2010 ocak annelerinden bebek bezi tavsiyeleri...

ben huggies kulanıyorum.çok memnunum .pişik olduğunda sızma zeytinyağı sürüyorum hemen geçiyor.dr umuz önerdi.gerçekten çok faydalı.ıslak mendil olarakta uni kullanıyorum.

biz bu hafta prima 5 numaraya geçtik..4 numara sıkıyodu ve çok iz yapıyodu.utkuda çişi fışkırtmaya başlayınca numara değişme zamanının geldiğini anladık..

ıslak bezde hala fresn softun su pamuk olanını kullanıyoruz..onu değiştirmeye cesaret edemiyorum

uni baby pure ıslak mendil çok iyi nur hep pişik olan bi bebekti ıslak mendil kullanamıyordum ama bu iyi geldi şimdi hiç bi sorun yok tutku onnu deneyebilirsin

kızlar primanın yeni bezi çıkmış premium care saf pamuk ıslak kaka emen
dün real de alana foto çekip çerçeve veriyolardı aldık
dün gece taktım fena değildi

ya kızlar ben prima kullanıyordum hep ama artık sinir oluyorum kalıbı çok dar ve kakası hep çıkıyor yanlardan molfix aldım tekrar molfix daha geniş kalıplı ve kaka çıkarmıyor ama en az 150 tane primamız var offf..
birde ıslak mendl johnson baby ili begendim..
molfix ıslak mendil de guzel.a1001 magazalarında 2 li paket 3.95 di...bayagı bi indirimliydi aldım ben.
canbebe ıslak mendili çok ıslak sinir oldum:)

molfiks ıslak mendil bizde pişik yapar gibi oldu hemen bıraktım
uni baby pure kullanıyorum memnunum

bez olarak da molfiksi daha çok beğendim daha iyi emiyor bence

prima uyu-oyna almıştım denemek için berbat bence. bimin bezini almıştım denemek için, o bile daha güzel geldi bana.
hiç beğenmedim.
aktif bebek de gereksiz pahalı diye almıyorum zaten.
huggies akıyordum beli lastikli diye.
şimdi molfiksin de artık yan bantları lastikli oldu, ona geçtim. bir de ağ kısmını daraltmış molfiks. iç bacaklarda daha az iz yapıyor böylece.

ya kızlar siz bez değiştirince pişik yapmıyo mu bende prima kullanıyorum değiştireyim diyorum cesaret edemiyorum

ya kızlar siz bez değiştirince pişik yapmıyo mu bende prima kullanıyorum değiştireyim diyorum cesaret edemiyorum

valla benimkinin totosu davul derisi gibi sanısam. kaydirigubbakcemile3
8-9 çeşit bez denedim, bimin bezi dahil; hiç pişik olmadı şimdiye kadar.
bazen çok az kızarıklık oluyor, krem sürünce o da geçiyor hemen

ben değiştrdim denemek için 1. bezde ta poposunun bel kısmıda dahil alerji oldu ve primaya tekrar döndüm aldığım bezide komşuya verdim gitti içinden 1 tane kullandım

husgues çok fena pişik yapıyor berbat bir bez..
şim evy baby kullnıyorum süper bir bez..

ben yeni gördüm burayı ayol.... kaydirigubbakcemile3 biz prima kullanıyoruz. kızım kaka yapınca enseye kadar çıkıyor ama.... çok tazyikli yapıyor maşallah... huggies kullandım memnun kalmadım. sonra yine primaya döndüm.

merhabalar
primanın premium care ' i deneyen oldu mu?
her yerde ilanlarını görüyorum.
benim bebeğin de kakası kafasına kadar çıkıyor, hatta çatlak oldu kan bile gelmeye başladı...

beline kadar çıkıyorsa acaba bez küçük geliyor olabilirmi...
ben kaç aydır 4 numara prima kullanıyorum...
önceden bende çok problem yaşadım sırtına kadar çıkması gbi ama artık çıkmıyor çok şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…