2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

insan yaşanılan kötü şeyleri ve sözleri unuturmu kii
hersey eskisi gibi olur mu artıkmafoldumben

kızlar 5 gun erken dra gıttık cunku sutum cok az..
hayal de emmıyo sımdi geldım
400 gr almıs cok moralım bozuk boyu 1cm uzmıs
gecen hafta ılk kez boylesutum sakır sakır aktı 2 gundur bıcak gıbı kesıldı yaa resmen kesıldi.
ne bıberonla ne emerek ne de kasıkla almıyor hayal de bakalım bunları alacak mı?? off

doktorun verdıgı
recete soyle:
4 sattte bır beslenecek
1 ev yoğurdu+yarım elma suyu karısık
1 arımama prinç unu muhallebi
1 bebelac veya aptamil 1

4 aylık ıcın cok mu bakın bakeemmm bır sey deyın bana..

hala lohusa sendromundan çıkamadınmı juli cim. boşver takma kafana canını sıkma. al kızını git alışverişe ne boşanması boşanıpta huzura erdirme harca paralarını herifin hahahahaha

önceden olsa bu kadar acıtmazdı içimi
ama melisanın yanında kavga ettik
kii her zaman en ufak söz yükselmesi bile kızımın yanında yapmayız
yavrum o kadar ağladı kiii
anladı herseyi
küçükken annemle babm kavga ettiği zaman o kadar ağlar üzülürdüm kii
aynısını kızıma yasattım
ben bugünü nasıl unuturum kii
asla unutmam

sadece melisanın yanında olsa iyi sonra kayınpeder ve kayınvalide yanında birbirimize girdik
coktan babamları cağırmıştım ama kayınpederime dua etsin kızdı bağırdı ona
bana annenlere haber verip üzme onları dedi

şimdilik sustum

kafanızı ağrıttım melisa babannesinde gidip emzireyim

peki kavga etmenizin sebebi ne
haklısın bebekler her şeyi anlıyor
insan daha bi üzülüyor heralde bebeğinin bu duruma şahit olmasına

hiç de kafamızı ağrıtmıyorsun bikere çünkü artık dert ortağı olduk tüm sıkıntımızı paylaşıyoruz burda ya da paylaşıyorum..

bulunes gız hoşgeldin ne zamandır yazmıyodun bura
sweet buraya yazdı hamile olduğunu herkes biliyor yani

önceden olsa bu kadar acıtmazdı içimi
ama melisanın yanında kavga ettik
kii her zaman en ufak söz yükselmesi bile kızımın yanında yapmayız
yavrum o kadar ağladı kiii
anladı herseyi
küçükken annemle babm kavga ettiği zaman o kadar ağlar üzülürdüm kii
aynısını kızıma yasattım
ben bugünü nasıl unuturum kii
asla unutmam

sadece melisanın yanında olsa iyi sonra kayınpeder ve kayınvalide yanında birbirimize girdik
coktan babamları cağırmıştım ama kayınpederime dua etsin kızdı bağırdı ona
bana annenlere haber verip üzme onları dedi

şimdilik sustum

kafanızı ağrıttım melisa babannesinde gidip emzireyim

canım sıkma canını hem annenelere soyleyıp uzme gercekten onları senın kının gecer ama onlarınkı gecmez ıkı kat sınır olurlar hem ona hem de senın uzuldugune..
olur boyle seyler duzelır meraklanma..

bulunes gız hoşgeldin ne zamandır yazmıyodun bura
sweet buraya yazdı hamile olduğunu herkes biliyor yani

ben burayı pek takip edemiyorum artık canım malesef o yüzden sweet inde yazdığını görmedim. ben duyunca çok sevindim sizinde bilmenizi istedim.

julim saçmalama ne baş ağrıtması hoyanın dediği gibi hepimiz sevincimizi sıkıntımızı hep burada paylaşıyoruz üzme kendini hem sıkıntı üzüntü sütünde etkiler

julicim alıntı yapmadan bilir kişi olaraktan birkaçşey söliyim saaa abulan olaraktan sanmaki tek kavga eden çift sizsiniz bazen istemeden olsa soradan pişman olacağımız şeyler çıkıverir ağzımızdan ben çok bilirim eşimle ilk çocuktan sonra kavga ettiğimizi düşünsene adam bana küserdi sen oğlunu daha çok seviyon diye takma kafana herşey yoluna girer barışırsınız sen canını sıktığınla kalusun dimedi deme akşama öper seni özürünü diler kızındanda özür diler oda affeder babasını kıyamaz problem ne tam bilmiyorum ama ailene söylememekle iyi yapmışsın bide iş falan yaptık dedinya erkekler zaten iş yapınca saldırıcak yer arıyolar hepiciği ölee bak bebeni düşün sütünü düşün takma kafana anam benim konuşamamda hiçbişiyi benzemedi emme yazdıım okaaa silemem hem başağrıması diye bişiydi olmaz kızların dediği gibi biz bacı kardeş olduk burda hepimiz dertleniyoz seviniyoz hep burda paylaşıyoz kız bide sakın boşanma kız bebeyi babaya verüle bakk dimedi deme:dance: emme sende sarı kuz vaa sana verüler gel bana pasta yiyek kalorileri alak mutlu olak:dance: sakın üzme o tatlı canını:oklava:

kızlar ben heriften boşansam hakim kızımı bana verir dimi :sinifsinif:
bi bilginiz var mı

verecegini bilsem hakimin oglumu bana bende boşanırdım.ama şuan meslegim yok bende ders çalışıyorum inş. kazanırım sınavı.gıcık bunlar ya hiç düşünmüyorlar karım yeni dogum yaptı azcık anlayışlı olayım ama nerde

demetcım sen de stres yapma guzelım gıcık olmayan var mı acaba :))
uretımden kalkmıs uzun suredır yok goremedım..

Back
X