2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hosgeldin rengarek, nasilsin bugün pazar herkes kocalariyla bebeleriyle o yüzden tenha burasi yerimseniben

hosgeldin rengarek, nasilsin bugün pazar herkes kocalariyla bebeleriyle o yüzden tenha burasi yerimseniben

bende kocamla birlikteydim ama berbere gidince biz de kızımla nette takılalım dedik.. ya topiğe göz attım da ne kadar çok şey kaçırmışım.Kendimi yanlız hissettiğim lohusalık günlerimi paylaşabileceğim ne kadar çok arkadaşım varmışta görememişim..Neyse kısmet bugüneymiş

gazamız mübarek olsun
dün gece acile gittik öksürüğü artmıştı
dr üşütmüş dedi sadece öksürük olsa sorun yokmuş peditus verip göndercekmiş
fakat kulağı iltahap olmuş antibiyotik başladık kızlar
çok moralim bozuldu
öksürüğü 10 gün sürer dedi
bide peditus verdi yalnız bizimki her peditus sonrası kusuyo hoopp bütün midesi gidiyo zaten sütüm az
vermiycem peditus

dr sütüm azaldı mama dedim aptamillerde gdo var hipp i öneriyorum dedi hipp 2 bugün aldırdım fakat bizimki içmiyo ama emmeye gelince yada meyva falan emmeye gelince süper
ne olacak halimiz
öylede huysuz olduki

regerak benimki erkek bu yil da hep erkek haberi aldik eee birazda kız duyalim diye dedim

smh canim ya gecmiş olsun surup verme bence de

smh oksuruk surubuunu benim doktorum vermiyor.istersen webde de arat.ıhlamur ver oksurunce.hatta benim doktorum balli limon vermişti.ben de verdim 3-4 kez ama bal verilmez dedi herkes bende vermeyi kestim.
antibiyotik icin de endişelenme benimki de almak zorunda kaldi basta cok uzuldum ben de ama...hani sut koruyor hasta olmaz diyoruz ama elde olmuyor.neden kulaginda iltihap olmus smh?cok gecmiş olsun canim tekrarr

rengarenkrengarenk354381 .!.:
slm kızlar bende 2010 ocak annesiyim ama aranıza yeni katılabildim...

hoşgeldin canım aramıza

gazamız mübarek olsun
çok moralim bozuldu
bide peditus verdi yalnız bizimki her peditus sonrası kusuyo hoopp bütün midesi gidiyo zaten sütüm az
vermiycem peditus

dr sütüm azaldı mama dedim aptamillerde gdo var hipp i öneriyorum dedi hipp 2 bugün aldırdım fakat bizimki içmiyo ama emmeye gelince yada meyva falan emmeye gelince süper
ne olacak halimiz
öylede huysuz olduki

canım çok ama çok geçmişolsun

Kızlar sizin bebeklerinizin yüzü kaşınıyo mu fark ettiniz mi?
Benim oğlum durmadan yüzünü kaşıyo, paralıycak kendini nerdeyse
ben kaşlarını kaşıyınca mest oluyo
doktora söyliycem, tahlil falan yaptırsın
neden kaşınıyo bu kadar yüzü

gazamız mübarek olsun
çok moralim bozuldu
vermiycem peditus

ne olacak halimiz
öylede huysuz olduki

çok geçmiş olsun Kaan'a
kulağı neden iltihap olmuş ki :sinifsinif:
aptamillerde gdo mu varmış
ben 4 aydır aptamil veriyorum amaaabilmiyorumkismile

Back
X