Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen benim bebeğe de aşırı gaz yapıp kusturdu iyi geceler çayı..önceleri anlamadım sonra dikkat ettim ne zaman o çayı içse gazlanıp kusuyordu ben de kestim şimdi gazlanınca doğadanın rezenesini ve naneli ıhlamurunu veriyorum hemen alıyor gazını...ben de iyi geceler çayı veryordum dr. demişti ama nura gaz yaptı onu içtikten sonra gazından uyuyamadı gazını çıkarırken de tüm çayı kustu çay da etkili olmadı ben de bıraktım
yatırmadan önce banyo yaptırıyordum onu da bıraktım şimdi bağrışa çığrışa 12 gibi uyutuyom geceleri yine kalkıyo bi de kızıyo uyutuyon diye ıı ıı diyo haspam
kızlar sutum cok azaldı yaa hayal de emmıyo bıberonla da cekmıyo yaaaa ne yapacagım ben bu cocuk emmeyecek artık galıba
anne sütünü vermeyecekmisin artık?bence vermeye devam et aldığı kadar alsın yine de ....yoğurt gaz yapıyo diyolar ama elma suyu ile karıştıracaksan belki alır gazını...kızlar 5 gun erken dra gıttık cunku sutum cok az..
hayal de emmıyo sımdi geldım
400 gr almıs cok moralım bozuk boyu 1cm uzmıs
gecen hafta ılk kez boylesutum sakır sakır aktı 2 gundur bıcak gıbı kesıldı yaa resmen kesıldi.
ne bıberonla ne emerek ne de kasıkla almıyor hayal de bakalım bunları alacak mı?? off
doktorun verdıgı
recete soyle:
4 sattte bır beslenecek
1 ev yoğurdu+yarım elma suyu karısık
1 arımama prinç unu muhallebi
1 bebelac veya aptamil 1
4 aylık ıcın cok mu bakın bakeemmm bır sey deyın bana..
arımamayı biryerde tavsıye etmemısler yaa ben ne etcem offf bırsey deyın kızlarrr
canım tek kavga eden siz değilsiniz biz de kaç yıllık evliyiz hala kavga ediyoruz ama çocukların yanındayken kısa kesip uzatmamaya gayret ediyoruz...kayınbaban anlayışlıymış ne güzel..iyiki haber vermemişsin ailene ...sıkma canını...olur böyle şeyler...önceden olsa bu kadar acıtmazdı içimi
ama melisanın yanında kavga ettik
kii her zaman en ufak söz yükselmesi bile kızımın yanında yapmayız
yavrum o kadar ağladı kiii
anladı herseyi
küçükken annemle babm kavga ettiği zaman o kadar ağlar üzülürdüm kii
aynısını kızıma yasattım
ben bugünü nasıl unuturum kii
asla unutmam
sadece melisanın yanında olsa iyi sonra kayınpeder ve kayınvalide yanında birbirimize girdik
coktan babamları cağırmıştım ama kayınpederime dua etsin kızdı bağırdı ona
bana annenlere haber verip üzme onları dedi
şimdilik sustum
kafanızı ağrıttım melisa babannesinde gidip emzireyim
heyy aşağıdakiler meraba yawww
meraba vaveyla naber canım ben misafirleri yolladım bide vi çektirdim çağanada komşum baktı akşamada biraz daha pasta yaparım yarınıda atlattımı tamamdır haftaya köprüye oğlumun yanına gitcem bi gelen olsada ben erken gitsem büyük danamı özledim yavv
anam cadıııııı
seni jüli sandım kısım
bende diyom ahan bizim jülinin oğlu da varmışşş
isme baktımda ceton düştüüü
yok ben bu avatarı değiştirim en iyisi herkez beni julii sanıyo :a015:
sabahın anketine bende katıldım oylarınızı bekliyorum kızlar
selam kızlaar
sagol canım oncelıkle cevabın ıcın anne sutune devam emdıgı kadar canım sadece 3 ogun ek gıda alacak kalan 3 ogun veya 4 te olabılır gelırse sutumden devam edecek..anne sütünü vermeyecekmisin artık?bence vermeye devam et aldığı kadar alsın yine de ....yoğurt gaz yapıyo diyolar ama elma suyu ile karıştıracaksan belki alır gazını...