Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neyse ayçacığım yalnız değilmişim yoğurt yapamama konusunda..bende sinir olmuştum..en iyisini yapmışsın sipariş vermekle..bende hepsiburadadn verdim siparişi beni delirtmeden gönderirler inşallah..bu arada dün akşamki yoğurt denemem faciasempatiksalakcinni
o kadar ılık yaptım ama yine de tutmadı tutmadı tutmadıalsanaalsanasmile
bende sinir oldum kendime hemencecik siparişimi verdim:dilcikar:
timammm
bi gelebilsem.
orda da var tanıdıklar.
anam ben de bütün illerde bi kapı bulmuşum kendime iyi mi sositososito
bence verme.
tadını alsın diye yalat ya da sadece 1-2 kaşık ver ama fazlasını verme.
bu arada ben elma suyu değil elma püresi başladım kızlar. pütürlüye alışsın diye.
öğürüyo falan ama yutuyo.
sebze çorbasını da rondodan geçirmiyorum, sadece çatalla eziyorum
canim son zamanlarda aldigim en guzel haber dualarim seninle insallah bu sefer saglikla hayirlisiyla kavusacaksin minik melegine hersey gonlunce olsun birtanemmrb kızlar.
görüşmeyeli uzun zaman oldu.
çok zor günler geçirdim oğlumun acısıyla.heran onun özlemi içindeyken , hayattan kopmuşken, yaşama seincimi kaybetmişken bugün güzel bi haber aldım.,
ben HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM.
çok güzel bi haber , çok mutlu oldum ama aynı zmanda da çok korkuyorum.
bebeğimin kesesini gördüm sıra kalp atışaarına geldi.
uamrım hiçbi terslik olmadan herşey çok güzel gidr ve ben bebeğimibu kez sağlıkla hayırlısıyla kucağıma alıp hayal ettiğim herşeyi bu kez gerçeğe dönüştürebilirim.
meleğim kardeşini gönderdi uamrım onu korur da.
dualarınıza çok ihtiyacım var.
lütfen dualrınızı eksik etmeyin benden.
ocak 2010 annesi olamdım nasip değilmiş ama sanırım 2010 aralık annesi olucam Rabbim isterse.
evet bogaz kenarinda bir yerde olursa mesela besiktas ortakoy ya da kadikoy uskkudar herkese uyar ben de cok istiyroum bu sefer gelmeyi icimde kaldi gecen gidemedim diye ama havalar iyice duzelsin acik havada ruzgar falan olmadan bol vakit geciririz bebislerleya kızlar şöyle ortada biyer bulalım ama herkes gelsinn
3 4 kişi olmayalım güzel bi kahvaltı yeri olsun hava güzel olsun
cumartesi olsun herkeşşler gelsin buluşalım birazdaha bekleyip
havalar güzel olsun çok kalabalık olalım ama çooooookkkk
selam kızlar nasılsınız ya benım bebegım kaka yapamıyor 2 gun oldu dun doktora goturduk fıtıl verdı onla yaptı kakasını bugun yıne aynıyız yapamadıgı ıcın gazdan kıvranıyor kuzum benım dayanamıyorum az fıtıl koydum ama yapmadı zeytınyagı ıcırdım badem yagı verdım gaz ılacından verdım ama gecmıyor gecmıyor ılk defa boyle oldu napcagımı sasırdım karnını zeytınyag ıle ovdum masaj yaptım sıcak havlu koydum gazı cıkınca az rahatlıyor sonra yıne baska onerılerınız varmı yardımcı olun bana
bende geçen merak ettiydim seni kızlar dedi kaynanası geldi diye.
geçmiş olsun bacım, acık ananlarda kafanı dağıt barim
haticecim bizde merak etmiştik seni. ece nasıl herşey yolunda mı?
kızlar biz havayla buluştuk kıskanın emiii:)))) ikicük lakırtı ettik gene buluşcaz esmer 3. buluşmaya bari yetiş:)))
Kızlar bişey daha sorucam
benim oğlum hep gülüyo
onun yüzüne bakmak yeterli, laf atmasam da, ona gülmesem de o bana hep gülüyo
daha doğrusu herkese gülüyo
bazen duvara bakıp, perdelere bakıp gülüyo
bu normal bişey mi acaba
sizin bebekleriniz de gülüyo mu devamlı
Doktorum programında bu gülmeyle ilgili Sabiha Paktuna bişeyler anlatmıştı baya bi önce
ama ilgimi çekip te dinlememiştim
siz bi zahmet cevaplayıverin sorularımı
ben azcık uyuyayım
cevaplamadan geçmeyin ama, küserim :umursamaz:
esmer anacığım benim kocenin yazın işleri açılıyo cumartesi pazar full çalışıyo..her haftasonu buluşup çatlatırız bu kızları merak etme:jeyyar:
bacım sen ne zaman yapıyonda verıyon çorbayı fılan nasıl zaman buluyon ben ev hanımıyım valla akşam yemegını yapmaya zor vakıt buluyorum..
kızlar biz havayla buluştuk kıskanın emiii:)))) ikicük lakırtı ettik gene buluşcaz esmer 3. buluşmaya bari yetiş:)))
benimkiler aslında çok iyilerdir bi kötülüklerini görmedim ama o kadar çok karışıyorlar ki anlatamam kafayı yicem walla ece'ye zor bela kurduğum düzen sayelerinde alt üst oldu
oyun halısına koyuyorum wahh yavrum annen seni buraya mı bıraktı kıyamam deyip kucaklarına alıyorlar ana kucağına koyuyorum gariban gariban mı kaldın sen deyip kucaklarına alıyorlar 2 dk sonra sıkılıp yatırmak istiyorlar ece ağlayınca da annen ne kötü alıştırmış seni diyorlar
bir de saatli emziriyorum diye cani anne gözüyle bakıyorlar
ben ece'yi sallamıyorum ya beşiğinde kendisi uyuyor ya da emerek uyuyor
kayınvalidem bebe dediğin sallanıp uyur deyip ayaklarında sallıyor
çıldırmak üzereyim
offff offffffffffff daha neler neler
Bugün Eren'e playgro oyun halısı aldım
eve geldim, yatırdım içine
hiç umuru bile olmadı bizimkinin
hiç bakmadı oyuncaklara
sizinkiler nasıllar oyun halısında
oyuncaklara uzanmaya çalışıyolar mı?
Kızlar bişey daha sorucam
benim oğlum hep gülüyo
onun yüzüne bakmak yeterli, laf atmasam da, ona gülmesem de o bana hep gülüyo
daha doğrusu herkese gülüyo
bazen duvara bakıp, perdelere bakıp gülüyo
bu normal bişey mi acaba
sizin bebekleriniz de gülüyo mu devamlı
Doktorum programında bu gülmeyle ilgili Sabiha Paktuna bişeyler anlatmıştı baya bi önce
ama ilgimi çekip te dinlememiştim
siz bi zahmet cevaplayıverin sorularımı
ben azcık uyuyayım
cevaplamadan geçmeyin ama, küserim :umursamaz: