2010 ocak annelerinden bebek bezi tavsiyeleri...

primanın parfümsüz olanı yokmu acaba
şu parfüm olayı olmasa çok güzel bi bez
kızlar çoğumuz bez sitelerine üyeyiz
hep birlikte mesaj atıp parfümsüz bez imal etmelerini istesek nasıl olur
bi fikir

deniz neden canım ben çok seviyorum o kokuyu hiç bir bezde yok primadan başka.

Son düzenleme:
kızlar ben ultra prima 3 numara kullanıyorum ayrsıca ıslak mendil ilk hafta kullandım pişik yara oldu o gün bugündür sürekli tülbent kestim kare kare ılık suyla siliyorum sonrada kuruluyorum o kadr rahat ki .ısalk mendili doktorlarda önermyor erinmeyin ılık su ile temizleyin anneleri

ben de sadece bebe yagi kullaniyorum, bezden pistiginde de bephantene plus kullandim hemen gecirdi

biz geçen hafta 4 numaraya geçtik..prima kullanıyoruz artık kakalar bele çıkmıyo rahatladık biraz

prima pişik yaptı bizde
sonra huggies3 numara kullandık bi gece bez bitti 1 kerelik prima 3 numara taktım yine pişik yaptı
soum şu huggies nurun bacaklarında iz bırakıyor sıkı bağlamasam bile 4 nuaraya geçsem mi kilosu 4500gr.

5.5 kiloyuz 3 numara alacaktım koaman paket çoğu kalacaktı bacaklarınada iz yapmayada başlamıştı 4 nmara aldık onu kullanıyoruz bez molfix kullanıyruz

molfixin ıak mendilini alım hiç pişik bileyen kızım kırmızı 1 gündür kremde südüm geçmedi bıraktım kullanmayı baalım ne olacak

huggieste bir sorun var sanırım aynı şeyi biz yaşadık. prima pişik yaptı. huggies bacakları sıkıyor. 4- 9 aldım. aynı sorun ile karşılaştık. primaya döndüm yeniden şimdilik sorun yok gibi. prima yeni doğan olan bize yaramamıştı.senin de öyleyse aktif bebek deneyebilirsin.

kızlar ben hastanede uni ıslak pamuk kullandım eve geldiğimizden beride sadece ılık su ve pamukla siliyorum demirin popoyu hem daha ekonomik hemde saf pamuk su ile silmiş oluyorum eşim torba torba pamuk taşıyo eve
uni ıslak pamuğu dr.yada gezmeye giderken atıyorum çantaya dışarıda her zaman ılık su bulamam diye

uninin büyük paketşerinden aldım
uni lotion hem diğerlerinden biraz daha büyük hem 70 tane var 4.5 tl
kızımın pişiği geçti molfix i bıraktığımdan beri

esracım biz uni ıslak pamuk mendilleri kemeraltında mina bebe den alıyoruz tanesi 3 tl'ye geliyor. migros'ta 5.5 e satıyorlar. biz ayda bir kez gidip depoluyoruz kendim için göğüs pedlerini de ordan alıyorum bu indirimli fiyatların üzerinden nakit ödemede tekrar indirim yapıyorlar. aklında bulunsun canım

kızlr molfix kullanan varmı
arkadasım doğum yaptı molfix aldım canbebealt acma birde ıslak mendil falan
insallah güzeldir

birde dalinin ıslak mendilini kullandınızmı
uni yoktu ondan aldım

insallah güzeldir

uni yoktu ondan aldım

dalin bende evde bulunsun diye almıştım elimde bi paket yenidoğandan kaldı o bitince daline geçicem..2 gün sonra yazarım yani dalinin nasıl olduğunu

insallah güzeldir

uni yoktu ondan aldım

Dalinin ıslak mendilini yazın kullanmıştım, gayet güzeldi. Ben de primanın ıslak mendilinden memnun kalmadım, kokusu bana bir tuhaf geldi...

canım ben bez doğumdan beri molfix kullanıyorum çok da memnunum
ama ıslak mendili bize pişik yaptı uni ye devam ama paketlerini büyüttük sadeece

insallah güzeldir

uni yoktu ondan aldım

ben şimdiye kadar babystar, canbebe, huggies, prima ve molfiks kullandım.kafamçokkarıştı

primadan sonra en beğendim bez molfiks oldu
ama dalin ıslak mendil hiç kullanmadım canım.

çevremdeki arkadaşlarım genelde molfix kullanıyor ve çok da memnunlar
dalin ıslak mendilleri bilmiyorum
ama canbebe alt açma çok isabetli bi karar
doğum yapanlara hediye edilmeli

insallah güzeldir

uni yoktu ondan aldım

cnm ben doğumdan beri prima kullandım gayet memnun kaldım...3 numaraya geçtik ama bazen yandan sızıyor bu sizde de oldum?CADIARZU
dalin ıslak mendili bende stok yaptığım zmn almıştım gayet güzeldi hiçbir problem yaşamadım..kokusu da çok hoştu...yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…