2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bocuk anan yakında seni kovcek heee.rahat bırak bi kadını yaw:)))everdi seni yinede kurtulamadı birde beben var hemde:)

bocuk bende yaydım postu anama carsamba gidiyim

ecrin bişi bulamadım karpuza olan bişi yok
hoyayı dinliyem en iyisi yokini geycem ben

y herkes annesine giidiyor banada geçen kayınvalidem diyorki çok gidiyorsun git bi gece kal gel benmi tuhafım kayıvalidemi?
ayda bir gidiyorum artık bebekle zor oluyor diye?

bocuk anan yakında seni kovcek heee.rahat bırak bi kadını yaw:)))everdi seni yinede kurtulamadı birde beben var hemde:)

güzelim biz köyde yaşıyoruz babam bahceye birşeyler ekiyor bende dedimki Allahın izninle yaza yersiniz niyetim gitmek nedemek o yeriz diyeceksin diyo
bizim ev çok sıcak oluyor sıcaklar basınca giderim ben giderim diyorum annem ne sıcagı okadar sıcak olmaz diyor hemen eşim gel demeden göndermeye niyetleri yok

ben emzirmiyorum oldum...ama test yapcam ya korkuyorum hamileyken ilk zamanlar olan kokuları duymaya başladım psikolojikmi ne:)

juli iyi geceler böcük ben 3. ye oldum düzzene girdi iyice
zaten benim sütte bitti emmiyo kzıım pompaylada gelmiyo artmıyoda 2 damla akıyo bitiyo

hoşgeldin ruzgar nasılsın..ayriste şimdi uyudu.banyo yaptrdık eşim uyuttu yarım saat uyudu uyandı uykusu açıldı şimdi ancak uyutabildim off..

Back
X