2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

SELAM KIZLAR

evet bu saatte oğlum sallıyorum sallamayı bıraktıktan 5 dk sonra mızıldanmaya başlıyor

ne zaman düzene girecek çok merak ediyorum

hiç kendi başına kalamıyor illa ben yanında olucam yada kucağımda olucak

gündüz uykulaı 15 dakkalık

bu saatlere kadar oturuyorum

sabahta kalkamıyorum

iki çocuk daha büyüttüm bunun kadar yaramaz olmadılar

4 aylık olduktan sonra gece meme için bile kalkmıyolardı o derece yani

ne yapıyım nasıl düzene sokayım bu çocuğu şaşırdım

günaydın güzel annişler nasılsınız ?

çok yorgun ve uykusuzum buğlem gece boyu öksürmekten uyuyamdı hatta nefes bile alamdığı anlar oldu sabaha kadr yanımda yatırdım uyumak ne mümkün o öksürdükçe benim içim parçalandı keşke ben hasta olsaydımda o öyle kötü olmsaydı .burnu tıkalı aynı zamnda.

ıhlamuru nasıl kaç saat aralıkla günde kaç defa veriyosunuz arkadalar ben vermedim ama vermeye başlamalıyım hiç bir şeklde geçmiyor

günaydın.

Feyzacım ıhlamur ver iyi gelir. Ben biberonla vermedim hiç kaç cc veriyorum bilmiyorum o yüzden.
Ben kaşıkla verdim hep, yeter artık diyene kadar içiriyorum.
Günde 4-5 kere veriyorum

günaydın kızlar

feyzacım düzelmedimi hala buğlem.dün ecrin diyordu zencefille ıhlamuru kaynatıp içine pekmez koy demiş doktoru sabah öğlen akşam diyordu bir fincan ver demiş istersen onu dene

çok yorgun ve uykusuzum buğlem gece boyu öksürmekten uyuyamdı hatta nefes bile alamdığı anlar oldu sabaha kadr yanımda yatırdım uyumak ne mümkün o öksürdükçe benim içim parçalandı keşke ben hasta olsaydımda o öyle kötü olmsaydı .burnu tıkalı aynı zamnda.

ıhlamuru nasıl kaç saat aralıkla günde kaç defa veriyosunuz arkadalar ben vermedim ama vermeye başlamalıyım hiç bir şeklde geçmiyor

geçmiş olsun canım...a.s.

günaydın arkadaşlaar..

gunaydınlarrr.

canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki. geçen hafta aynen Ege böyle idi. geçiş süresi 1 haftayı buldu. bize sadece öksürük şurubu ile burnu için serum fizyolojik verdi. bende ıhlamuru kaşıkla verdim hep.

günaydın kızlar

feyzacım düzelmedimi hala buğlem.dün ecrin diyordu zencefille ıhlamuru kaynatıp içine pekmez koy demiş doktoru sabah öğlen akşam diyordu bir fincan ver demiş istersen onu dene

günaydın...annemler 15 gündür yanımdaydı,dün gittiler..çok yalnız ve kötü hissediyorum kendimi..

gunaydınlarrr

feyza çok geçmiş olsun canım
ıhlamuru ben 40-50 cc veriyorum
günde 2-3 kez
inşallah iyi gelir buğlem'e
onlar hasta olacağına biz hasta olalım dediğin gibi
insan dayanamıyor hastalıklarına
ece de birkaç gündür öksürüyor bugün doktora götüreceğim
kışı hastalıksız atlattık ama bahar çarptı kuzularımızı

feyza geçmiş olsun cnm,cnm Allah sanada kuzuna da sağlık sıhhat versin,ona gelmesin bana gelsin falan diye dua etme cnm,Allah'ın hazinesi geniş,hepimize yeter...
bazen anne yüreği bu şekil yanlış sözler edebiliyoruz,bunlar duaya geçebilir onun için dikkatli olmak lazım...
hem sen hasta olsan kuzuna kim bakacak diimi..

algor üzülme cnm,zamanla alışırsın,ben de doğumdan sonra annem gittiğinde ve adanadan geldiğimde senin gibiydim şimdi alıştım..

günaydın kızlar....a.s.
feeyzacım ben ece daha 2 aylıkken ıhlamurun içine azıcık zencefil yarım çay kaşığıda tarçın atıp veriyordum azıcıkta şeker atmıştım..çok iyi gelmişti...gündere 2 kere veriyordum 40cc..yapmak istersen...

günaydın kızlar

iyi geldimi acaba ecrine bi soruyum not alıyımda zencefil yok elma pekmezi var deniyim sağol hayatım inş. iyi gelir

günaydın kızlar....a.s.
feeyzacım ben ece daha 2 aylıkken ıhlamurun içine azıcık zencefil yarım çay kaşığıda tarçın atıp veriyordum azıcıkta şeker atmıştım..çok iyi gelmişti...gündere 2 kere veriyordum 40cc..yapmak istersen...

ayçacım sağol bugün mutlaka deniycem

Back
X