2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

saol sced,bronsit baslangici..epey hırpaladi cocugu bakalim kotu olmasında

ece de oksuruyormus,gecmiş olsun. buhar iyi geldi benimkine gerci cigere indigi icin de olabilir

günayin kizlar,

herkes öksürmey ebaslamis gecmis olsun hava degisikligi hasta ediyo galiba
ben de kendimi kirik hissediyorum tek basima iyi beslenemiyorm kendime iyi bakamiyorum bebem de hapsirmaya basladi hasta olcaz diye korkuyorum

dinlenemiyorumki veletten firsat bulup üfff

neyse sabah sabah icimiz kapandi

Cadi hala hediyesini eklemedi dün aksam eklicem diye kandirdi bizi cadi iste Çok üzgünüm çoook

günaydınnnn zemuszemus

hasta bebiklere geçmiş olsun, Allah tüm çocuklara sadece normal çocuk hastalıkları versin
:Saruboceq:

günaydın kızlara.s.a.s.

günaydın canım naber iyisin inş.

mehlikasu, öğretmenim ve sced geçmişler olsun inş. en kısa zamanda sağlıklarına kavuşur bebekler....

mehlikasu Uras çok kusuyordu idrar tahlili yaptırmıştık enfeksiyon çıkmıştı 1 hafta antibiyotik kullandıktan sonra bu kezde kakası aşırı sümüklü çıkmaya başladı günde 4-5 kere sulu olduğuda oluyordu gerçi bizimki aylardır hep sulu ben anne sütü aldığı için üzerinde durmadım geçen hafta sümüklü kakanın yanında kıl gibi 2 kez kan gördüm kakada internette araştırdım oturdum bi güzel ağladım ağladım sakinleşince doktoru aradım yarın gelin tahlil yapalım dedi tahlilde önemli bişey yok ishal var dedi bizede reflor verdi 1 kere verdim reflorü çocuğun yüzü döktü kıpkırmızı baktım kakası bazen aşırı sulu bazen normal bıraktım ilacı şu anda anormal bir durum gözlemlemiyorum çok şükür bunları neden anlatıyorum bende çok korktum üzüldüm ama geçici durumlarmış merak etme bence beril de en kısa zamanda düzelecektir.

günaydın kızlara.s.a.s.
Günaydin
günaydınnnn zemuszemus

hasta bebiklere geçmiş olsun, Allah tüm çocuklara sadece normal çocuk hastalıkları versin
:Saruboceq:
Amin, onu da nadir versin nazarlik mahiyetinde yerimseniben

Kızlar bebeklerinizin yüzünde küçücük minnacık beyaz beyaz yağ bezesine benzeyen şeylerden var mı?

yok sevcancim o nasil oluyorki

günaydınnnn zemuszemus

hasta bebiklere geçmiş olsun, Allah tüm çocuklara sadece normal çocuk hastalıkları versin:Saruboceq:

günaydın canım Aminnn

Kızlar bebeklerinizin yüzünde küçücük minnacık beyaz beyaz yağ bezesine benzeyen şeylerden var mı?
canım bizde ondan yok bizim hep kırmızı kırmızı dökmeler oluyor allerji gibi bişey
birde öpülünce ve salyalarından kızarıyoruz bu sıra :(

günaydın kızlar.....a.s.
hasta bebişlerimi eceye berile geçmiş olsun yaaaa kıyamam onlara...
.

mehlikasu, öğretmenim ve sced geçmişler olsun inş. en kısa zamanda sağlıklarına kavuşur bebekler....

mehlikasu Uras çok kusuyordu idrar tahlili yaptırmıştık enfeksiyon çıkmıştı 1 hafta antibiyotik kullandıktan sonra bu kezde kakası aşırı sümüklü çıkmaya başladı günde 4-5 kere sulu olduğuda oluyordu gerçi bizimki aylardır hep sulu ben anne sütü aldığı için üzerinde durmadım geçen hafta sümüklü kakanın yanında kıl gibi 2 kez kan gördüm kakada internette araştırdım oturdum bi güzel ağladım ağladım sakinleşince doktoru aradım yarın gelin tahlil yapalım dedi tahlilde önemli bişey yok ishal var dedi bizede reflor verdi 1 kere verdim reflorü çocuğun yüzü döktü kıpkırmızı baktım kakası bazen aşırı sulu bazen normal bıraktım ilacı şu anda anormal bir durum gözlemlemiyorum çok şükür bunları neden anlatıyorum bende çok korktum üzüldüm ama geçici durumlarmış merak etme bence beril de en kısa zamanda düzelecektir.

iyiyiz canım bizde..geçmiş olsun uras beye çok..bizim kakamızda 2. aydan itibaren çoğunlukla sümüksü ben o zaman sormuştum dr a ateşi yoksa problem değil balgamını yutar demişti..hala sümüksü oluyo arada bidaha sormadım bile dr a.bizimde en az 4 kere yapıyo günde kakasını ama her gün böyle lduğu için normal karşılıyorum ben..yavrularımız allaha emanet valla.hastalanmadan şu yazı getirebilseydik..bu sene gelemedi yaz:umursamaz:

mehlika gecmis olsun cok ay kiyamam yarin hemen doktora goster canim tekrar ishal onemli vucut su kaybetmesin biraz su da versen olur hoya dogru soyluyor birkac cay kasigi su ver canim

refloru nur da sevmemişti
sen kızına su içir normal içtiğin sudan ihtiyacı var şimdi
sağolun kızlar,dün 2,5 gibi yapmıştı en son sonra yapmadı,
akşam ve gece bayağı emdi,sıvı ihtiyacı karşılanmışmıdır yoksa su vereyimmi yinede..
selamm bebekler buyudukca hastaliklar da cıkıyor demek

mehlikasu cok gecmiş olsun.insallah bir an once sagligina kavusur beril

biz de antibiyotik ve bronsit icin surup kullanmaya basladik.
sağol cnm,sizede geçmiş olsun cnm,inş. bir an önce atlatır kerem..
mehlikasu geçmiş olsun
öğretmenim senin oğluş da mı hasta geçmiş olsun

ece de iki gündür hafif hafif öksürüyor
bugün ıhlamur papatya verdim
ateşi yok keyfi de yerinde
inşallah hastalanmaz
sağol cnm,eceye de geçmiş olsun,Rabbim tüm bebişlere sağlık sıhhat hayırlı uzun ömürler versin..
günayin kizlar,

ben de kendimi kirik hissediyorum tek basima iyi beslenemiyorm kendime iyi bakamiyorum bebem de hapsirmaya basladi hasta olcaz diye korkuyorum

Cadi hala hediyesini eklemedi dün aksam eklicem diye kandirdi bizi cadi iste Çok üzgünüm çoook
inş. hasta olmassınız cnm,kendine be bebikine dikkat et,bebiyle uğraşırken kendini ihmal etme,biz iyi olacaz ki bebiklerimize bakacaz diimi..

sağol cnm,size de geçmiş olsun,
dün dr ısrarla dışkısında kan var mı diye sordu,
ilk bakışta farkedilecek bir kan yoktu ama bidahakine incelicem inş.
ama berilde bir kaç kez yapışkanımsı yaptı,
inş. süttendir,devam etmez inş.ama çok uyumaya başladı yavruvcak,
dün 5 te uyudu,9,5 civarı uyandı 1,5 saat kadar uyanık kaldı sonra uyudu tekrar,
gece emmek için kalktı 3-4 kez,en son 5-6 gibi tamamen uyandı babası oyaladı saat 7'ye kadar,sonra emerken tekrar uyumaya başladı işe geç kalacaz diye memeyi çektim hazırlandık yolda uyumaya başladı,kreşe gelince yatırdım,
3 gündür gündüzleri de çok uyuyor,
bitkin düştü sanırım,hiç bu kadar çok uyumazdı,
günaydın kızlar.....a.s.
hasta bebişlerimi eceye berile geçmiş olsun yaaaa kıyamam onlara...
.

sağol cnm

evet oluyo canım doktor olur dedi geçiyo bi süre sora meraklanma
günayin kizlar,

yok bacı problem var olmuyo esmere verdim resimleri oda ekleyemedi
saol sced,bronsit baslangici..epey hırpaladi cocugu bakalim kotu olmasında

ece de oksuruyormus,gecmiş olsun. buhar iyi geldi benimkine gerci cigere indigi icin de olabilir

canım çok geçmiş olsun biz 1 hafta hastanede yattık o dertten rabbim şifa vbersin daha hala bile ara ara öksürüyo

güzel annişler günaydın

hızlı resimden başka nasıl resim yükleyebilirz buraya

buğlemde çok hasta burnu çok tıkalı öksürüyor ateş yok ama nefes alamıyor babası doktora götürcek kafam kazan gb moralim çok bozuk onu böyle bırakıp geldim ya bugün bana geçmez artıkmafoldumben

kreşi aradım hala uyuyormuş noldu kuzuma böyle,Allah'ım inş. önemli bişey yoktur..
kreşe gelmeye başladığımızdan beri sorunlar bitmedi,önce kerşteyken emmemeye başladı şimdi isal,
bir de şişko ,koca dötlü, mantar falan diyorlar nazar mı attılar naptılar..

Son düzenleyen: Moderatör:
buğlemde çok hasta burnu çok tıkalı öksürüyor ateş yok ama nefes alamıyor babası doktora götürcek kafam kazan gb moralim çok bozuk onu böyle bırakıp geldim ya bugün bana geçmez artıkmafoldumben

geçmiş olsun cnm,inş. çabucak iyileşir,bugünler de çoğu bebikler hasta,
Rabbim bebişlerimize acil şifa versin,bundan kötü dert vermesin:Saruboceq:

kreşi aradım hala uyuyormuş noldu kuzuma böyle,Allah'ım inş. önemli bişey yoktur..
kreşe gelmeye başladığımızdan beri sorunlar bitmedi,önce kerşteyken emmemeye başladı şimdi isal,
bir de şişko ,koca dötlü, mantar falan diyorlar nazar mı attılar naptılar..

kreş kalabalık olduğu için seninkinin bağışıklık sistemi durumu kavramaya çalışıyo merak etme atlatır canım benim oğlumda kreşe ilk başladığında 4 yaşındaydı ve her hafta doktora götürürdük şimdi okulda okadar çok hastalanmıyo anasınıfında okula başlayan çocuklar daha sık hastalanıyo tamamamen bağışıklık sistemleriyle alakalı oda az zaman geçsin alışır annesi kreşe canını sıkma sen bide bakmışızki kocaman olmuşlar:dance:

geçmiş olsun canım tüm bebelerde burun tıkanıklığı öksürük havalar bi ısınsada gitse şu mikroplar :Saruboceq:

güzel annişler günaydın

hızlı resimden başka nasıl resim yükleyebilirz buraya

bacı uploadda problem vvar akşamdan beri yüklenmiyo esmer karısına göstermicem hediyelerimi dedidim ama gene ilk ona nasip oldu görmek ona verdim eklesin diye oda beceremedi hiçbisite çalışmıyo

Back
X