Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa onu 2 sefer verdim ama uzun süreli denemedim şimdide ıhlamur veriyom diye vermedim burnu çok tıkanıyo öksürüğü çok durmuyo hiç
bizimkide 3 gündür öyle ben peditus veriyorum ama bugün banyo yapınca öksürüğü çok çoğaldı bide çok gazlandı zorladıkça alttan yapıyo çır çır çııırıyo gene şimdi babasının ayağında uyuyo inşallah acuk uyur bende uyurum
afiyet olsun çok hamaratsın maşallah bacım
abooooo 2 ay napcak kaynanan kız hadi kaynananı anladım eltinin 20 gün işi ne sende eşi yokmu bu nasıl iş yaa benim herif benien fazla 5 günlüğüne yolluyo oda nadirdir yanii ayy bu kocası yollayanlara hem imreniyom hem kızıyom ben gidemiyom biyere anama gitmek kalmak ablamda kalmak istiyom pufffff yada sana gelem senin eve gelen gelene bu ara:))))
iyi geceler kizlar ancak geldim eve bugun kardesime gittim tam giderken burakin esyalarini hizli hizli hazirlayayim derken ayagimi yatagin bazasina carptim cok acidi ama evden cikiyoduk tam biraz acisa da arabayi kullandim gittim seke seke aksama dogru morarmaya basladi parmagim acaip sisti bir de agrisi artti buz falan koydum ama yok gecmiuyor aksam kardesimin esi gelince bakti kizdi niye hastaneye gitmediniz bu saate kadar kalk gidiyoruz dedi beni gotuirdu ama ayakkabi bile giyemiyorum o anda terlikelrle gittim film cekildi veee kucuk parmagim kirilmis bandajladilar sardilar gonderdiler eve zor yuruyorum ayagim uzatip yatiyorum su an burak da agliyor saolsun annem bakiyor yavrum hissetti galiba acimi aglamis ben gidince hasttaneye hep 11e kadar da uyumamais geldigimd euyanikti hala eve gelirken arabada uyudu simdi uyandi yine benden haberler boyle 15 gun bandajliyim ayakkabi falan giyip disarlara da cikamam eve hapsoldum bu sicaklarda neyse daha kotu bisey olmasind a ne yapalim katlanacagiz
Benim bebişimin de burnu tıkalı 1 haftadır,her gün 3-4 defa temizliyoruz,buhar makinesini açıyoruz ama geçiremedik bi türlü,ıhlamuru ne kadar veriyorsunuz bebişlere
posi hiç zayıfladınmı peki merak ettim okadar yürüyorsun?