2010 Ocak annelerinin göbüşleri..

hastaneye gitmeden önceki gün göbeğimin resmini koymak istiyodum ama kısmet olmadı
maşallah sizlere

olsun smh'cim :) biz aldık kabul ettik... artık meleğinin fotolarını bekliyoruz teyzoş..

esra'cım maşallah.. 1 haftada çok mu değişmiş.. yoksa üstündeki bluz desenei mi öyle gösteriyor?
eğer 1 haftada o kadar değiştiyseniz size minnoşla, çok maşallah.... kırkbir kere :)
yok değişmediyseniz, yine de fit formun için maşallah..

sağolun teyzoşlar ne bileyim kızlar belki üzerimdekinden belkide yakından çekilmiştir ondan da olabilir ama son haftalarda hızlı büyüdü göbek ama yinede minik ben kendimi boşuna topiğin en küçük göbeklisi ilan etmedim

dün hemşire nst ye bağlıyo beni sen daha kaç haftalıksında nst ye giriyorsun dedi bende 39 dedim inanmadı kadın ne kadar ufak karnın dedi ben en fazla 6 aylık falan sandım dedi :)))

yalelcim ne fiti yarama parmak basma ben tam tamına 21.5 kg aldım yani aslında 20 almıştım dün dr tartıya bi çıktım gözlerim yerinden fırladı 1 haftada 1.5 kg almışım inanamadım ya şaka gibi 53 ile başladım 74.5 dim dün

ya ben artık tartılmıyorum.
doktora da tarttırtmıyorum kendimi. sadece tansiyonuma baktırıyorum... yoksa sinirlerim bozuluyor.
ama ne olduysa oldu artık.. aldık yani bu kiloları esra...
bebeler iyi olsun, gerisi hiç önemli değil. hiç önemli değil.
veririz bi biçimde..

sedoş maşallah

kızlar artık nerdeyse hepimiz bebişleri kucağımıza aldık göbüşleri boşalttık şimdi küçültme derdine girdik
bundan sonra küçülen göbüşleri ekleyelim mi ne dersiniz?

Sevgili 2010 anneleri;

Çok güzel başlıklar açıp, paylaşımlarda bulunuyorsunuz. Bölümümüzün daha düzenli olabilmesi adına dönemsel olarak aktif olan, ancak zaman geçtikçe güncelliğini yitiren konularınızı kilitleyerek sadece okuma amaçlı olarak bölümümüzde bırakacağım. Bunlardan birisi de bu başlık. Hamilelik döneminizde aktif olan bu başlığı, bütün 2010 ocak anneleri doğum yaptıktan sonra yazmaya kapatalım, ama yine bölümde kalacağı için siz ve sizden sonra gelen anneler bu başlığa bakıp fikir sahibi olabilsinler.

Scedcedu arkadaşımızın önerdiği gibi bu kez de doğum sonrası küçülen göbişleriniz için de ayrı bir başlık açın, böylece hem düzenli olsun, hem de ikisi birbirine karışmamış olsun. Tıpkı bebişlerinizin ultrasondaki boy-kilo bilgileri ile doğum sonrası boy-kilo bilgilerini ayırdığınız gibi...Ne dersiniz?

Son düzenleme:

evet önce şişirmeye çalıştık kocaman olsun diye dört gözle bekledik şimdide indirmeye çalışırken takip edelim çok güzel olur bence açın kızlar topiği teker teker dökülelim orayada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…