2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınn.
az sakin ol bakim. ne yapacan 10 gün 10 gündür, boşver.
zehir zıkkım olsun de geç.

:roflol:
ben burada çalışırken sen gezersen kıskanırım aklım kalır demiyorda aklınca vicdan yaptıracak bana bebeyi nasıl bırakacan diye :roflol:

bırakırım ben, vicdansız anayım. 1 geceden bişiy olmaz aklinialirimsmile

ne bi gecesi cumadan çıkcan taa pazrtesi akşam görcen bebeyi vicdansız ana ne olcek .kıskanırım tabi ne işin var otur evinde oğlunun anası-kocanın karısı ol akıllı ol bakiimm sen bekar değilsin bi kerem tek başına ne işin var.ben kocenin yerinde olsam göndermem

ne bi gecesi cumadan çıkcan taa pazrtesi akşam görcen bebeyi vicdansız ana ne olcek .kıskanırım tabi ne işin var otur evinde oğlunun anası-kocanın karısı ol akıllı ol bakiimm sen bekar değilsin bi kerem tek başına ne işin var.ben kocenin yerinde olsam göndermem

olm lafı neresinden okuyon yaaa.
izmire 1 geceliğne gidecem olursa.
cumadan çıkıp pazartesi döneceğim yer oğlumun yanı zaten.
annem ayazı alıp kefkene giderse bende cumadan yanlarına gider pazartesi dönerim diyorum.
kadına illa kal tatile gitme diye esir edemem ayazla yollarım diyorum.

gözü dönmüş la bunun sinirden, biri totosunu cimcirsinde kendine gelsin :roflol:

hee dipnot: kocenin haddine mi düşmüş ayol bana gidemezsin demek.
bana diyecek.
ben naparım bu cazgırlıkla adamı sonra :roflol:

günaydın canım.sakin ol sakin ol.gene 10 gün rapor almışsın yaa hiç yoktan iyidir.

iyi tamam tamam razı oldum zati bakım oda gitcek razı oluverdim pazartesi gidip yazdırcam vizite kağıdını iş yerinde unutmuşum rapor yazdırmaya gidyom elim boş gitmişim

annem ayazı alıp kefkene giderse bende cumadan yanlarına gider pazartesi dönerim diyorum.

gözü dönmüş la bunun sinirden, biri totosunu cimcirsinde kendine gelsin :roflol:

bana diyecek.

hee tamam beee yanlış okumuşum sinirden iyi gezcen yani ne yapıp edip

he dipnot: kocanın yerinde olsam kolundan tutar nereye gidiyosun otr derim beee .zavallı adamcağız düşmüş bunun eline yazık olmuş emme cadı karııı eline dolamış adamı

cadoloz noldu kız ben cvp verene kadar çatladın mı yoksa? :))) yoksun.........
çat diye çatladım pat diye patladım allah seni ne etmeye bide avuç avuç yimişşş:))9

cadı ohhh gez walla iyi gelmiştirpiknik ammma o cigara olayını hiçççç sevmedim bilesin[/QUOTE]
ohhhh tosur tosur içtim açık havadada fena gitti hacı vallah:)
ben her zaman giremiyorum, bişey sorcam, hoya nerde, juliet nerede, merak ettim...
hoya anasıyla kaynanasında juli denizde anam gene smilem geldi hemide en kıskancı en haseti en deniz isteyeneiii pufffff:((((
günaydın kızlar çok gerginim rapor işine daha doğrusu yazdırmaya gittim hastanin müdürü dr veremezsin demiş kadın kıl yaa daha doğrusu bizde bi suç yok erken doğrmsaydı gibilerinden konuşmuş çok sinirlndim odasına çıktım kadına durumu anlattım kadın kabullenmiyor o zamn yanlış bilgi vermesydin bnde bacaklarımı uzatıp otursaydım evimde dedim kim ister çalışmayı felan filan 8den beri yanındaydım .ben ordayken ne salk kadın ya bi çalışan dr asistan askere gitcekmiş 3 ay varmış bana demedin diyor bu şeklde çalışmam 3 ay idare edemem dedi adam benim yanımda kızardı düşün kadın oraya müdür olmuş yanındada çapadan bi arkadaşı vardı yuhh yani nasıl prof olduysa geri zekalı arel ünv. doğum hakkında eğitim veriyomuş sözde yerim senin eğitimini aptal kadın.neyse kapıştık o bana laf yetştryor ben ona sonunda baktım ben iddalıyım pes etti 10 günlük yazsın o zman dedi baktım olacak gb değil bnde 10 güne razı oldum ama kadını verseler boğardım yani oda anladı .güzel bi dille kadına iyi laf verdim daha beni unutmaz
ayy keşke ben olsadı o karıya sabah sabah bende çok darım niyeyese dün yoruldum gecede uyumadım o karı bana çatsaydı saç baş girerdim şuanki psiklojide olsam sanırsam gene iğrenç cümle kurdum esmer muhahahah:))

bana diyecek.
gez anam gezz bende gürhandakene 9 aylıktı bıraktım 1 haftalık tur gezisine gittdim ama herifi ekemedidim:))) kuyruk benim peşime
bu arada herkeze günaydınlar bugün gezecem ben:)))))

anam yorgunlukda cabası oldu bana .dün yatak odasının otrma odasının camlarını silip tülü yıkadım.buğlemin uyku setini beşiğin yanlarındaki korumayı cibinliği yıkadım ütüledim .benim komdindeki abajurları yıkadım otrma odasındaki kanepyi sildim yastıkları attım makinaya üfff çok yoruldum ordan annem gittim yemeğe misafir vardı bir güzel karnımı doyurdum 11 bucuktada uyuyakaldım. güya kadın tutacaktım hanfendi haziran 10nuna kadr doluymuş herkes çağıryomuş 1 hafta köye gitcekmiş keşke 20 gün önce desydin dedi bnde dedimki bilseydim randevu alırdım dedim.10nunda geliym diyor yok o zmana ben yaparım dedim .bi daha o kadını çağrmam diycem elim mecbur başka kadın bulamıyorum inanırmısnız .kendim yaptım o kadr işi
kapılarım ve salondaki ahlıyı eşime sildircem.diğer tüm halıları yıkamaya göndercem hayrlısyla bi mutfak kaldı oda en zoru onuda yaparsam hafta sonu temzlğim bitiyor kızlar

hemde çok özlerim ama annemi de bu sıcakta burda esir edemem ki.
ben ancak cuma iş çıkışı gidip pazartesi sabaha karşı ordan çıkar işe gelirim.
1 hafta izin alacam zaten ankara için bir faha alamam.
ankaraya da gitmek istiyorum, eşimin teyzeleri ayaz'ı hiç görmedi, yaşlı insanlar istanbula gelemezler. hem kaynımı da çok özledim o da gelemiyor bu tarafa.

ayrıcana olası bir izmir gezisi ancak bebesiz olur.
ayazı gelmezse bende sana gelemm o zaman :dilcikar:

neyyyse hadi gel bakalım bu seferlik

hee tamam beee yanlış okumuşum sinirden iyi gezcen yani ne yapıp edip

he dipnot: kocanın yerinde olsam kolundan tutar nereye gidiyosun otr derim beee .zavallı adamcağız düşmüş bunun eline yazık olmuş emme cadı karııı eline dolamış adamı

elini kaptırdı kolunu kurtaramıyor koca kaydirigubbakcemile3

ayy keşke ben olsadı o karıya sabah sabah bende çok darım niyeyese dün yoruldum gecede uyumadım o karı bana çatsaydı saç baş girerdim şuanki psiklojide olsam sanırsam gene iğrenç cümle kurdum esmer muhahahah:))

gez anam gezz bende gürhandakene 9 aylıktı bıraktım 1 haftalık tur gezisine gittdim ama herifi ekemedidim:))) kuyruk benim peşime
bu arada herkeze günaydınlar bugün gezecem ben:)))))

hay senin yazacağın yazıya emi. alsanaalsanasmile
noktalama işretleri dersi verecem sana.
bir de klavyede ü harfinin yanında büyük bir tuş var, adına enter diyorlar, basınca alt satıra indiriyor seni bacım. dene bak güzel oluyor

gez anam gez bunladın sen gazlı bebeylen.

anam yorgunlukda cabası oldu bana .dün yatak odasının otrma odasının camlarını silip tülü yıkadım.buğlemin uyku setini beşiğin yanlarındaki korumayı cibinliği yıkadım ütüledim .benim komdindeki abajurları yıkadım otrma odasındaki kanepyi sildim yastıkları attım makinaya üfff çok yoruldum ordan annem gittim yemeğe misafir vardı bir güzel karnımı doyurdum 11 bucuktada uyuyakaldım. güya kadın tutacaktım hanfendi haziran 10nuna kadr doluymuş herkes çağıryomuş 1 hafta köye gitcekmiş keşke 20 gün önce desydin dedi bnde dedimki bilseydim randevu alırdım dedim.10nunda geliym diyor yok o zmana ben yaparım dedim .bi daha o kadını çağrmam diycem elim mecbur başka kadın bulamıyorum inanırmısnız .kendim yaptım o kadr işi
kapılarım ve salondaki ahlıyı eşime sildircem.diğer tüm halıları yıkamaya göndercem hayrlısyla bi mutfak kaldı oda en zoru onuda yaparsam hafta sonu temzlğim bitiyor kızlar

ayy okurken yoruldum. ohaoldumsmile
benim ev doğumdan beri böyle temizliği bi taşınırken gördü, birde geçen annem kadın getirtmiş o zaman zemuszemus

canım ben okurken yoruldum sen nasıl yaptın o kadar işi hem çalışıyorsun hem buğlem var keşke başka bi kadın bulabilsen
bu temizlikçilerden randevu almak lazım 1 ay sonrasına acayip dolu oluyırlar

hahahhaha
esmer
nasılsın
iyimisin
olmuşmu
muhahahaha
ben dersi hoyadan alacam nokta
bende denize gitmek istiyom nokta
ama koca bebek istemiyom nokta
bugün çok depresifim aksiyim nokta
kendimi biran önce dışarı atam nokta
oldumu becerdimmi:))))) nokta

hahahhaha
esmer
nasılsın
iyimisin
olmuşmu
muhahahaha

:roflol: :roflol:
hehe enter tuşu dersi tamamdır.
nokta ç'nin yanında, virgül de ü'nün altında bulunuyor :roflol:

ceyce-delf-scedcedu-esmer-mehlika günaydın güzel annişler
günaydın cnm..
bak gördünmü ben sen halledersin dedidim,
eferin saa,aslansın sen kaplansın sen,
bugün dinlen,
diğer işleri de yarın yaparsın sen:lepi:

hahahhaha
esmer
nasılsın
iyimisin
olmuşmu
muhahahaha

:roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey

elini kaptırdı kolunu kurtaramıyor koca kaydirigubbakcemile3

hay senin yazacağın yazıya emi. alsanaalsanasmile
noktalama işretleri dersi verecem sana.
bir de klavyede ü harfinin yanında büyük bir tuş var, adına enter diyorlar, basınca alt satıra indiriyor seni bacım. dene bak güzel oluyor

gez anam gez bunladın sen gazlı bebeylen.

ayy okurken yoruldum. ohaoldumsmile
benim ev doğumdan beri böyle temizliği bi taşınırken gördü, birde geçen annem kadın getirtmiş o zaman zemuszemus

anam ben kadın tutuuncada kadınadan çok ben yapıyom bana gelince kadın diyoki herkes sen gb olsa çok iyisn içimden diyom tabi iyiyim senden çok iş yapıyorum dayanamıyorum elim dursa ayağım durmaz aklıma koydum ya gece 12 olsun o işi yapcam ama en zoruda mutfak hele buzdolabını temzlemek ölümle bir .biri gelsede temzlese

canım ben okurken yoruldum sen nasıl yaptın o kadar işi hem çalışıyorsun hem buğlem var keşke başka bi kadın bulabilsen
bu temizlikçilerden randevu almak lazım 1 ay sonrasına acayip dolu oluyırlar

vallaha yoruldum birgün öncede salonu yaptım düşün artık .ben kadın bulsam kendime bulcaktım canım öyle kolay bulunmuyor naza çekiyolar hadi kendi evimi yaptım şimdi birde annemin eve gel bari dedim 10 haziranda inş gelir söz verdi annem bnde olduğu için buğleme bakıyor onun evide temzletmek lazım hep üst üste geliyor ya allahtan kadına dedim kesin gel diye tamam dedi bakalı

günaydın cnm..

bak gördünmü ben sen halledersin dedidim,
eferin saa,aslansın sen kaplansın sen,
bugün dinlen,
diğer işleri de yarın yaparsın sen:lepi:

:roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey

ver gazı mehlika vallah akşam hem buğlem hem o kadr iş zor oldu bi oynatıyorum bi işe dalıyorum derken 8de bitti duş aldım hemne anneme gittm karnımı doyurdum bi güzel

ver gazı mehlika vallah akşam hem buğlem hem o kadr iş zor oldu bi oynatıyorum bi işe dalıyorum derken 8de bitti duş aldım hemne anneme gittm karnımı doyurdum bi güzel

evet cnm çocukla zor oluyor,
ben de ne zamandır oturma odasının halılarını,koltuklarını silecem fırsat bulamıyorum,
hatta bir kaç gün önce suyu hazırladım,lok almıştım kaynar suda çözülüyormuş,
beril erken uyursa sileyim dedim o da erken uyumadı öylece kaldı su...
dün de ağda yapım dedim,berili ana kucağına yatırdım belki durur dedim,
bas bas bağırdı,çok ağladı ağdam yarım kaldı...
artık kaşımı bıyığımı almaya bile zor fırsat buluyom,
pala remziye döndüm kıllı kılçıklı:1ninca:
bugün küçük hanımı uyutum epilasyon yapacam,yarın tatil ne de olsa..

herkese günaydıın...
vallaha yoruldum birgün öncede salonu yaptım düşün artık .ben kadın bulsam kendime bulcaktım canım öyle kolay bulunmuyor naza çekiyolar hadi kendi evimi yaptım şimdi birde annemin eve gel bari dedim 10 haziranda inş gelir söz verdi annem bnde olduğu için buğleme bakıyor onun evide temzletmek lazım hep üst üste geliyor ya allahtan kadına dedim kesin gel diye tamam dedi bakalı
bebeğini oyalayıp bunca işi yaptın haaa...vallahi hamarat hatunmuşsun vesselam....ben de niyet ediyorum..hep yarım kalıyor..kızım yalnız kalmayı hiç istemiyor...akşam babamız gelince de bende hal kalmıyor anacım....boshayallersmile
ben de ne zamandır oturma odasının halılarını,koltuklarını silecem fırsat bulamıyorum,

aynen canım yaaa...yarım yamalak ağda yapıyorum ...ara verip tekrar,ara verip tekrar......kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

slm kızlar nasılsınz geçmişe bakamıyorum esmer gelmiş heralde ayaz nasıl bugün doktor kontrolümüz var gelince grş inşallah

slm kızlar nasılsınz geçmişe bakamıyorum esmer gelmiş heralde ayaz nasıl bugün doktor kontrolümüz var gelince grş inşallah

geldim canım.
iyi maşallah hiçbirşeyi yok.
biraz anemik biraz enfeksiyonlu çıktık o kadar kaydirigubbakcemile3
ama önemli birşey yok çok şükür.
hadi sizde hayırlı haberlerle gelin, bakalım bebiş ne kadar büyümüş

ayy gerçekten zor artık kucak istıyor oynamak istyor ne yapacağımı şaşrdım bnde 2 hafta kaşlarımı aldırdım saçımı kestrdim hiç fırsatım olmuyor.makinayla yapıyorum o görevi ben ağdayı beceremıyorum zaten .evet hafta sonu sen yap yap temiz temiz :))))9

Back
X