- 7 Ağustos 2009
- 4.247
- 135
- 363
günaydın kızlar nasılsınız?
ben biraz geçmişe bakayım
günaydın canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Feyzacim
Gördüm canim sana yazdim ben genel olarak kimse yazmiyor demek istedim.
Feyzacim
Öyle bu aralar zaman cok hizli gecti sanki bana.Senin fistikta 5 ayi geciyor baksana.En tatli zamanlari simdi.Burda havalar berbat canim eve tikildik kaldik oglanda okula gitmeyince iyice tembelledik iki oglani alip oyun oynuyorum napim :)) Tembellkten foto cekip koyamiyorum face de.
günaydın kızlar
Günaydin kizlar, kalktik kahvalti ettik babamizi ise kovaladik kaydirigubbakcemile3
simdi ayagimda hamak keyfi yapiyor yusuf,
herkes iyidir ins.
Günaydin kizlar
Herkes iyidir umarim bebisler nasil?Face de fotolara baktim cok tatli olmuslar masallah.Bizde gaz derdi hala bitmedi.Gece 2 ye kadar hersey iyi 2 de emiyor ondan sonrada sorun bitmiyor 6 ya kadar.6 da kalkiyoruz zaten bi gülücükler sanki o kadar zirlayan o degil anlamadim bisi.Her sabah 5 de hic sektirmiyor ya nasil bagriyor ondan öncede saat basi gaz geliyor inliyor ama kendi cikartiyor uykusuna devam ediyor ben uyaniyorum hadi dön saga dön sola alistim uykusuzluga artik.Sanirim odamdan gidince dogru dürüst bi uyku cekicek.Bunun disinda cok oyuncu olduk kahkahalar atiyoruz sürekli oyun istiyoruz abimizde tatilde tam tanidi onu neler yapiyor abisi oynasin diye.Oyun halisi ve salincagada alisti artik birakiyorum isimi rahat yapabiliyorum.Abisi dön deyince kendini döndürüyor abisi gülünce oda kahkaha atiyor tam maymun oldu evde :)
günaydın kızlar
ohh yusuf gel keyfim gellll
blu
Cok gecmis olsun canim.
Gecmis olsun canim, cok zordur bebelerin hastaligi canim ya Allah sifa versinnasıl olayım canım ya oğluşum öksürüyor içim parçalanıyor onun o halini gördükçe uykuda rahat uyuyamıyor öksürünce hemen uyanıyo oda bende çok yorgunuz(
Posi
Kücük büyügü kiskanmaya basladi :))) Büyügü öptügüm zaman ciglik atiyor büyüge nasil kiziyor hayret edersin anneyi paylasmicak bücürük. 6 yasinda abimiz daha kücük allah korusun ikisini yanliz birakamiyorum hic ne olur ne olmaz.Yusuf gece kacta yatiyor ben ne yaptiysam gece uykusna 7 de yatmasini engelleyemiyorum erken yatinca erkendende kalkiyor normal olarak ama kalktin hadi yap kakani yok yapamiyorda ciyak ciyak mecbur al kucagina dolas.Simdi hava cok erken aydinlanyior sorun diil umarim kisa kadar bu dertten kurtuluruz .