Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay yalnış oldu tek taş delftedi karıştırdım :))) bak allah söletti ceyce yoksada olcek kesin yakında tek taş çift taş bişielr:)))
ayy gördüm ceyce:)
canım bizede gelmişti o kutudan kahvaltılık bisküvi muzlu mamayı kerem çok sevdi her sabah yapıyoruz bayıla bayıla içiyor biberonuyla.sen daha ek gıdaya başlamadın maşallah sütün yetiyorsada başlama canım.
canım öyle tatlı istiyorki ayris uyansın markete gidelim süt alalyım fırın sütlaç yapayım üstünede kavrulmuş fındık missss:)
günde bir kez ben işteyken 3 ölcek 90 cc mama içiyor diğer kalan saatler anne sütü alıyor emmeye gelmezse 2 kere 90 cc içiyor .ek gıdaya geçmekte kararsızım sonrada alışamaz diye korkuyorum
feyzacım dr.ne diyor ama maşallah sütünde var demekki yetiyor.birde dediğin gibi ek gıdaya sonra kolay kolay alışamayabilirdi hiç denedinmi elma suyu fln vermeyi bakalım buğlem ne yapacak tadını alınca.
çapaya gittk 3 ay sonrasına gün verdi .moralim bozuk ayakparmağındaki problem için izlemey aldılar ama ayak baş parmağında problem haricinde sol ayakta en küçük parmak yani çıt parmaında problem var atma nalayamdım ama nörolojide bi hastalık belirtis ayaklarda bu şeklde problem yapar dedi zaten ondan sonra ben iptal ne sorabildim ne bişey yapabildim 3 ay sonra belli olcak düzelirse problem yok dedi