2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

numaqraya gerek yok şikayet msjları at müşteri hizmetlerine benim babaslin gte de öyle oldu unutmuşuz dediler

kibele mail yaz soru kısmına sor benimde 2 hafta sürdü tedarik sürecinde yazıyorsa ürün ellerinde yok demekmiş benimde öyleydi sinirlendim iptal ettirdim.bize sorun vs kısmına bak..

kızlar yazdım zaten ama cevap ta yok 9 urunun sadece bır tanesı tedarık surecınde kaldı bıde kutucuk var hepsının aynı anda ıstıyorum ıstemıyorum dıye ısaretı kaldıramıyorum olanlar gelsın barı onu da yazdım mesajla bakalım haftasonu kesın gecer hafta bası verdım yaa ıkı hafta olacak brenımkı de kesın..

bu arda ecrın ıhlamur en ıyıı ıkı uc damla da lımon koy dedıler bana oyle yapıyorum

kızlar ıhlamuru aktardan mı alıyorsunuz?
aktardan ise ne kadar suya kaç çiçek kaç yaprak koyuyorsunuz,
ben kendim içeyim sütten geçer diye aktardan aldırmıştım,göz kararı yapıyordum,
ama çiçeklerden toz çıkıyor sanırım çok tozlu oluyordu boğazım gıcıklanıyordu içerken,
ben de o yüzden kullanmayı bırakmıştım..
sizin yaptıklarınızda tozlu oluyor mu?

eşim almış nerden bilmiyorum ben pazarda birisi satıyordu aldım.bebek için 7 8 yaprak koyuoyeum az su evet tozlı oluyor onedenle çaydanlık üstüne yapıyorum çaydanlıgın içinde süzgeç takılıyor ondan geçemiyor cezvede yaparsam hem toz oluyor bogazım gıcık yapıyor.

kibele az önce aklımdan geçti limon damlatsam nasıl olur diye sonra vazgeçtim bundan sonrakilere damlatırım biraz sagol.

eşim almış nerden bilmiyorum ben pazarda birisi satıyordu aldım.bebek için 7 8 yaprak koyuoyeum az su evet tozlı oluyor onedenle çaydanlık üstüne yapıyorum çaydanlıgın içinde süzgeç takılıyor ondan geçemiyor cezvede yaparsam hem toz oluyor bogazım gıcık yapıyor.

cnm eşimin aldığında çiçeklerde var ben biraz yaprak biraz çiçek koyuyordum çok tozlu oluyordu hatta bir keresinde öksürmekten gözüm çıkacaktı ben de vazgeçtim içmekten,
neyse aklımda bulunsun ben de yapınca demlikte yapayım artık,
ben bardağa koyuyordum üzerine kaynar su döküp üstünü kapatıp 5 dk bekletiyordum o şekilde demleniyordu,
kaynatmıcaz böyle demlicez diimi?

bugün çok yoğunum fazla takılamıyorum yetiştiğim yerleri okuyorum.çook geçmiş olsun kızlar.gerçekten kara kışta bişey olmadı bebişlere şimdi noluyor anlamadım.bizim keremde acayip çok terliyor gece neyapacağımı bilemedim yaa ince battaneyle örtmeme rağmen.korkuyorum oda hasta olacak diye biz yeni atlattık çünkü.

evt kızlar dün akşam eşim telefon etti. hadii dışarı çıkalım yemeğe dedi egeyi hazırla dedi. ay dedim çok yorgunum çıkamıcam. neyse bir şekilde ikna edip çıktık. bir restorana gittik oturduktan sonra egeyi kucağına alıp bakk sana anneler gunu hediyemiz dediiii ve arık arkadaşınızın da bir tek taşı var 8 sene sonraaakaydirigubbakcemile3

oyyy gule gule kullan delf.çok guzel olmuş vaybeee..biizm eşleri senini eşe göndersekte biraz kendine benzetse yada ders verse azıcık:))

evt kızlar dün akşam eşim telefon etti. hadii dışarı çıkalım yemeğe dedi egeyi hazırla dedi. ay dedim çok yorgunum çıkamıcam. neyse bir şekilde ikna edip çıktık. bir restorana gittik oturduktan sonra egeyi kucağına alıp bakk sana anneler gunu hediyemiz dediiii ve arık arkadaşınızın da bir tek taşı var 8 sene sonraaakaydirigubbakcemile3

ooo canım güle güle kullan eşimde bana bugün kargoyla margazit taşlı yüzük almışta yollamış notuda çok hoştu bana 2 tane evalt verdiğin için çok teşekkür ederim karıcım sen çok fedakar ve çok iyi bir annesin seni seven eşin :sinifsinif: çok mutlu oldum 1 saat ağladım zaten istiyodum o yüzüğü beğenmiştim haberi vardı ama kargo ne alaka anlamadım adam dedisanırım benim hatun kargoyla hediye almaya alıştı bide ben yollıyım:)))

ben kaynatıyorum canım su ekleyip bırkaınca demlenmiyor sanki tadı kokusu çıkmıyor 5 dk kaynatıp kapatıyorum:))

ooo delfcim güle güle kullan ne kadar düşünceli bir eşin var canım darısı bizim başımıza bakalım biz nasıl sürprizle karşılaşıcaz yada karşılaşmıycaz

ben kaynatıyorum canım su ekleyip bırkaınca demlenmiyor sanki tadı kokusu çıkmıyor 5 dk kaynatıp kapatıyorum:))

geçmiş olsun ecrincim nasıl oldu ayris? senin doktormu önerdi ıhlamurun içine pekmez koy diye senmi demiştin yaa bende ıhlamur verecemde içmiyor pekmez koysammı bilemedim şimdi dr.onun için aramakta istemiyorum.pekmez kullanabilirmiyiz biz artık yaa birisi beni bilgilendirsin bu konuda

ceyce dedim ıhlamuru içmiyor şeker koymazsam dedim koy şeker bişey olmaz dedi.istersen pekmezde koyabilirisin dedi.bal yasak ama.. dedi...bol sıvı içir dedi balgamı atması için dedi rezene ıhlamur bakalım veriyorum.

ceyce ben hiç birşey beklemiyorum eşimden beklenti içine giirpte üzülmeyeyim diyorum..
eşim tuhaf zaten buaralar.annemede dedim sanki bir derdi var gibi anlamadım gitti.

cadı güle güle kullan cnmm
ecrin geçmiş olsun biran önce atlatırsınız inş
ceyce cnm bence kullanabilirsin birazcık çüni 4 aylık bebelacın mamalarında pekmez var ben veriorum cnm

Back
X