2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

vermedim daha cnm yoğurt...elma suyu havuç suyu verdim...
aptamilin elmalı kavanoz mamasını verdim...çok sevdi...
aptamilin pirinçli muhallebesinden verdim...
doktora gidecez bu hafta pazartesi hem aşı var hemde kontrol...
o zmn soracam

bnm kociş bugün de çalışıyor...malesef...
artık yrn acısını çıkarırız...

kimsecikler yok burda. hava güzel herkes kendini dışarı attı herhalde.

bizde doktora gittik. 5100 gr olmuş benim minik dana. ek gıdalara başlıyoruz. meyve suyu olarak önce elma, havuç, armut 1-2 hafta sonrada kayısı-şeftali suyu. kayısı-şeftali sulu kaka yaptırabilirmiş.
sebze çorbası olarak da patates-havuç 1-2 hafta sonra kabak ekleyeceğiz. etsuyu kullanmaya başlayacağız. kıymayı da 3 kere çektirip ilave ettirebilirmişiz. gene 1-2 hafta sonra pirinç-irmik ilave edeceğiz.
meyve suyunu cam rendeyle, çorbayı da kaşıkla ezerek yap dedi. rondo önermedi, sonra pütürlü yemeye zor alışır dedi.

sebze çorbasını 2-3 kaşıkla başlayacam. o kadar azıcığı hergün yapmak zor olacağından 1 havuç-1 patatesten yapıp küp küp olan buzluk kabına boşaltacağım. üzerini kapatıp dondurucuya koyacağım. hergün 1-2 küp eritip öyle vereceğim. günden güne küp miktarını arttıracağım.
doktora da sordum sakıncası yokmuş.

kahvaltı ve muhallebilere de 1 ay sonra başlayacağız.

o primanın yeni bezinden bende gördüm ama pahalıydı.
huggies indirimdeydi gene ondan aldım bende. uzun zamandır hep huggies kullanıyorum zaten.

esmer maşllh ayaza ek gıdaya geçiyor ne güzel

çıkıp ne yapcan bunaltıcı hava dışarda yağmur yağacak gb ben işten eve kendimi zor attım .çok açıktım fırına pizza attım yiycem buğlemde uyudu hiç uyummaış 9dan beri bende yatsam mı acaba yanına

yaa feyza iyidi sırf formül mamayla. suyla çalkala ver iki dakikada rahattım. şimdi hadi pişir, ez, bilmem ne. üşengeç miyim ne. kaydirigubbakcemile3

benim de ayaz uyurken temizlik yapmam gerek yayıldım kaldım yaa

bnm kociş bugün de çalışıyor...malesef...
artık yrn acısını çıkarırız...

benimki yarın çalışcaközel sektör zor yahu.

kimsecikler yok burda. hava güzel herkes kendini dışarı attı herhalde.

bizde doktora gittik. 5100 gr olmuş benim minik dana. ek gıdalara başlıyoruz. meyve suyu olarak önce elma, havuç, armut 1-2 hafta sonrada kayısı-şeftali suyu. kayısı-şeftali sulu kaka yaptırabilirmiş.
sebze çorbası olarak da patates-havuç 1-2 hafta sonra kabak ekleyeceğiz. etsuyu kullanmaya başlayacağız. kıymayı da 3 kere çektirip ilave ettirebilirmişiz. gene 1-2 hafta sonra pirinç-irmik ilave edeceğiz.
meyve suyunu cam rendeyle, çorbayı da kaşıkla ezerek yap dedi. rondo önermedi, sonra pütürlü yemeye zor alışır dedi.

sebze çorbasını 2-3 kaşıkla başlayacam. o kadar azıcığı hergün yapmak zor olacağından 1 havuç-1 patatesten yapıp küp küp olan buzluk kabına boşaltacağım. üzerini kapatıp dondurucuya koyacağım. hergün 1-2 küp eritip öyle vereceğim. günden güne küp miktarını arttıracağım.
doktora da sordum sakıncası yokmuş.

kahvaltı ve muhallebilere de 1 ay sonra başlayacağız.

maşallah Ayaz,ımıza.hadi hayırlı olsun başlamışsınız ek besinlere

bizde bez konusunda indirimleri takip ediyoruz.prima kullanıyoruz 4 numara.4+ ya geçmek için erken mi kızlar?

yaa feyza iyidi sırf formül mamayla. suyla çalkala ver iki dakikada rahattım. şimdi hadi pişir, ez, bilmem ne. üşengeç miyim ne. kaydirigubbakcemile3

benim de ayaz uyurken temizlik yapmam gerek yayıldım kaldım yaa

temizlk mi üff canım hiç istemyorbende benimkiyle papaz oldum aradı beni dedim iş yapasım yok yarın yaparız dedim oda haftadaa 1 gün görüşüyoruz evdeyim iiş yapamam dedi iyimi:oklava:

biz prima 4 numara kullanıyoruz..
dün kocişim almış markette indirimdeymiş 16 tl...92 tane olan

benimki yarın çalışcaközel sektör zor yahu.

maşallah Ayaz,ımıza.hadi hayırlı olsun başlamışsınız ek besinlere

başladı demetcim, bakalım nedecez?
daha doğrusu anası totosunu kaldırıp gdip milyoncudan cam rende, manavdan da havuçla elma alırsa başlayabilecek sırnaşık şey

benimki de çalışacak yarın. istanbul'da olsan buluşurduk yaa

temizlk mi üff canım hiç istemyorbende benimkiyle papaz oldum aradı beni dedim iş yapasım yok yarın yaparız dedim oda haftadaa 1 gün görüşüyoruz evdeyim iiş yapamam dedi iyimi:oklava:

benimki de geçen haftalarda aynısını diyecek oldu.
iyi dedim ben çıkayım işten hafta içi yapayım temizlik. evi tek başına geçindirebileceksen kabul, yok geçindiremeyeceksen al toz bezini gel arkamdan dedim.
toz bezini seçti :roflol:

adanada hava süper...kısa kollularla dolaşıyoruz artık...
şuan dışarı 30 derece...

benimki de geçen haftalarda aynısını diyecek oldu.
iyi dedim ben çıkayım işten hafta içi yapayım temizlik. evi tek başına geçindirebileceksen kabul, yok geçindiremeyeceksen al toz bezini gel arkamdan dedim.
toz bezini seçti :roflol:

bizmkide ben işe başladım başlayalı akim gidyor işe gündüz buğleme bakıyor beni tehdit ediyor normal shıfte dönerim bu hafta diye bende dön dedim sen bilirsn hiçbir iş yapmma yatcam ben dedim senle yarın yapazı yapmazsanda kalsın enayi değilim dedim yüzüne kapadım arıyor açmıyorum:jeyyar: şimdi

94 lü zaten...sempatiksalakcinni
yanlış yazmışım...
burda atikop diye bir yer var toptan satış yapan mağazaların olduğu yer...
hep ordan alıyor ıslak mendil bez mama vs...

Back
X