selam diane bendede 15 kg fazlalık var netcem bilmiyim :1no2:
kuşadasının da havası yarar juli dikkat et aydın havası sonuçta bilirim:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam diane bendede 15 kg fazlalık var netcem bilmiyim :1no2:
ben 15 kilo aldım ama kırkımız çıkana kadar hepsi
gitti 3 kilom kaldı öğle özel bişeyde yapmadım
kendiliğinden gitti benim
kimsecikler yokkbilmiyorumkismile ben ne zaman müsait olsam kimse olmuyor yawwbilmiyorumkismile
mehlikasu canım geçmiş olsun çocuklu kadının hasta olma lüksü yok valla Allah kolaylık versin....
cadoloz benimkide YEngeç Gıcıkmı Gıccıkkkk!!! ama yengeçleri hep sevmişimdir o da ayrı :)) sen ne burcusun? Oğlak? Akrep? terazi? BAluk???
kızlar mevlüt okutmayı planlıyorum et+pilav, tatlı ayran olacak menüde, oğlana damatlık gibi olan bir kıyafet alıcam inş. başka neler yapılıyor tüyo istiyorummm :)
merhaba canim ben de burdayim araa ara bakiyorum herkesler gezmede sanirim bugun
ben de 15 gun once yaptim mevlut kayinvalidem yapti daha dogrusu kendi evinde memlekette bzi de etli pilav ayran baklava verdik ben bir de cerceveli bebek sekeri dagittim icine de burakin resmini koyarak minik leylekli bir bebek sekeri seklinde cerceve arkasinda 2 tane cikolatali badem sekeri cercevenin icinde de burakin resmi hos oldu evin giris kapisini ve odanin kapisini da susledik brid e balonlar falan astik eve hem mevlut hem kutlama gibi oldu ama ben damatlik giydirmedim onun yerine kot tulum uzeri tshirt giydirdim biraz minik adam gibi giydirdim
ecrincim bende düşündüm ama annem tabak kullanalım köpüklerden olmasın diyor aslında kardeşim satıyor o köpük kaplardan tedariki kolay yanee :) sağol canımrapunzel başka birşey yapılmıyor.tabak yıkamakla ugraşma derim o hazır tabaklardan al 3 bölmelim olan birbibiner bulaşmaz hem.
kimsecikler yokkbilmiyorumkismile ben ne zaman müsait olsam kimse olmuyor yawwbilmiyorumkismile
mehlikasu canım geçmiş olsun çocuklu kadının hasta olma lüksü yok valla Allah kolaylık versin....
cadoloz benimkide YEngeç Gıcıkmı Gıccıkkkk!!! ama yengeçleri hep sevmişimdir o da ayrı :)) sen ne burcusun? Oğlak? Akrep? terazi? BAluk???
kızlar mevlüt okutmayı planlıyorum et+pilav, tatlı ayran olacak menüde, oğlana damatlık gibi olan bir kıyafet alıcam inş. başka neler yapılıyor tüyo istiyorummm :)[/QUOTE
ah canım hiçbiri değilim ben bende arslanım o çat ben çata pat yaneee daha geelcek gezmeye gidicez bankaya gitti atmaye para yatırmaya daha gelecek 2 saat oldu ömrümü yedi bu adam benim ömrümü
kızlar mevlüt okutmayı planlıyorum et+pilav, tatlı ayran olacak menüde, oğlana damatlık gibi olan bir kıyafet alıcam inş. başka neler yapılıyor tüyo istiyorummm :)[/QUOTE
ah canım hiçbiri değilim ben bende arslanım o çat ben çata pat yaneee daha geelcek gezmeye gidicez bankaya gitti atmaye para yatırmaya daha gelecek 2 saat oldu ömrümü yedi bu adam benim ömrümü
yengeçle aslan çok zor tamemn zıt kutuplar. bende aslanım buarada..
bunu yazmadan yatamadım, şaka gibi.
siz hiç yıkanırken uyuyakalan bebe gördünüz mü? ben bugün ilk defa gördüm. delikafadulden
ayazı kucağıma yüzüstü yatırmış sırtına su döküp ovalıyordum yavaş yavaş, o da bacağımı yalıyordu.
yalama kesilince bir baktım uyuyakalmış. :roflol:
herif yıkanırken uyumuş yaa sempatiksalakcinni
yengeçle aslan çok zor tamemn zıt kutuplar. bende aslanım buarada..
zıt mıt 8 sene bittti vallaha ama genelde benim dediğim olur onda inat var bendede dediğim dediklik varsırnaşık şey iki delü geçinip gidiyoruz işte