2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

feyza geçmiş olsun cnm,cnm Allah sanada kuzuna da sağlık sıhhat versin,ona gelmesin bana gelsin falan diye dua etme cnm,Allah'ın hazinesi geniş,hepimize yeter...
bazen anne yüreği bu şekil yanlış sözler edebiliyoruz,bunlar duaya geçebilir onun için dikkatli olmak lazım...
hem sen hasta olsan kuzuna kim bakacak diimi..

algor üzülme cnm,zamanla alışırsın,ben de doğumdan sonra annem gittiğinde ve adanadan geldiğimde senin gibiydim şimdi alıştım..

evet haklısın allaha karşı gelmek istemiyorum aslında isyankar bi yapım yok hep şükrediyorum ama gece boyu uyumayınca çok üzüldüm

Allah kavuştursun canım
amin esmercim...
feyza geçmiş olsun cnm,cnm Allah sanada kuzuna da sağlık sıhhat versin,ona gelmesin bana gelsin falan diye dua etme cnm,Allah'ın hazinesi geniş,hepimize yeter...
bazen anne yüreği bu şekil yanlış sözler edebiliyoruz,bunlar duaya geçebilir onun için dikkatli olmak lazım...
hem sen hasta olsan kuzuna kim bakacak diimi..

algor üzülme cnm,zamanla alışırsın,ben de doğumdan sonra annem gittiğinde ve adanadan geldiğimde senin gibiydim şimdi alıştım..
kanadı kırık kuşa döndüm birden....allah sağlık versin,başımızdan eksik etmesin onları...

gunaydınlarrr.

canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki. geçen hafta aynen Ege böyle idi. geçiş süresi 1 haftayı buldu. bize sadece öksürük şurubu ile burnu için serum fizyolojik verdi. bende ıhlamuru kaşıkla verdim hep.

gunaydınlarrr

serum fizyolojik hiç işe yaramadı canım hır hır burnu nefes alamıyor .şurup ne verdi canım

günaydın.

Feyzacım ıhlamur ver iyi gelir. Ben biberonla vermedim hiç kaç cc veriyorum bilmiyorum o yüzden.
Ben kaşıkla verdim hep, yeter artık diyene kadar içiriyorum.
Günde 4-5 kere veriyorum

sağol hayatım bugün ilk işim ıhlamur vermek olacak

feyza çok geçmiş olsun canım
ıhlamuru ben 40-50 cc veriyorum
günde 2-3 kez
inşallah iyi gelir buğlem'e
onlar hasta olacağına biz hasta olalım dediğin gibi
insan dayanamıyor hastalıklarına
ece de birkaç gündür öksürüyor bugün doktora götüreceğim
kışı hastalıksız atlattık ama bahar çarptı kuzularımızı

bencede bahar havasından aman götür ihmal etme ben nerdeyse 10 gün olcak geçmiyor 2 gündürde daha kötü oldu gece bıyunca öksürürmü öksürdkçe ağlıyor boğazları acıyor demekki sinirlerim alt üst oldu

biz de bug gece yine sabahladık,
2,5'a kadar beril kucağımda uyukladım her yatırışımda uyanıp mızmızlanıyordu,
2,5'dan yaklaşık 4,5'a kadar sırtım yatak yüzü gördü sonra yine uyandı emzirdim
5-6 arası bir saat yine uyuduk 6 da yine kıpırdamaya meme aramaya başladı 7 ye kadar pışpışladım o uyusunda ben de biraz uyuyayım diye ama yine de uyutamadım emzirdim yatırdım ama uyumadı kesin uyanış yaptı,
gece boyu mızır mızır yatırıyorum ağlıyor kucağıma alıyorum sırtını sıvazlıyorum gene ağlıyor,
metsil veriyorum arada ama artık o da kar etmiyor,şu gaz sorunumuz bitseydi hayırlısıyla,
4 aylık olduk hala bitmedi ne zaman bitecek acaba!!!!!!!!!

biz de bug gece yine sabahladık,
2,5'a kadar beril kucağımda uyukladım her yatırışımda uyanıp mızmızlanıyordu,
2,5'dan yaklaşık 4,5'a kadar sırtım yatak yüzü gördü sonra yine uyandı emzirdim
5-6 arası bir saat yine uyuduk 6 da yine kıpırdamaya meme aramaya başladı 7 ye kadar pışpışladım o uyusunda ben de biraz uyuyayım diye ama yine de uyutamadım emzirdim yatırdım ama uyumadı kesin uyanış yaptı,
gece boyu mızır mızır yatırıyorum ağlıyor kucağıma alıyorum sırtını sıvazlıyorum gene ağlıyor,
metsil veriyorum arada ama artık o da kar etmiyor,şu gaz sorunumuz bitseydi hayırlısıyla,
4 aylık olduk hala bitmedi ne zaman bitecek acaba!!!!!!!!!

metsil bizde hiç işe yaramamıştı zinco kullanıyordum birde debribat şurup zincoyu bıraktım sadece şurup veriyorum son 15 gündür buğlemdede inanılmaz gaz var anlamış değilim bi ara bayağı azalmıştı seviniştm ki bitiyor diye başladı

uyusn diye pışpışlıyosun ya o zamn insan dahada kötü oluyor uyumak istedkçe uyuyamıyorsun ben gece artık kendime dedim ki feyza bu gece uyku yok onun için boş yere uğraşma akışına bırak öyle sabah ettim

günaydın kızlar nabersiniz ben çok uykusuzum çağan 12ye kadar hiç uyumadı 12den sorada yarım saate bir emmek istedi memede uyumayı huy edindi hıyarr dün şeftali muzlu pürealdım ama pek sevmedi yedi ama geende bide muhallebi yaptım sabah muhallbiyi yiyeli bi saat oluyo şimdi uyuttum bakalım ne kadan uyuycak muhallebi ülkerin gogly pirinç unu sütlü yazıyo dışında tarife görew yaptım ama sulandırdım epey koyu oldu biberona koydum bunu sevdi 120lik yedi yani gerisinide ben yidi:)))) çoğunuz ek gıdaya gemeden doktoruna sor demiş bizim doktora sormamam gerenk yok kilosu çok iyi diye bişiye başlatmıyo ama benim ne çektiğimide anlamıyo anca çocuğu biliyo dua edinde işe yarasın şu pirinç unu bir öğün veririm eğer fayda ederse gece yatmadan önce veririm belkim uyutur benimki teselli işte
feyzacım en ıhlamurla rezene karışıtırıp veriyorum arada 30 cc 40 cc sabah akşam içiriyom ama hergün değil içmesede acık içine pekmez katıyom çok az tatlandırsın diye tatlı oldumu içiyo benim dana

daaarttt yanlış cevap bilemediniz.laelaelaelaelae
başka möhim şeylerim var :1closedeyes:

heee banka işleri malum sen karıştırısın aynı anda götüremezsin kafamçokkarıştı işine bak sonra bizm yüzümüzden azar işitme haklısn canım hadi hadi işine bakıyımkaydirigubbakcemile3naniknanik

Back
X