2010 ocak ayında tüp bebek yaptıracaklar

az bir zaman kaldı.herkez büyük heyecanla o günü bekliyor.hepimiz için hayırlısı olsun.aynı kaderi paylaşıyoruz umarım bizde bebişlerimize kavuşuruz.

tüp bebeğin maliyeti nedir?devlet karşılıyormu?bilen varsa paylaşsın lütfen.ve devlet nekadarını karşılıyor?

bende ocak ayında baslamayı dusunuyorum allah nasıb ederse ınsallah bebeklerımıze kavusuruz dua ıle

canım devlet sanırım 2 hak verıyo eger ozel yaptırırsan 5 6 mılyarı buluyor yanlıs hatırlamıosam

amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn.devlet 2 defanın tüm maliyeti mi karşılıyor?biz şu aralar doğal yolu deniyoruz ama aşılama ya da tüp bebeği de düşünüyoruz.

hayır canım tum malıyetını karsılamıyo yarısın zannedersem cunku bılosunkı tup bebegın ılacları baya pahalı daha acık bılen arkadaslar varsa yazarlar sana hakkınızda hayırlısı neyse o olsun

faddim özele gidersen 5 milyar.devlet hastanesi olursa ortalama 2 milyara yaptırıyorsun tutmuyor bile o kadar

ama bu maddiyat kişiye göre değişiyor .kullandığın ilaçlara göre değişkenlik gösteriyor.kişiye bağlı yani

slmm arkadaşlar bende hayırlısıyla ocak 19 da anatolia tüp bebek merkezinden profesör dr hakan yaralıya randevu aldım.benim kendi doktorumun tavsiyesi ve bir kac daha akrabalarımın tavsiyesi üzerine gidecem. benim eşimde azospermi teşhisi konuldu yani hiç sperm görülmedi.ben 1 yıllık evli oldugum için devlet karşılamıyor en az 3 yıllık evlilik gerek .anatolia nın fiyatlarına gelince tüp bebek ilaç dahil deil 4250 tl mikro tese 940 ilaclarda 1500-2000 arası benim devlet karsılamaıgı için tüp bebeki 3750 ye yapacaklar .bakalım 19 ocakta muayeneye gidecem oda 200 tl

kızlarrrr devletin karşılaması içinnn 3 yıllık evlilik şartt,,,23 yaşından büüyükk 39 yaşındanda küçük olmalısın,,,eşinin 5 yıllık sigortalı olması gerekk,,,,bidee eğer aşılama şansınız varsaa 2kez aşılama yaptırmak zorundasınızz....eğer benim gibi eşinizde azo spermi varsaa direk tüpe geçersinizz....
şimdi fiyat konusundada kendi gittiğim hastaneyi sölimmm...
umut tüpde deniyorumm şuanda tedavideyimm....normal fiyattt 5.000 ilaçlarda dahill
raporlu fiyatt ilaçlar 1.300 hastane parasıdaa 804 liraa...bide benim hastanemde sperm ayıklama diye bişey varr oda 500 liraa...fakat dr buna gerek yok dedii bizee.....
çoğu yerlerdee raporlu fiyattt 2.500 liradırr duyduğum kadarıylaa....

aşılamayla alakası yok bunun.aşılama başka bu başka. dediğim gibi eğer devlet tarafından sigortanız varsa belli bir miktarını karşılıyor .sana en fazla 2 ye geliyor

hayırrr aşılama şartttttttttttttt arkadaşlarr....eğerr şansı varsaaa aşılama ilee çocuk sahibi olabilirsee aşılama yapmak zorundaa aşılama yapmadann o raporu alamaz......fakatttt aşılama şansı yokk isee direk tüpe geçilebilirr......
ben raporumnu yeni aldımm rapordakii şartlardaa diğerr tedavilerden sonuç alınmamışş olması gerek yazıyorduuu....
faddim sorun ne sizdee????

aşılama yapıppp hemde 2 kezz onlardan sonuç alınmadığına dairr belge olması gerek ki elindee tüp bebek raporu alsınnn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…