2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydin kizlar, kalktik kahvalti ettik babamizi ise kovaladik kaydirigubbakcemile3
simdi ayagimda hamak keyfi yapiyor yusuf,

herkes iyidir ins.

Feyzacim
Öyle bu aralar zaman cok hizli gecti sanki bana.Senin fistikta 5 ayi geciyor baksana.En tatli zamanlari simdi.Burda havalar berbat canim eve tikildik kaldik oglanda okula gitmeyince iyice tembelledik iki oglani alip oyun oynuyorum napim :)) Tembellkten foto cekip koyamiyorum face de.

bnde resim çekmeye çalışıyorum sık sık ama dedğin gb eriniyorum erindiğim halde evde bi dünya resim var onları cd yapıp kaldırmayı düşünyorum .zaten 1,5 aya kadr cd yaptım anlatımlı slayt gösteris yedekledimde şimdi 2. ay 3. ay diye yapmayı düşünyorum en kısa zamnda yapcam allah izn verirse

günaydın kızlar nasılsınız?
ben biraz geçmişe bakayım

Günaydin hadi bak gel, ben hic bakmiyoum son sayfda konusulanlara ancak yetisiyorum yerimseniben
Günaydin kizlar
Herkes iyidir umarim bebisler nasil?Face de fotolara baktim cok tatli olmuslar masallah.Bizde gaz derdi hala bitmedi.Gece 2 ye kadar hersey iyi 2 de emiyor ondan sonrada sorun bitmiyor 6 ya kadar.6 da kalkiyoruz zaten bi gülücükler sanki o kadar zirlayan o degil anlamadim bisi.Her sabah 5 de hic sektirmiyor ya nasil bagriyor ondan öncede saat basi gaz geliyor inliyor ama kendi cikartiyor uykusuna devam ediyor ben uyaniyorum hadi dön saga dön sola alistim uykusuzluga artik.Sanirim odamdan gidince dogru dürüst bi uyku cekicek.Bunun disinda cok oyuncu olduk kahkahalar atiyoruz sürekli oyun istiyoruz abimizde tatilde tam tanidi onu neler yapiyor abisi oynasin diye.Oyun halisi ve salincagada alisti artik birakiyorum isimi rahat yapabiliyorum.Abisi dön deyince kendini döndürüyor abisi gülünce oda kahkaha atiyor tam maymun oldu evde :)

Ne güzel Meltem daha önce büyük kücügü kiskanir mi diye korkuyordun bak kücük büyüge oyuncak oldu, hem arada bebegi oyalar sen de nefes alirsin. Gece uyuyamama sikintisi bizde de saat 3 de kalkiyorum sonra 6 da kalkiyor uyumuyor tekrar Kogus kalk diyip bizi d euyandiriyor :1no2:
günaydın kızlar

Günaydin

Feyzae
Canim ilk cocukta heves oluyo sanirim büyük oglani resmen 24 saat kamera ile dolasmisim belgeseli olur valla :)))) Ne anlatsam gecmise dair bi fotosu var cocuk sok oluyor acip gösterince :)))) Bu bücürde hic heves yapmiyorum esim zorluyor cekip koysana diyor gecen gün .Annemler face den bakiyorlar oglanin fotolarina esim diyor yenilerini eklesene bakacaklar valla daha cekemedim bile.

nasıl olayım canım ya oğluşum öksürüyor içim parçalanıyor onun o halini gördükçe uykuda rahat uyuyamıyor öksürünce hemen uyanıyo oda bende çok yorgunuz :((

Posi
Kücük büyügü kiskanmaya basladi :))) Büyügü öptügüm zaman ciglik atiyor büyüge nasil kiziyor hayret edersin anneyi paylasmicak bücürük. 6 yasinda abimiz daha kücük allah korusun ikisini yanliz birakamiyorum hic ne olur ne olmaz.Yusuf gece kacta yatiyor ben ne yaptiysam gece uykusna 7 de yatmasini engelleyemiyorum erken yatinca erkendende kalkiyor normal olarak ama kalktin hadi yap kakani yok yapamiyorda ciyak ciyak mecbur al kucagina dolas.Simdi hava cok erken aydinlanyior sorun diil umarim kisa kadar bu dertten kurtuluruz .

Günaydi Fatmazehra

Posi
Ben büyük oglani öyle büyüttüm ama ayakta sallamayi 1 yasa gelmeden birakmani tavsiye ederim.Her cocuk farkli ya büyükte hic gaz derdimiz olmamisti kücükte ayakta sallanmiyor yatagina koyunca uyuyor illa yorulan anne olacak her durumda.

nasıl olayım canım ya oğluşum öksürüyor içim parçalanıyor onun o halini gördükçe uykuda rahat uyuyamıyor öksürünce hemen uyanıyo oda bende çok yorgunuz :((
Gecmis olsun canim, cok zordur bebelerin hastaligi canim ya Allah sifa versin
Posi
Kücük büyügü kiskanmaya basladi :))) Büyügü öptügüm zaman ciglik atiyor büyüge nasil kiziyor hayret edersin anneyi paylasmicak bücürük. 6 yasinda abimiz daha kücük allah korusun ikisini yanliz birakamiyorum hic ne olur ne olmaz.Yusuf gece kacta yatiyor ben ne yaptiysam gece uykusna 7 de yatmasini engelleyemiyorum erken yatinca erkendende kalkiyor normal olarak ama kalktin hadi yap kakani yok yapamiyorda ciyak ciyak mecbur al kucagina dolas.Simdi hava cok erken aydinlanyior sorun diil umarim kisa kadar bu dertten kurtuluruz .

canim benimki aksam 8 de uyuyor
6 da biraz uyursa 9 u geciriyor biraz ama ben 6 da uyutmuyorum ki erken uyusun diye
bebekler gece 10 ile sabah 5 arasini derin uykuyla gecirmeliymis o saatler arasi uyku daha faydaliymis, benimki de hemen derin uykuya dalmiyor 10 a kadar uykusu iyice derinlessin diye 8 i gecirmemeye calisiyorum erken uyutuyorum.

Back
X