2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben bu akşam doktora gittim ağrılarım çok arttı evdede bayılcak gibi oldum öksürüğümde vardı eşimde acile götürdü doktor baktı boğaz yolların çok tahriş olmuş gripte var dedi iğne vuram dedi iğne kaktıla baaa ben dedim bebek emziriyom doktor bey dedim olsun bişiycik olmaz senden daha çok hasta olur bebe dedi ama iğne ne iğnesise yaktı sol bacağımı kütürüm yaptı 1 saat beni bide ialç yazıyım onuda kullan dedi ama ilacı almadık daha ne ilacı bilmiyom yanee iğne iyi geldi ayyy çok kötümüşüm ben eşim diyoda eve geldikten sora çiğdem doktora seni götürdüğümde ruhtan farkın yoktu diyo çağanın derdinden kendini hiç görmüyosun diyoo ahh didim analığı biliyonmu sen herif dedim şimdi iyiyim şükrolsun çağanda ayağımda ama 12den beri uyuyo mıkırdakıkça sallıyom yarın gece annem bakcak ben uyucam eşim ben bakam sen yat dedi ama oda sabah işe gitcek kıyamadım ben zaten herkezi düşünmekten kendimi yıpratıyom anam benimde çenem düştü sanki karşımda biri varmış gibi sohbet ediyom çağan acık düzeldiya moralim düzeldi uykusuzluk sarsmıyo bu gece yada iğnenin etkisi anlamadım gitti yarın sabah okuyun yazdıklarımı gebertirim bu kaaa uğraştım atlayanı okumayanı bakacam furacam:oklava: hadi öptüm hepiciğinizi tabii biyerinizde pireler uçişii emme nesee yarın anam gelii çok mıtlıyım yaşasın
canım geçmiş olsun dikkat et kendine.

günaydınnnn
gece gene mıkır mıkırdı, pek uyuyamadık.:1no2:
sürekli yüzüstü yatmak istiyor, sırt üstü koyunca çıldırıyor. anlamadım gitti.:bbo:
dün bütünnn gün iş yaptım. alışkın değilim ya yoruldum kaydirigubbakcemile3

çok geçmiş olsun canım.
antibiyotik veriyorum diye sıkma canını, sonuçta iyi olacak.

canım evet gdo falan çok kafa karıştırıcı ama mamayla devam sütleri bir değil maalesef.
anne sütü almayan bebeğin mamaya geçse bile belli oranda devam sütü alması gerekiyor.
ama dediğin ne biliyim armutlu pirinçli mama yerine pirinç unu yapmaksa ona katılıyorum

geçmiş olsun kız, bu sefer de yırttın.
olm dikkat et acık kendine yaa..

lan cadıı arada nokta koy, virgül koy, satırbaşı neyim yap.
canım çıkıyo yazdıklarını anlayacam diye yaa
alsanaalsanasmile
gunaydın esmerim. yaaa Ege de öyleydi akşamsürekli mıkırdadı çok uykusuzum çokkkk her uyandığında da apartmanı inletecek kadar bağırdııııııı

günaydın kızlar kız esmer araya virgülü noktayı koysam zatiii öğretmen oludum karıya bak bee gece senin biyerinde pireler salsa dansı yaparkene ben bunları yazmışım bunu demiyonda nokta virgül deyon al sana .. al sana,,,, sen istediğin yere koyyy anam iğne bana doping yaptı formumdayım gene

canım geçmiş olsun dikkat et kendine.

gunaydın esmerim. yaaa Ege de öyleydi akşamsürekli mıkırdadı çok uykusuzum çokkkk her uyandığında da apartmanı inletecek kadar bağırdııııııı

saol canım beniöm sizede geçmiş olsun bizim apartmana taşının burakiler çağandan alışılar sese aama ege neden öyle yaptıki biyerimi rahatsızdı acaba bebenin kıyamam yaa benimde bi arkadaşım var bebeği yatakodasında beşiğe yatırırsa çır çır çırrıyomuş ama içerde annesinin yanında yatarsa kuzu gibi uyuyomuş bana fkir olsun die dedi ama çağan ne beni ne beşiği sevmiii derdi zoru oy sarı kız sarı kız:emir_bebek:

günaydın kızlar kız esmer araya virgülü noktayı koysam zatiii öğretmen oludum karıya bak bee gece senin biyerinde pireler salsa dansı yaparkene ben bunları yazmışım bunu demiyonda nokta virgül deyon al sana .. al sana,,,, sen istediğin yere koyyy anam iğne bana doping yaptı formumdayım gene

:roflol:
kıyamam lan sana cadı karı

günaydın kızlar
cadı geçmiş olsun
çağanı yanına yatır sarı kızı da ver ağzına o emsin sen de uyu

:roflol:
kıyamam lan sana cadı karı
heee kocamda öle diyoo sorada benim canım okaaa para verip yatamadığım ortopedik yatağıma gidiii pireleri dans etirrii
günaydın kızlar
cadı geçmiş olsun
çağanı yanına yatır sarı kızı da ver ağzına o emsin sen de uyu

eğer çok azgın değilse emerek uyuyo yatakta yatınca ama azgınsa neapsam fayda yok ille gatr sesini duyurcak bütün millete-tatlicadiarzu-

günaydın arkadaşlar...
geçmişten aklımda kalanlar;
cadaloz,rylai,smhsmh geçmiş olsun,
smhsmhciğim sütünün artması için kuru dut ve kuru inciri tavsiye ediyorum,
bir de aç kalma hiç,kendini de çok yorma...
rengarenk aramıza hoşgeldin cnm...
bengisumutkadın dili;bükçe;güzeldi,eşlerimizin bunu okuması lazım,paylaşımın için sağol

cadı daha iyi olmana sevindim.hadi ax kaldi annen geliyor.

delf ,karni falan mı agridi acaba

pose, aptamil o bagişikligi gulendirdigini idda ettigi reklam ingilterede yasaklanmıs.bagişiklik oyle kuvvetlenmexmiş.

günaydın kızlar
cadolozcum çook geçmiş olsun canım geçmişi okuyamadım çook yoğunum bugün.herkes iyidir değilmi keyifler nasıl?

günaydın kızlar
cadolozcum çook geçmiş olsun canım geçmişi okuyamadım çook yoğunum bugün.herkes iyidir değilmi keyifler nasıl?

sağol gözüm iyiyim şükrolsun iğneyi yidim sıpkın gibi fişek gibi geldim bide annem gelii bugün onunda etkisi var
öğretmenim saol canım daha iyiyiz bende çağanda hepiciğiniz saolun kızlar ben ev süpürüyom ama sizede yetiyom yani ceyce esmer gibi beceriksiz değilim iki işi bi arada yapabiliyomlülülülülülüolumunekankayizsmile

şimciikk size bir sorun.
Ayaz 1 haftadır mıkır mıkır ediyor mamadandır diyorum ya. Dün ishal gibiydi. 4 kere yaptı kakasını, 2'si yeşildi.
Bir de -gerçi doğduğundan beri öyle- ayakları sürekli ıslanıyor benimkinin. Sanırım ayakları terliyor hep ve teri de ayağında kuruyunca buz gibi oluyor.
Bundan dolayı acaba midesini üşütmüş olabilir mi, dün akşam aklıma geldi de.
Ama bir yandan da diyorum ki midesini üşütecek olsa 6 aydır üşütürdü, bu bebenin ayakları hep ıslak.
Hadi bakalım 3 bilinmeyenli denklem size.
Mamayı da 2 gündür 1 ve 2 numarayı karıştırarak veriyorum hala rahatlamadı.

günaydın kızlara.sa.s

cadı çok geçmiş olsun canım.hasta olan herkese geçmiş olsun . kızlar ben bu '' büke '' yi dün eşime mail atmıştım o da okuduktan sonra çıktısını alıp panayo asmış evli arkadaşların dikkatine diye:roflol:
akşamda gelmiş bana sen herşeyi daha güzelini bilirsin karıcım daha iyisini yaparsın karıcım eşşek benle dalga geçiyo bende ders al diye gönderdim didim bu heriflere ne okutsan boş ya işlerine gelmiyi çünkü.

kızlar evde muhallebi yapınca içine şeker koymayacakmıyız. bu hazır mamalarda şeker var değil mi?

günaydın arkadaşlarım çok yorucu bi hafta sonu geçirdim cumartesi yiğenim asker eğlencesinde yaklaşık 100 kişiye yemek verdik hem evde hemde kapının önünde yemek verdiler inanılmaz yoruldum evdeki tüm bulaşık ellerimde geçti desem yalan olmaz çünkü yıkamak isteyneleri hepsi dahada karıştrdılar mutfağı hemen ele geçirdm mutfağı ne bulaşık gelse hemen makinaya elde yıkanacaklar elde derken gece 1de kendimi dışarı attım daha dayancak hal kalmamıştı bi ara 1,5 saat eğlenceyi izledim çok ağladım ama hayatımda gördüğüm en güzel asker eğlencesiydi çok gurulandım bi teyze olarak çok iyi arkadaşları varmış süper bi eğlence düzenlmişler .hep çok serseri hippi denen tipler vardırya o tipte arkadaşları vardı biz hep o şeklde bilirdk ama süper çocuklarmış çok beyefendi burda birkez daha anladım ki görünüşe aldanmamak gerekiyormuş.gece 3de evimize geldik ama ben ölmüştm kendimi bi yatağa attım dün gündüz 4e kadr yat kalk kalkamadım 2de bi gözümü açtım eşim kahvaltı hazırlmış yedim yine yattım bu arad sadece emziriyorum geri kalan tüm işleri alt değişim kahvaltı bulaşık eşim yaptı sağolsun ama yinede çok yorgunum atamadım üstümden .yarın yine ablamdayız çarşamba sabah yolcu ediyoruz allah izin verirse.akşam kalktım eşim dıarda yiyelim dedi bakırköye indik yemek yedik bahçelievlerdeki carrefour gezdik 10da eve geldim ütü yaptım duş aldım gece 1de yattım

günaydın fatma.
yook şeker koymuyorsun. bebeklerin hiçbir gıdasına şeker koymuyorsun zaten.
tatlandırman gereken durumlarda pekmezle tatlandırıyorsun. ama muhallebiyi tatlandırmana gerek yok.

şimciikk size bir sorun.
Ayaz 1 haftadır mıkır mıkır ediyor mamadandır diyorum ya. Dün ishal gibiydi. 4 kere yaptı kakasını, 2'si yeşildi.
Bir de -gerçi doğduğundan beri öyle- ayakları sürekli ıslanıyor benimkinin. Sanırım ayakları terliyor hep ve teri de ayağında kuruyunca buz gibi oluyor.
Bundan dolayı acaba midesini üşütmüş olabilir mi, dün akşam aklıma geldi de.
Ama bir yandan da diyorum ki midesini üşütecek olsa 6 aydır üşütürdü, bu bebenin ayakları hep ıslak.
Hadi bakalım 3 bilinmeyenli denklem size.
Mamayı da 2 gündür 1 ve 2 numarayı karıştırarak veriyorum hala rahatlamadı.

2 numara başka bi mama dene esmer belki artık o mamayı istemyordur

ne güzel geçmiş feyza, bravo arkadaşlarına.
bugün de erken uyursan akşamleyin, kendine gelirsin.

çok güzeldi bir sürü amcaoğlu ve abilerimi gönderdim askere hepsi eğlence yapılmıştr ama hayatımda ilk defa bu kadr güzel bi eğlence gördüm 100ü geçik genç vardı alkol aldılar ama hiçbiri taşkınllık bile yapmadılar .çok duygulandım yiğenim askere gidyor az bakmadım ona yaa ilk yiğenim ilk göz ağrım çok güzel bi duygu

Back
X