2010 Ocak annelerinin göbüşleri..

saolun kızlar a.s.
göbekten dötüm ufakmıs gibi duruyo :roflol:
göbek inince belli olcak kilolar galiba

pammuğum maşallah göbüşüne de bebişinede ne kadar formdasın
aşağıda durmuyo göbüğün bence

canım saolasın 10kiloyla kaldım birbuçuk aydır kilo almıyorum ii gidiyomuşum dr öyle diyo göbek aşağıda değil ama bebiş aşağıdaymış işin aslı o yani

Pamuk, bu inmis hali mi :1shok:

daha iner heralde
walla ebenin yalancısıyım canım baya aşağıda 1cm de açılman var yatıcaksın yoksa erken doğum olur dedi alttan muayene etti çünkü

pamuk canım bebişe sanad maşallah
daha büyürmki acep bu göbek

bilmem ki çokmu küçük çokmu büyük geldi anlamadımki canımkafamçokkarıştı

pamuk maşallah sanada göbişinede valla bana biraz küçük geldi ne yalan söyliyim :) yani bayağı formdasın opuyorumnanaktan

evet haklısın canım benim göbüş küçük bukadar çıktığına şükrediyorum buda son 1aydır bukadar oldu bukadarla gidicem ben

olsun olsun büyük küçük farketmez bebeğin sağlıklı olsunda.....
hem iç karnın küçüktür yoksa daha büyük olurdu mesela hamileyken çatlağın olmasa bile doğum yapınca yine çıkıyormuş.... birde küçük olması dahada avantaj çatlak sorunun fazla olmaz...

Son düzenleme:

tabi etmez canım bana bu yetiyo zaten büyüsünde istemiyorum açıkçası oğluş büyüsünde kocaman tosun olsun içinde zamanında gelsin bebişim başka bişey istemiyorum evet iç karnım genişmiş canım dr söyledi çatlakta yok allaha çok şükür oğluşum kıymıcak annesine galiba

pamuk iç karnın büyüktür yazacağıma küçüktür yazmışım :roflol:
neyse sen anlamışsın sonuçta yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…