2010 Ocak annelerinin göbüşleri..

jüliciiim maşallah göbüşüne. ooooo baya büyümüş. göbek deliği d eçıkmış dışına. bu da baya büyüdüğünü gösteriyo. çıplak daha iyi anlıyo dimi insan.

he valla kocaman oldu göbüş kaydirigubbakcemile3
hele o göbek deliğini sorma cok tuhaf yumusacık ama ellendiğinde acıyo :uhm:
kocemin elide hep orda :mymeka:
sözde göbek deliğiyle kızıyla iletişim kuruyor muş :uhm:

kanka melisamıza ve sana gelsin

yalnız o çatlak dediğin şeyler sanki benim bacak daha doğrusu baldırlarımın üstündede var kırmızı çizgiler falan onlar kılcal damarmı yırtılmamı ne ki acep mafoldumben

Maşallah Melisa kocaman kız olmuş
Nazar değmesin
saol sevcanım opuyorumnanaktan

kanka resimde kırmızı cıkmış aslında beyaz yarık gibi bişi
annem catlak dediionunda aynı yerinde varmafoldumben

ah bir ögrenebilsem , birdahaki doktora gittigimde insallah belli olur cnm.

herkes kiz diyor ama, bakalim hayirlisi:)

kızlar maşallah göbüşlerede bebeişlerede benimde sanki çok büyüdü ya şimdiden böyle olduysa doğuma kadar düşünemiyorum..

esracım koy göbişinide bizde görelim bakalım ne kadar büyümüş:))

kızlar maşallah göbüşlerede bebeişlerede benimde sanki çok büyüdü ya şimdiden böyle olduysa doğuma kadar düşünemiyorum..

valla aynen benimde şimdiden öle kocaman olduki sanki hergün dahada büyüyomuş gbi doğumdan önce karnımı sehpa olarak kullanabilirim sanırım
:))

ya koyun da bakalım ben çooook merak ediyorum. hani o diğer topiklerde baktığımız koca göbüşler gibi nezaman olacak diye.

ya koyun işte. biz d ebakalım. olmuyo böleeeee.

canım baya büyütmüşsün bebişi. maşallah canım.bel kısmı daha aşağıda olan bi pantolonla çekilsene bi de.pantolon kapatmış sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…