2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bugün geç çıkıcam geç geldiğim için onlar bişey demedi ama ben kendim 1 saat daha kalcam

canım öyle tatlı istiyorki ayris uyansın markete gidelim süt alalyım fırın sütlaç yapayım üstünede kavrulmuş fındık missss:)

canım bizede gelmişti o kutudan kahvaltılık bisküvi muzlu mamayı kerem çok sevdi her sabah yapıyoruz bayıla bayıla içiyor biberonuyla.sen daha ek gıdaya başlamadın maşallah sütün yetiyorsada başlama canım.

günde bir kez ben işteyken 3 ölcek 90 cc mama içiyor diğer kalan saatler anne sütü alıyor emmeye gelmezse 2 kere 90 cc içiyor .ek gıdaya geçmekte kararsızım sonrada alışamaz diye korkuyorum

canım öyle tatlı istiyorki ayris uyansın markete gidelim süt alalyım fırın sütlaç yapayım üstünede kavrulmuş fındık missss:)

ne hamarat kadınsın sen kız. sen yemek blogu açsana bizde bilgilerinden faydalanıp eve gidip yapmaya çalışırız bari.

günde bir kez ben işteyken 3 ölcek 90 cc mama içiyor diğer kalan saatler anne sütü alıyor emmeye gelmezse 2 kere 90 cc içiyor .ek gıdaya geçmekte kararsızım sonrada alışamaz diye korkuyorum

feyzacım dr.ne diyor ama maşallah sütünde var demekki yetiyor.birde dediğin gibi ek gıdaya sonra kolay kolay alışamayabilirdi hiç denedinmi elma suyu fln vermeyi bakalım buğlem ne yapacak tadını alınca.

feyzacım dr.ne diyor ama maşallah sütünde var demekki yetiyor.birde dediğin gibi ek gıdaya sonra kolay kolay alışamayabilirdi hiç denedinmi elma suyu fln vermeyi bakalım buğlem ne yapacak tadını alınca.

geçen ay kontrolünde 1 ay daha bekle dedi gerek yok dedi.bnde vermedim ne elma suyu ne çorba ne muhallebi acaba o muzlu verdiğin hero babyden gelenden versem mi ilk defa zararı olurmu .

sütüm yetiyor zaten kilo çok alıyor ek gıdayada başlarsam mamayı keseerim hepsi bir olmaz çünkü .15 gün önce eşim almış en büyük kutu 900 gr 1 ay dolmadı ama daha çeyreğe bile gelmedi günde 3 ölçekten mama bitermi boş yere gitti o kadr mama .markete giderzi hep büyk alır örn.pirinç alı 10 kg aylarca bitmez diyorum az al her ay al gitmiş almış yaa diyor 2 kutu alcaktım iyiki almamışım aferin dedim 2 kutu alsaydın evden atardım seni

ay kızlar bende baykalı sizden duydum şimdi youtube dan baktım hakikaten baykalın videosuymuş. ahlaksızlık dizboyu ya yazık..

aaa dogru kimse yok bugün benim velet kendi kendine sesler cikariyor bi yanndan da hediyemin resimlerine ulasmak icin ugrasiyorum

çapaya gittk 3 ay sonrasına gün verdi .moralim bozuk ayakparmağındaki problem için izlemey aldılar ama ayak baş parmağında problem haricinde sol ayakta en küçük parmak yani çıt parmaında problem var atma nalayamdım ama nörolojide bi hastalık belirtis ayaklarda bu şeklde problem yapar dedi zaten ondan sonra ben iptal ne sorabildim ne bişey yapabildim 3 ay sonra belli olcak düzelirse problem yok dedi

canım çok geçmiş olsun ne vardıki ayak parmagında senı en ıyı anlayan benımdır heralde bızdede kalça çıkıgı var dendı alet takıyoruz 3 ay takacak dedı doktor. allah dermansız dert vermesin ilk duydugumda sanki dünyam kararmıştı ama şimdi alıştık hatta 1 ayımızı gerıde bıraktık dedımya allah dermansız dert vermesin insan evladına kötü olan hiçbir şeyi yakıştırmıyor tabi..

iyiaksamlar kızlar
belınden tutarak yürütmek sakıncalı olabılır mı bebıslerımızı? gecen öle bısey duydum sankı tam emın olamadım. biz cok yurutuyoruz da kafama takılıyo...

kimsecikler yok hala herkes bebişlerle mesgul sanırım bende rahatca gırmıstım kız uyuyordu ayda yılda bır bu seferde kımse yok :D:D:

kimseler yokk buğlem işten geldiğimden beri ağlıyor şimdi zor uyuttum ve yeni yemk yiyorum oda tost yaptım yemek vardı ama yemedim

hantecim bize doktor 6. ayına kadar asla ayakları üstüne bastırma dedi.
sende doktoruna sormadan yapma istersen

Back
X