2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar alt komşum doğumdan geldi bugün ay bebegi görünce benim kızım kocaman geldi gözüme gerçekten büyümüş bizim sıpalar. ay özendim birden görünce yeniden düşünsemmi acepkafamçokkarıştı

allah analı babalı büyütsün canım. bugün bende sağlık ocağında bi bebek gördüm aynı tepkiyi verdim benim oğlan meğer ne büyümüş ama valla yeniden düşünebiliyorsan helal olsun sana fatmacım :))

pamık nerde yav

burdayım bacım bak hissettim hemen geldim
bu aralar nedense neti hiç açmıyorum egeyle oynaşmak daha bi yetiyo artık bana
ne bilim iyice dillendi hareketler gülücükler vakit çabuk geçiyo açmadım 2hafta oldu burayı
ama walla hergün aklıma geliyosunuz kızlar üşenmekten açamıyorum neti merakta ediyorum ne oldu bitti diye egede biraz üşüttü keyfi varla yok arası dr şurup ver dedi ilerlemedi allahtan hala var ama biraz cuma günü kontrolümüz var aşısı var bakalım nasılmış sıpacıkk

buarada buluşma nerde vaaarr

allah analı babalı büyütsün canım. bugün bende sağlık ocağında bi bebek gördüm aynı tepkiyi verdim benim oğlan meğer ne büyümüş ama valla yeniden düşünebiliyorsan helal olsun sana fatmacım :))

emelcim heralde acıları unutulunca insana acabalar geliyo:emir_bebek:

ah canım oğluş aşı oldu sabahtan beri iyiydi şimdi biraz ateşi çıkmaya başladı calpol verdim mızmızlanıyo şu an ulaş nasıl

esra bizde aşı olduk gelince calpol verdim çok şükür iyi şimdi.

hoşgeldin bocuk.

kızlar benim emirim ayın 26sında 4 ayını dolduracak şuan sadece beni emiyor yemek yerken parmagımla hep birkez tattırıyordum şimdi bize yemek yedirmiyor ilaki oda yiyecekmiş ne yapacagımı bilemiyorum aglıyor vermeyince ekmek veriyorum eline oyalansın diye tatsız geliyor onuda istemiyor

maşllah sana benzedi yani
benimkide tıpkı babası kardeşim abla sanki fotokopisini çekmişler diyo kaydirigubbakcemile3

evet bana daha çok benziyor kafa yapısı babasına benziyor ama gözleri burnu dudakları çenesi yani her yeri aslında :)) bana benziyor hahahahha eh hoşuma gitmiyor değil hani

kızlar benim emirim ayın 26sında 4 ayını dolduracak şuan sadece beni emiyor yemek yerken parmagımla hep birkez tattırıyordum şimdi bize yemek yedirmiyor ilaki oda yiyecekmiş ne yapacagımı bilemiyorum aglıyor vermeyince ekmek veriyorum eline oyalansın diye tatsız geliyor onuda istemiyor

ay canım benim kaydirigubbakcemile3

anammmm ekmek mi yemeğe başladı ey maşallah sana sen büyüdünmü okadar emir efendi :)))

Back
X