almış markette indirimdeymiş 16 tl...92 tane olan
benimki de geçen haftalarda aynısını diyecek oldu.
iyi dedim ben çıkayım işten hafta içi yapayım temizlik. evi tek başına geçindirebileceksen kabul, yok geçindiremeyeceksen al toz bezini gel arkamdan dedim.
toz bezini seçti :roflol: