2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar nerdesinizz....niye kimse bişey yzmıyor bakalım....
pazartesi sendromumu var herkeste....
bana yarın kadın gelecek temizliğe...halılar kalkacak...camlar kapılar perdeler.....offf çoook iş var....,
ECRıNNN dün yaptım ıslak kurabiyeyi süper oldu bayıldım bayıldım....
bugünde anneme geldim burda da annmeler yapacam birazdan...

kızlar günaydın herkese...doktordan geldim bi 10 gün daha rapor patlattım...ayy ne zor yaa rapor alması mırın kırın zorla bi 10 gün verdi doktor halbuki 9 ay ben ona gittim kontrole tabi artık işi bittiya benle sinir oldum neyse...
esracım en son ben eşimin doğum günü için yaptıklarımı söyleyim belki fikrin olur tüm odayı süsledim rengarenk ışıklarla...bisküvili pastayı çok sever onu yaptım bide akşam yemeği için tavuk kızarttım patates falan...yanına da pilav. çorba vs......

kızlar günaydın herkese...doktordan geldim bi 10 gün daha rapor patlattım...ayy ne zor yaa rapor alması mırın kırın zorla bi 10 gün verdi doktor halbuki 9 ay ben ona gittim kontrole tabi artık işi bittiya benle sinir oldum neyse...
esracım en son ben eşimin doğum günü için yaptıklarımı söyleyim belki fikrin olur tüm odayı süsledim rengarenk ışıklarla...bisküvili pastayı çok sever onu yaptım bide akşam yemeği için tavuk kızarttım patates falan...yanına da pilav. çorba vs......

gözün aydın canım rapor için 10 gün 10 güdür evde geçirdiğin
bende beşamel soslu tavuk yapayım diyorum birazdan alışverişe çıkacağım bakayım belki fikrim değişir fikir verdiğin içn sağol canım

ayça kolay gelsin sana yarın için
ben 2 saattir kendi kendime konuşuyorum kaç tane soru sordum 3 kişiden başka cvp yazan olmadı ben ne zaman bişey yazsam böyle oluyo gerçi alıştım

mehlika al bendede okadar bide benim haftasonu büyükoğlanda hastadı kocamda bugünde ben fenayım gece toplasan 3 saat uyumamışımdır ve hala uyumaya niyeti yok ıhh ıhh ıhh ıhh durmuyo şimdi abisi eyliyo takım dayandı modundayım bugün bütün vücudum acıyo hasta olcammı nedir aman omıyım bu danaya bakacak adam yok:((( puffff bitmedi bu gaz ben bittim bu btmedi bide burnu çokdoluyo genizne kadar temziliyom birsürü dolu temizlerken basbas ağliyo temzilemesem emmemiyo ayy daraldım çok fena yavvvv

mehlika Allah kolaylık versin cnm ee bu bücürler kolay büyümüyorlarmış..
bizimkininde pamukcuğu bi türlü iyileşmedi
mikostatin diye bi ilaç kullanıyorum
göğüslerimede sürüyorum ondan ama
1 hafta oldu geçmedi
başka önerisi olan var mı kızlar?

esmer senden korkulur bacım eli maşalı

esra benimkide şu sıralar geceleri hep ses çıkarıyo mızmız yaa
denge kurduk derken hoopp değişiveriyo bianda herşey
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canem

günaydın arkadaşlar....
nasılsınız geçmişi okudum bi kaçta alıntı yapmıştım kızımı emzirmeye giderken sayfayı kapattım hepücüü gittü..
bu gece yine uykusuz geçirdik 3 saat uykuyla gün geçirmeye çalışıyoruz,
ya bebeklerin %90'ının gaz sorunu 3-4 ayda bitiyormuş bizimki hala bitmedi üstelik gaz yapıcı hiçbirşey yemedim dün,
ağlama nöbeti falan yok fakat emdikten sonra gazını çok geç çıkarıyor gazını çıkarmaya çalışıyorum çıkarmıyor yatırıyorum gazdan yatamıyor kıpır kıpr sürekli,
o kıpırdadıkça ben kucağıma alıyorum tekrar uğraşıyorum gene yok böyle böyle gece bitiyor,
saat 12-2 arası bir de 3,5-4,5 arası yattım,
4,5 ta namaza kalktım kızım da uyandı sonra onu emzirdim oh dedim 5'ten 7 'ye kadar 2 saat yatarım,
saat 5,45 te hala memedeydi bıraktırdım yatırdım çok geçmeden gazdan kıpırdamaya başladı,
kucağıma aldım gazını çıkardı ,uyandı,hadi bakalım uyut uyutabilirsen,
oturup ağladım o kadar ki gerildim günlerdir yaa,
hergün hergün uykusuz olmuyor,
yine de hamdolsun Rabbime,bundan büyük dert vermesin,
işin kötüsü uyuyamayınca sütüm de olmuyor ve onun için çok uzun süre memede kalıyor,
gene onu düşünüyorum,kendim için olmasa da kızım için uyuyayım Allah'ım,
bugün işçıkışı sağlık ocağına gidecez aşımızı olacaz,biraz geç kaldık aslında ,boyumuza kilomuza da bakacaz,
inş. ateşi çıkmaz,

canım Allah kolaylık versin gece özellikle insanın sinirleri uykusuzluktan baya yıpranıyo kucağına almadan sallamayı dene
sen kucağına alıyosun diye hep alınmak istiyodur belki
aşı olmadan yarım saat öncede şurup içir bu aşı çoğu bebeği etkiledi şurubu ihmal etme

kızlar geçen kaka rengini sormuştum yaa
artık şu kanıyada vardım demir damlasına başladık ya kakayı oda koyulaştırıyo

günaydın kızlar
esmer alemsin gız çok komik

pişt sced ne zamandır denk gelemedik hee

posi ben de burdan ankaraya 40dk.da gittim havaalanından arkadaşımın evine 2 saatte gittim inan şehiriçi daha çok yoruyor yaa

evet hoya ya karşılaşamıyoruz ne zamandır
nasılsın nur nasıl?
sen memlekete gidince nete girebilcen mi?
haticecim chicco polly nin hangi desenini aldın? ya ben stamps diye bir rengi var onu istiyorum acaba mina da ondan var mı ki??? her renk var mıydı?

canım safari vardı diye hatırlıyorum ben picnic modelini aldım

kızlar geçen kaka rengini sormuştum yaa
artık şu kanıyada vardım demir damlasına başladık ya kakayı oda koyulaştırıyo
canım merhaba nasılsın kaan nasıl?
demir ilacından sonra bizimki koyu yeşil oldu

mehlika al bendede okadar bide benim haftasonu büyükoğlanda hastadı kocamda bugünde ben fenayım gece toplasan 3 saat uyumamışımdır ve hala uyumaya niyeti yok ıhh ıhh ıhh ıhh durmuyo şimdi abisi eyliyo takım dayandı modundayım bugün bütün vücudum acıyo hasta olcammı nedir aman omıyım bu danaya bakacak adam yok:((( puffff bitmedi bu gaz ben bittim bu btmedi bide burnu çokdoluyo genizne kadar temziliyom birsürü dolu temizlerken basbas ağliyo temzilemesem emmemiyo ayy daraldım çok fena yavvvv

Cnm senin işin de zor,ailecek geçmiş olsun size,
biz de burun tıkanıklığı son zamanlarda yok çok şükür,
ama bugün kreşe gittiğimde burnu fış fış akıyordu,kreşteki bazı çocuklar grip inş. bizimkine bulaşmamıştır..
telde anamla konuşidim bakamadım topişe,mesaj gecikti velhasıl,
şimdi de yime gidiyom ,gelince görüşürüz...

ecrin sen baston puset aldım demiştin ya
first class mıydı markası? hangi rengini aldın?
kocamı kandırdım ben de alcam sempatiksalakcinni

canım merhaba nasılsın kaan nasıl?
demir ilacından sonra bizimki koyu yeşil oldu

ayy sarı sarı alışmıştık :)))

kaan iyi canım yaa çok şükür
siz nasısınız daha ben yoğurda falan başlamadım ama aklımda şu var sen şu bebek yoğurdu varya sütaşınmıydı unuttum ondan mayalıyosun yoğurt yaparken

siz nasısınız daha ben yoğurda falan başlamadım ama aklımda şu var sen şu bebek yoğurdu varya sütaşınmıydı unuttum ondan mayalıyosun yoğurt yaparken

smhsmh merhaba gerçi bu soru şahsa sorulmuş ama bende cevaplamak istedim ilk zamanlar kendim yapıyordum yoğurdu mamasıyla bile yaptım ama doğrusu içime sinmedi kendi yaptıklarım her zaman tutuyo tutmuyo bi ara danino benim yoğurdum verdim şimdi de mandıra ve şarküterilerde günlük yoğurtlar oluyo taze onlardan alıp veriyorum

kimse bizle konuşmuyor....bilmiyorumkismile

çünkü siz kazana düştünüzzzz
alınganlık yapma kızım ya
hep bi ağızdan konuşuyoz işte

ben evde yapıyorum birkaç kez mamadan yapmayı denedim olmadı
şimdi sütaşın günlük sütüyle mayalıyorum
eğer evde mayaladığım yoğurttan varsa maya olarak onu kullanıyorum
yoksa hazır yoğurtlardan kullanıyorum yani maya kısmına dikkat etmiyorum hiç

gözün aydın canım rapor için 10 gün 10 güdür evde geçirdiğin
bende beşamel soslu tavuk yapayım diyorum birazdan alışverişe çıkacağım bakayım belki fikrim değişir fikir verdiğin içn sağol canım

ayça kolay gelsin sana yarın için
ben 2 saattir kendi kendime konuşuyorum kaç tane soru sordum 3 kişiden başka cvp yazan olmadı ben ne zaman bişey yazsam böyle oluyo gerçi alıştım

esracım ne yazık ki benim de öyle oluyor. verdiğim selamı bile almıyor bazen kimse.

smhsmh merhaba gerçi bu soru şahsa sorulmuş ama bende cevaplamak istedim ilk zamanlar kendim yapıyordum yoğurdu mamasıyla bile yaptım ama doğrusu içime sinmedi kendi yaptıklarım her zaman tutuyo tutmuyo bi ara danino benim yoğurdum verdim şimdi de mandıra ve şarküterilerde günlük yoğurtlar oluyo taze onlardan alıp veriyorum

teşekkür ederim canım ne demek
ben geçen sced bi şekilde yapıyorum demişti ondan sordum
bakalım nasıl yapıcam bende
1 hazirandan itibaren yapmaya başlayacağım belki öncesinde denerim
acaba yoğurdu bebek yoğurtları çıktı ya onlarlamı mayalasam demiştimde

Back
X