2010 ocak annelerinden bebek bezi tavsiyeleri...

saolun kızlar
hediye kıyafet almaktansan böle seyler alem dedim
sonrada ya bez kötüyse dedim
neyse coğunluk güzel dedi

rüzgar hani eskiden bebeklerin altını bezlerlerdiya içine amrikan bz koyarlardı
mavi musamba

bu beyaz içinede bez koymuslar
hatta poşet gibi akannehir

bencede yeni doğum yapanlara bebek bezi hediye etmek en isabetli karar.canbebe alt açmada öyle. bize alt açma dayanmıyor. oğlum genelde altını açınca eeee sini yaptığından hergün yeniliyoruz nerdeyse alt açmamızı

canım 2 tane normal alt açma alsan biri kirlenince birini kullansan daha mantıklı olmazmı hemen yıkarsın olur biter.atmakla başolmazki..ben hayatta kullanamam utkuya yetişmez çünkü..hep ya beline kadarçıkan kakalar sürülüyo ya çiş fıydırıyo..

juliiidalin ıslak mendili bi paket kullandım ben ama utkunun poposunu kzarttı ben sevmedim..tekrar fresn soft su ve pamuk olana geçtim.utkunun teni çok hassas ondanda olabilir

bu arada kızlar ben 2 3 haftadır prima 4 numara kullanıyorum 7 18 kilo arasıymış ve hemde aktif bebek yazıyo..ama çok sıkıyo sanki utkuyu,iz yapıyo bacaklara..çocuk bide aktif olsa yanmışız..utkuda 8 kilo napcam şaşırdım

canım bende oğlana molfix 7 18 kullanıyorum ama artık çağanı bile sıkıyo kenarları bi büyüğünü al bezin benim evde molfix var 1 paket jumbo bide bimden huggies almış eşim uygunmuş fiyatı onlar bitince bende primaya dönicem molfix geceleri yetmiyo çağana artık atletin çıtçıt yerleri yaş gibi oluyo sabah baktığımda 5 saat dayanmıyo sızıntısız
yaniakannehir

benim eşimde 3 numara molfiks almış şimdilik iyi ama kalın gibi gelmişti bana.üstelik arkadaşlarıda almış en büyük paketlerden umaım küçlmeden biter koca iki paket...

ben nura 4 numara huggies kullanıyorum bacaklarına iz yapmıyor ve kakasını beline çıkartmıyor sadece bazen yandan sızıyor onu da nur çok kaka yaparsa oluyor

ben nura 4 numara huggies kullanıyorum bacaklarına iz yapmıyor ve kakasını beline çıkartmıyor sadece bazen yandan sızıyor onu da nur çok kaka yaparsa oluyor

hoya 4 numara büyük değil mi? hatırladığım kadarıyla nur'un kilosu 4,5 civarındaydı.ben 3 numara prima kullanıyorum bacaklarına biraz iz yapıyor ama onu da bezi bağladıktan sonra bacaklarındaki lastikleri elimle hafif açtırarak çözdüm artık fazla iz olmuyor.
bn huggies ve molfiksi merak ediyorum keşke numuneleri olsa da denesem. 3 numara primanın bazen jelleri dışına çıkıyor sinir oluyorum

ben bübchen pişik kremi kullanıyorum ama galiba işe yaramıyor...
pişik kremi öneriniz var mı

ben sürekli fito krem kullanıyorum pişik olmsa da dr sür demişti
kızım yeni doğduğunda pişik olmuştu o zaman hem fito, hem de popolin ve dermo triosyd kullanmıştık. bir de ıslak mendil olarak uni yenidoğan ıslak pamuk'a geçince rahatladık.

3 çok iz yaptı bacakları kıpkırmızı oluyordu
4 tam oluyor şaşıyorum ben de aslında
zaten 3 numaraya da 3.500 gramken geçtik
galiba boyu uzuyo bi de bacaklarının lastiklerini öyle yapıyom daha fazla acıtıyodu
şimdi çok memnunum huggiesten
ikisinin de numunesini istesene netten gönderirler belki

doktr ya prima ya da molfks kullanmamızı söyledi bez gibi bez bunlar gerisi fasafiso dedi
bu paket bitsin molfiks alcam

bizde prima 4 e gectik cok memnun um ne kaka ne de çiş hiç sızdırmadı

prima4 kullnıyoruz...çok şükür hiç problemimiz olmadı...en sızdı ne taştı

primanın kalıbı dar degilmi molfix almıştı eşim o daha büyük prima 4 geçmem gerekecek son 15 bez kaldı..

evet kalıp daha dar diğer belere göre...ama biz çok memnunuz....

molfix ve prima kullandim ama ikisindede sizdirma problemi oldu, ozellikle kaka yapinca cok feci oluyordu, bir aydir falan bim'de yumurcak diye bir marka var onun 3 numarasini kullaniyorum, cok da memnun kaldim, alt acma olarakta kagit havlu kullaniyorum dogdugundan beri, cok pratik oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…